Είστε η ιστορία του Παναθηναϊκού! Έχετε τα μείον σας ,αλλά εσείς προσφέρατε στον Σύλλογο την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του!



Οι Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης αποτελούν παρελθόν απο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς οι παραιτήσεις τους έγιναν δεκτές και πλέον θα αποτελούν ξένο σώμα για την ηγεσία της ΠΑΕ.

Τις τελευταίες μέρες γράφονται πολλά για τις κωλοτούμπες που έχουν κάνει οι Δομάζος και Αντωνιάδης και έχουν ακουστεί άλλα τόσα.

Θέλω να κάνω μια παρατήρηση ,σεβόμενος τον Σύλλογο που αγαπάω.


Ό,τι μαλακία κι αν έχουν κάνει οι δύο αυτοί άνθρωποι ,σε όσα ατοπήματα κι αν έχουν υποπέσει ,δε γίνεται να τους απομυθοποιήσω. Δε γίνεται ο Αλαφούζος που ούτε χρόνο ασχολείται με την ομάδα και πατάει στο γήπεδο να μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια. Προσέφεραν στον Παναθηναϊκό δεκάδες τίτλους και την μεγαλύτερη διάκριση ,το 1971 στο Wembley. Πως να τους κράξω; Και πριν το κάνετε ή διαβάσετε άρθρα που τους την λένε ,σκεφτείτε τι χαρές προσέφεραν στις παλαιότερες γενιές Παναθηναϊκών.

Ακόμη κι αν πολλοί θεωρούν πως οι ίδιοι ,οι Αντωνιάδης και Δομάζος ,δεν σέβονται την ιστορία τους με αυτά που κάνουν ,την σέβομαι εγώ για αυτούς.

Κέρδισαν πολλά απο τον Παναθηναϊκό ,σε αντίθεση με εμάς τους οπαδούς που μόνο δίνουμε. Δεν έχουν έναν λόγο παραπάνω απο εμάς ,για τα Παναθηναϊκά δρώμενα. Αλλά ,δεν θα περάσουμε και στην άλλη άκρη να τους κράξουμε.

Ελπίζω ό,τι μαλακία κάνανε ,να το κάνανε για την αγάπη τους για το τριφύλλι και μόνο.

Σχόλια

  1. yiorgos Kandakis4/1/13 4:22 μ.μ.

    Πρες ο κ. Δομάζος ήταν πάντα απαξιωτικός για τον Παναθηναικό. Θυμάμαι το 2001 , τον είχα συναντήσει ένα βράδυ 10:00 στην πλατεία Βικτωρίας , τότε που είχε ένα μικρό μπαράκι δίπλα στα Goody's. Τον χαιρέτησα και του είπα " κ. Δομάζο , τώρα που θα παίζουμε στη Λεωφόρο και με τους παίκτες που έχουμε θα σκίσουμε". Μου απάντησε ξερά , ότι οι παίκτες είναι μικρής αξίας , το ρόστερ είναι ποιοτικά πολύ χαμηλό και να δούμε τι θα γίνει. Και επί εποχής Βαρδινογιάννη έκραζε τον Τζίγγερ για τις μεταγραφές που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνω μαζι σου. Οταν κανουν τα καλα, λεμε καλα. Οταν μαλακιζονται, λεμε οτι μαλακιζονται! Απο που κι ως που θελουν να ασκησουν διοικηση σε ΑΕ ανθρωποι που χρησιμοποιουν 25 λεξεις και που νομιζουν οτι το cash flow ειναι κρεπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dimpaogate134/1/13 5:12 μ.μ.

    τον πούλο στο μπαούλο αμφότεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mazi sou an ola osa ekanan ta ekanan anidiotelws kai mono apo agapi... Apla opws oloi kseroume oi parapanv 2 opou doun kserokomato, trexoun......
    YG asylia den exei kanenas....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Press νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε πρώτα από όλα να το σκέφτονταν οι ίδιοι και δυστυχώς τα ήξεις-αφίξεις και του Δομάζου αλλά και του Αντωνιάδη τα τελευταία χρόνια είναι πολλά και συνεχόμενα.
    Είναι πραγματικά κρίμα γιατί πρόκειται για την ζωντανή ιστορία του συλλόγου και δεν θέλει πολύ να υπάρξει η απαξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου