Λιβαθηνέ ντροπή σου!



Σήμερα το menu βαρδινολαγνείας είχε guest star τον Σπύρο Λιβαθηνό στην κρατική τηλεόραση ,σε μια στημένη συνέντευξη για να πει αυτά που ήθελε ή τον βάλανε να πει. Ότι αυτοί που ζήτησαν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τα σημερινά χάλια ,ότι οι Βαρδινογιάννηδες είναι ευαίσθητοι ,η μόνη σωτηρία για τον Σύλλογο ,ότι ότι ότι... Τα κλασικά ,καθημερινά και πλέον γραφικά αγιογραφήματα.


Είναι απόλυτα σεβαστό που ο Σπύρος Λιβαθηνός βγήκε να προστατέψει την οικογένεια Βαρδινογιάννη και να πει τα αρεστά ποιήματα που θέλει η αυλή. Απόλυτα σεβαστά ,γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο που ταϊζόταν απο την ΠΑΕ επί Τζίγγερ ως σκάουτερ και λοιπών ανεπίσημων θέσεων. Είναι απόλυτα σεβαστό γιατί ταϊζόντουσαν απο την οικογένεια κι άλλα μέλη της οικογένειας του.

Αλλά ρε Σπύρο ,πόσα πρωταθλήματα ή κύπελλα πήραμε όσο ήσουν μέσα στην ΠΑΕ;

Κάτσε λοιπόν στα αυγά σου ,περιορίσου στα μπουθ των επισήμων να βρίζεις τους οργανωμένους μαζί με τον Γκόντζο και τον Μήτσου και να αναπολείς τα χρυσά χρόνια που μας έκλεβε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Αφού δεν σέβεσαι την ιστορία σου στην ομάδα ως παίκτης ,δεν πρόκειται να την σεβαστούμε εμείς.

Δεν είναι ντροπή να μην σε αντιμετωπίζουμε ως παλαίμαχο του Παναθηναϊκού ,αλλά ως ΤΣΑΤΣΟ.

Σπύρο εμείς αγαπάμε τον Σύλλογο σε αντίθεση με εσένα που τον αγαπάς περισσότερο αν εμπεριέχεται μέσα και η οικογένεια.

Εμείς στα @@ μας γράφουμε τον κάθε Τζίγγερ ,Βγενόπουλο ,Πατέρα κτλ γιατί δεν μας ταίζει κανένας τους. Σε αντίθεση με εσένα ΤΣΑΤΣΕ.

Σχόλια

  1. Ετσι ακριβως. Αυτος νομιζει οτι ειναι παλαιμαχος της motor-oil fc ΓΤΧΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λιβαθηνέ κωλότσατσε της γαυροοικογένεις κατσικογιάννη ... τα σάλια ρεεε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου