Τόσο δύσκολο είναι να φύγει απο τον Παναθηναϊκό ο Βύντρα;



Αν και έχω πει πως δεν είμαι υπέρ του να φύγει τώρα (αλλά το καλοκαίρι) ,μου κάνει εντύπωση πόσο δύσκολο είναι να κοπούν οι δεσμοί του με την ομάδα. Λένε υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και στην αποζημίωση. Οκ ,αλλά θέλει ο Βύντρα να μείνει στον πάγο για 6 μήνες; Δεν προτιμάει να πάρει μεταγραφή στις τόσες ομάδες που τον θέλουν και που του προσφέρουν καλά λεφτά;

Περίεργο δεν είναι; Πόσο μάλλον όταν διαβάζω ,ότι ο Φάμπρι θέλει την ενεργοποίηση του Λουκά στην ομάδα (ορθώς ,αφού δεν έχει άλλους) ,ενώ του έχει γίνει σαφές ότι είναι εκτός ομάδας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής...

Σχόλια

  1. den einai tyxaia oi leksi karkinos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ζωον σου ευχομαι να μην ζησεις ποτε τι πραγματικα παει να πει καρκινος! ουτε εσυ ουτε καποιος συγγενης σου, γνωστος ή φιλος σου! τη χρησιμοποιεις τοσο ευκολα για μαλακιες.... στοκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο δύσκολο είναι να γίνουμε επιτέλους κανονική σοβαρή ομάδα με πλάνο ;

    Aν φύγει ο Βύντρα..θα αλλάξει η ομάδα με την μία ! Άλλωστε φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια που δε παίζει. Η άμυνα είναι μπετόν με Μαρίνο Βελάσκεζ Πίντο ..

    Η ομάδα έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να λύσει από το πότε θα φύγει ο Βύντρα ο Λάζαρος ο Λέτο ο Μπουμσονγκ και όλους αυτούς που αποφάσισε να διώξει ο Αλαφούζος. Οικονομικά διοικητικά και νοοτροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανοιξα το disqus σου και εχω κλασει απτα γελοια με τον φελιζολ σου , καλα αυτοι που σου σερβιραν το σανο ειναι γνωστοι στημενοι αλλα εσυ τα πιστευες κιολας .........ανικητη η ηλιθιοτητα ....μπεεε , κοροιδευαμε τους γαυρους και τελικα εχουμε χειροτερα προβατα απο αυτους σαν εσενα λχ

    προβατο ε προβατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. min agxwnesai aderfe kai min tarazesai, as paei twra sto diaolo twra o KARKINOS tou panathinaikou mas kai an erthei o prigips sou kavala stin kamila F50 ston ksanagorazei, kai tote pigaine aerodromio na ton ypodexteis kai na panygiriseis tin metastasi!!!!!!

    yg Zwa einai osoi pisteuoun kai masane stin propaganda!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρες μαρες κουκουναρες!!! Κοιτα το μονο ευκολο θα ηταν να σε αρχισω στα μπινελικια! Δεν θα το κανω ομως. Απλα θα σε ρωτησω ενα πραγμα. Ξερει καποιος απο σας που βρίζεται κ εύχεστε καρκινους τι προκαλει αυτη η αρρωστια? Εχει ζησει καποιος απο εσας τετοια κατασταση? Οπως κ στον αλλο στοκο ετσι κ σε σενα ευχομαι να ΜΗΝ το ζησεις ΠΟΤΕ. Οταν μαθεις κ οταν ωριμασεις ελα να συζητησουμε!

    Οσο για το Παναθηναικο... πιστευε εσυ στον τιμωρο γιαννακη τον τσιου κ στον γαυρο αντιπροεδρο που εχει κοτσαρει με το ζορι κ ολα θα πανε καλα! Οπως κ φετος! Που πηγαινουν ολα τελεια! Χειροτερη βαθμολογικη θεση στην ιστορια της ομαδας (9η θεση) -24 απο την κορυφη, +6 απο τον υποβιβασμο κ αλλοι 12-13 αγωνες έρχονται Θα πανηγυριζουμε στο τελος αν σωθουμε αλλα ενταξει μωρε... λεπτομέρειες .. ειμαστε λευτεροι ομως!!! Σας λυπαμαι γιατι ειναι κριμα 15 χρονων παιδια να εχετε τετοια μυαλα... Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λοιπον απο χθεσινους πούστηδες, σημερινους κωλομπαράδες που αβανταραν τον τσακα και δηλητηριαζαν τον κοσμο με ψεματα δεν δεχομαι μαθηματα , ακους προβατακι ?
    Αιντε παρε καμια συνενετυξη του τσακα ρωτα τον και να μαθουμε οσα δεν ξερουμε για τον φελιζολ και ασε την κριτικη , βλακα ε βλακα. Οσο για την ηλικια ρε θρασυδειλε και τα μπινελικια οποτε θες και οχι απο το ιντερνετ οπως σε εμαθαν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και επειδη δεν ξερεις και αναγνωση κανενας δεν ευχηθηκε αυτο που νομιζεις για το βυντρα και για κανεναν αλλον , βλακα αμορφωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχαχαχα. ετσι ειναι! οταν δεν εχεις σοβαρα επιχειρηματα να αντιπαραθεσεις πετας ενα πουστη, δυο προβατακια κ κανα ουγκ κ ξεμπερδεψαμε, ετσι? Κριμα τα παιδια!!! Πολυ κριμα! Κ σου απαντησα μονο κ μονο για να μην νομιζεις οτι κατι ειπες κ τρομαξα... εχω καλυτερα πραγματα να κανω! Παω να παρω τη μιζα που μου εστειλε ο Αρχοντας Τσακας κ ο Πριγκηπας Φειζαλ!!! χαχαχαχαχαχαχα Αστειοι!!! Κ νομιζα οτι οι γαυροι ειναι για το πουτσο! Τελικα οι νεογαυροι, κατι μεταλαγμενοι τυποι σαν κ εσενα κ τον αλλον πιο πανω που δεν ξερει ουτε ελληνικα να γραψει ειναι πολυ χειροτεροι! Αντε καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε gchatzis δε μας λες γιατι μπαινεις εδω μεσα και αντιπαρατιθεσαι με τυπους για τον πουτσο σαν και εμας? υπαρχουν blog οπως το mypanathinaikos και το glorydays που υπαρχουν ωριμοι και παν απ ολα υγιεις οπαδοι του παναθηναικου με τους οποιους μπορεις να αλλαξεις αποψεις και προβληματισμους για το καλο της ομαδας σου.
    Οποτε αντε εκει περα και ασε τους μεταλαγμενους νεογαυρους σαν και εμας.
    Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολησαι με εμας?
    ΥΓ Τα δεοντα στον Κωστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου