Χοντραίνει...

SITE ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ



Το παρακάτω δημοσίευμα μπορεί να αντιμετωπιστεί ποικιλοτρόπως και να ερμηνευτεί ακριβέστατα.

Θέλω να γράψω πολλά ,γιατί οι υπάλληλοι και έμμισθοι Παναθηναϊκοί το χοντραίνουν. Όχι επειδή αναφέρονται στον Βγενόπουλο και αφήνουν υπόνοιες γύρω απο αυτόν και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 4-0  ,αλλά επειδή έχουν πάρει τον ανεμιστήρα και κάποιος πρέπει να τους ρωτήσει τι ξέρουν και τα γράφουν αυτά...

Διαβάστε αναλυτικά τι λένε.



15 Ιανουαρίου σήμερα. Πριν από πέντε ακριβώς χρόνια, ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν για το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ στο Φάληρο. Ήταν και πάλι Τρίτη, όπως σήμερα...
Είχε προηγηθεί το ισόπαλο ματς του πρωταθλήματος στο οποίο (κατά γενική ομολογία) ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει και μάλιστα με ευρύ σκορ.
Η ομάδα ετοιμαζόταν για τον αγώνα, αλλά στα δημοσιογραφικά γραφεία επικράτησε μία περίεργη αναταραχή. Αιτία, η επικοινωνία που είχε με διάφορες εφημερίδες ο έμπιστος του Ανδρέα Βγενόπουλου, Σεραφείμ Κωνσταντινίδης. O υπεύθυνος επικοινωνίας του ομίλου MIG.
O κ. Κωνσταντινίδης ζητούσε τα email των αθλητικών συντακτών και συγκεκριμένα όσων είχαν σχέση με τον Παναθηναϊκό.
Αρχικά, κανείς δεν κατάλαβε το λόγο.
Δύο ημέρες αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση περί "πολυμετοχικότητας" την επομένη της συντριβής του Παναθηναϊκού στο Φάληρο. Η ανακοίνωση ταχυδρομήθηκε ηλεκτρονικά στα mail των αθλητικών συντακτών.
Επειδή, έχουμε κατά καιρούς διαβάσει ότι εκείνη η αρχική ανακοίνωση ήταν "αυθόρμητη" και ότι ήταν αποτέλεσμα "οργής" για το άσχημο αποτέλεσμα, ένα πράγμα μπορούμε να αναρωτηθούμε.
Τι μαντικές ικανότητες είχαν οι άνθρωποι του Ανδρέα Βγενόπουλου και "μάζευαν" τα email των αθλητικογράφων μία ημέρα ΠΡΙΝ γίνει το ματς;
Δε νομίζουμε ότι θα λυθεί ποτέ αυτό το μυστήριο. Θα μείνουμε μια ζωή με την απορία.

Σχόλια

  1. Όποιος πιστεύει οτι η ανακοίνωση γράφηκε μετά τον αγώνα, εν τάξει, τι να πώ. Προσωπικά δεν υποννοώ κάτι για εκείνο τον αγώνα, αλλά είναι δεδομένο οτι η ανακοίνωση ήταν έτοιμη και θα έβγαινε στην πρώτη δυνατή γκέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στοιχειώδης αντικειμενικότητα επιβάλλει να εξεταστεί καταρχήν εαν τα γεγονότα που αναφέρονται είναι αληθή. Γιατί πρέπει εκ προοιμίου κάποιοι πρέπει να ειναι έμεμπτοι και κάποιοι ψεύτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 1996 που ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει μια ανάσα πριν το τελικό του Champions League, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε ζητήσει όλα τα mail των δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό... Που ήξερε ότι για τα επόμενα 12 χρόνια δε θα ξαναβλέπαμε τίτλο για να βγάλει ανακοίνωση το 2008???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο αυτό που λες και άλλο αυτό που αφήνει να εννοηθεί το κείμενο. Επειδή για μένα είναι πολύ χοντρό αυτό που αναφέρθηκε στο εν λόγω δημοσίευμα ,θεωρώ ότι πρέπει όντως να ερωτηθεί ο αρθρογράφος αυτός ,αν ξέρει και αποκρύπτει γεγονότα. Και να ερωτηθεί και απο τον ίδιο τον Α.Βγενόπουλο ,που σίγουρα θα του έχουν μεταφέρει το κείμενο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε κακως τον...μετα το greenzone ηρθες και σε αλλο σαϊτ να προπαγανδισεις και να σπειρεις μιζερια και διχονοια?τελειωσατε γαυροι απο την ομαδα...παρτε το χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος......Ελεος.......Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αν ο Βγενόπουλος σιωπήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν τον καθιστά και ένοχο. Ξέρεις πόση λάσπη έχει φάει απο αυτούς φαντάζομαι.


    Ο Βγενόπουλος και ο κάθε Βγενόπουλος πρέπει να κρίνεται με την όποια αντικειμενικότητα έχει μείνει στον καθένα μας. Άλλο ότι είπε πολλά μεγάλα λόγια που δεν του βγήκαν (που θα του βγαίνανε αν δεν τον κρεμούσανε πολλοί με δικιά του υπαιτιότητα σε πολλές περιπτώσεις) και άλλο να λέμε ότι έστησε την ομάδα του 2008 για να χάσει.


    Η συγκεκριμένη "παρέα" είχε βγάλει πριν κάνα μήνα και για τον Νίνη ότι ήταν στημένος το 2008... έχουν ανοίξει έναν ανεμιστήρα και γράφουν ό,τι τους κατέβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου