Άλλοθι σε κανέναν απο δω και στο εξής


Επειδή δεν τα παίρνω ούτε για να αποθεώνω τυφλά τον Πατέρα ,ούτε να τον κράζω έχοντας ψύχωση μαζί του ,νομίζω σιγά-σιγά πρέπει να τελειώνει το παραμύθι με τα άλλοθι. Χωρίς να θεωρώ υπεύθυνο τον Πατέρα που χάλασε η επιστροφή του Τζιμπρίλ στον Παναθηναϊκό και ευχαριστώντας τον που έτρεξε τις εξελίξεις να τον φέρει πίσω ,θα πω δύο απλά πραγματάκια για τα απο δω και στο εξής...


Όπως ξέρουμε ο Ν.Πατέρας ασχολείται με τα της ΠΑΕ και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συμβουλεύει και για τις κινήσεις του τον Γιάννη Αλαφούζο. Επίσης όπως μάθαμε τις τελευταίες μέρες με την υπόθεση Σισέ απο τους δημοσιογράφους του ,θα κάλυπτε ο ίδιος τα 450.000 ευρώ απο τα 700.000 ευρώ του συμβολαίου του Γάλλου. Τελικά ο δανεισμός δεν έκατσε και ο Τζιμπρίλ αποτελεί -προς το παρόν- παρελθόν. Όμως υπάρχει και μια ΑΜΚ 15 εκατομμυρίων ευρώ που περιμένουμε να ανοίξει. Και το ερώτημα είναι πολύ απλό.

Θα συμμετάσχει ο Ν.Πατέρας στην ΑΜΚ; Αν δεν το κάνει ,δεν έχει καμία δικαιολογία πλέον. Καμία. 

Θεωρώ δεδομένο ότι θα συμμετάσχει και κανονικά θα αύξανε και το ποσοστό του. Δε γίνεται να βάζεις πλάτη για παίκτη (και μαγκιά του γιατί μιλάμε για τον Σισέ) και να είσαι έτοιμος να δώσεις στο έτσι 450.000 ευρώ και στην ΑΜΚ να δηλώνεις απών.

Πριν δύο χρόνια ,μπορούσε με τον Βγενόπουλο να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ και μετά απο 3 μήνες εξαφανίστηκε. Τώρα πιστεύετε δεν μπορεί να βαστάξει οικονομικά τον Παναθηναϊκό; Μια χαρά μπορεί ,αλλά δεν θέλει. Και δικαίωμα του είναι. Όμως ,στην ΑΜΚ είναι υποχρέωση του να συμμετάσχει. Αλλιώς πρέπει να παραδώσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη δωρεάν. Δεν έχει κανένα λόγο να τις κρατάει.

Τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους μετόχους.

ΥΣ: Είχα γράψει πριν λίγες μέρες πως η όλη ιστορία με τον Σισέ είναι διδακτική και θα ξεμπροστιάσει κόσμο και απο την μία και απο την άλλη. Εγώ περιμένω την ΑΜΚ... άλλοθι πλέον δεν υπάρχουν για κανέναν!

Σχόλια

  1. Φιλικά θα σου πω κάτι: Mην αναπαράγεις ΑΡΔιές και πράγματα που δεν ισχύουν. ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε ότι ο Πατέρας θα έβαζε 450 χιλιάδες. Εκατό αυτός, εκατό ο Αλαφούζος, εκατό ο Βγενόπουλος και ΜΗΔΕΝ κατόπιν (εξευτελιστικής) άρνησης Πολέμης. Αρα για εκατό μιλάμε. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ola ta sites grafane gia 450.000. auto pou les den to xw dei pouthena. kai den ta grafane opoioi kai opoioi. ta anaparigagan ard pou exun apeutheias epikoinwnia me patera.


    alla kai pali oti isxyei auto pou les. ta 100.000 evrw prepei na ta valei stin amk o pateras i toulaxiston na symmetasxei me to pososto tou i oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι οτι έχει καμία ιδιαιτερη σημασία αλλά για 100.000 ευρώ και εγώ είχα διαβάσει στο Σεντραγκολ 100 Αλαφούζος Πολέμης και Βγενό και 300 η ομάδα + τα μπόνους. Καμιά 700 δηλαδή συνολικά .

    Πάντως έχεις δικιο σε αυτά που γράφεις . Να πω μόνο οτι ο Πατέρας είχε υποσχεθεί λεφτά για τον Γκαλάς και στη συνέχεια δεν έβαλε λεφτά ας πούμε για τον Μπουμσονγκ που ήρθε μετέπειτα. Οπότε κάτι τέτοιο έχει ήδη ξαναγίνει. Προσωπικά πιστεύω οτι πάλι δε θα βάλει λεφτά..Αλλά και 100.000 να βάλει οκ καλό ποσό αλλά έτσι δε σώζεται τίποτα. Χρειάζεται ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ χρήμα..που θα πέσει χωρίς ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ..


    Τέλος είναι υποχρέωση τους μέτοχοι είναι..Δε γίνεται να κρατάνε μετοχές χωρίς να βάζουνε λεφτά..παρατράβηξε το αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μη συμμετάσχει κανείς με το ποσοστό του. Να κώψουν τον κ**ο τους και να βρούν καμιά 40αρια εκατομμύρια για την ομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Γιαννακόπουλος είναι ( ακόμα ) μέτοχος , γιατί μου διαφεύγει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε ο Πατέρας είπε θα βάλει όσα είναι να βάλει ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ και ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΣ. Οχι, για να πληρώνεται η Παιανία και ο Βύντρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου