Παναθηναϊκός στην πλατεία ,Panathinaikos και στην Αγγλία!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2


Πήραμε διπλό μέσα σε μια δύσκολη έδρα ,κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς δεν πληρώσαμε το κατέβασμα των στροφών μας στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα δεύτερο γκολ ,γιατί τότε θα μιλάγαμε για τζάμπα χαμένους βαθμούς. Μέσα σε τέσσερα λεπτά βάλαμε τα δύο γκολ (24' Πετρόπουλος ,28' Βύντρα).


Για ακόμη ένα ματς είδαμε πολλούς Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα (8) ,παίκτες απο την ακαδημία μας (3) και γκολ που τα βάλανε παίκτες που τα χουν ανάγκη. Μόνο αρνητικό η φάση που δεχθήκαμε το γκολ ,όπου ο Τριανταφυλλόπουλος υπολόγισε λάθος και ουσιαστικά έστρωσε την μπάλα στον αντίπαλο. Αλλά ο Ρότσα είναι ...μανούλα σε αυτά και αυτό το λάθος θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον πιτσιρικά.

Κατ εμέ οι καλύτεροι του γηπέδου ήταν οι Ζέκα-Βιτόλο ,όπου πρέπει να ρίξανε τρελό τρέξιμο ,καλύπτωντας χώρους και βοηθώντας παράλληλα στο δημιουργικό κομμάτι (κυρίως ο Ζέκα). Χειρότερος ο Χριστοδουλόπουλος ,για τον οποίο δεν ξέρω τι φταίει. Ή αυτός έχει παράλογες απαιτήσεις απο τον εαυτό του να αποδείξει κάτι που δεν είναι ή απλά ...δεν τον πάνε τα ματς. Επίσης έχω ξαναγράψει πως στα τελευταία ματς μου αρέσει πολύ ο Μαυρίας ,ο οποίος με τον Ρότσα σαν να έχει αποκτήσει πιο ...μπουκαδόρικες τάσεις και αυτό είναι πολύ θετικό ,αφού φορτώνουμε την αντίπαλη περιοχή με παίκτες και μπορούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες.

Highlight της αναμέτρησης ,το πολύ ωραίο ξεμαρκάρισμα του Πετρόπουλου στην φάση του δεύτερου ημιχρόνου που συνδυάστηκε με τα δύο σουτ (Πετρόπουλου και Ζέκα) που αποκρούστηκαν απο το τέρμα του Πανιώνιου.

Τώρα μας περιμένουν τα δύο πιο σημαντικά ματς της σαιζόν. Στο ματς της Αγγλίας πάμε για το θαύμα της πρόκρισης που μπορεί να ανατρέψει και όλα τα δεδομένα της ΠΑΕ για την υπόλοιπη σαιζόν και στο ματς της Κυριακής με τους κλέφτες που μια νίκη θα ντοπάρει τους πάντες στον Παναθηναϊκό.


ΥΣ: Η αλλαγή προπονητή μέχρι στιγμής έχει φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα. Αλλά καλύτερα θα το έχουμε διαπιστώσει σε κάνα δίμηνο ,όπου θα υπάρχει και μια σχετική φθορά.

Σχόλια

  1. η 1η και η 3η παραγραφος σου δειχνουν οτι μαλλον δεν το κατεχεις και πολυ το τοπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μια μικρή παρατήρηση , χωρίς επιχειρήματα και σοβαρή λογική δεν μπορείς να γράφεις ότι δεν κατέχω το τόπι. Πρέπει να μου απαντήσεις με έκφραση άποψης και όχι με πρόταση της μιας γραμμής. Συγνώμη , αλλά δεν δέχομαι την άποψή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και έλεγα πότε θα πεις οτι θα μας δείρεις . Άργησες λίγο . Για μένα είσαι ένα κουκουτσι που το μασάω και το φτήνω . Διαβάζω τις ηλιθιότητες που γράφεις και απλά μου προκαλείς ασταμάτητο γέλιο.
    Κράτα ένα τριαντάφυλλο για να σε γνωρίσω ΤσοΚαιΛο.
    Όταν βγάλεις τρίχες ξεπεράσεις μια άλφα ηλικία πες μου να σε πάω να αγοράσεις κανένα βιβλίο να μορφωθείς.
    Αντε καραγκιοζάκο ..τελευταία φορά που σου κάνω την τιμή και σου απαντώ. Θα πάω στο ματς με την Φενέρ και θα φωνάζω που είσαι Τσο και Λο για να πλακωθούμε..


    Απλά είστε για γιέλια και τόσο πιτσιρίκια είτε στο μυαλό είτε ως προσωπικότητες που δεν αξίζετε ούτε την ειρωνία μου.
    Χαιρετίσματα στα φιλαράκια σου από το δημοτικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε κακομοιρη που νομιζεις οτι εισαι και καποιος.ολο το εσεις και εσεις λες.λες και δεν εχουμε καταλαβει οτι εισαι γαυρος που μπαινει εδω μεσα για να σπειρει διχονοια.πετας εναν ορυμαγδο ψεμματων και προπαγανδας Γκοντζου-Πικουλα για να φτιαξεις ενα ψευτικο συμπερασμα.λοιπον για να τελειωνουμε,θελεις να βρεθουμε απο κοντα με τη φενερ να μου τα πεις και απο κοντα αυτα?αφου λες οτι εισαι και γηπεδικος...με τη Φενερ τι λες ρε γαυρακο?ψηνεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαγκελιω μηπως στο λεωφορος γραφεις ως Ντινος?σας εχουμε παρει πρεφα γαυρακια του MMGO.ξερουμε οτι μπαινετε στα σαϊτ και το παιζετε δηθεν Βαρδινογιαννικοι και βριζετε τη 13 για να σπειρετε διχονοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο σημερινό ματς ήταν πολύ καλός. Στο ματς με τον ΠΑΣ , κυνήγησε τον γκολκίπερ , του τσίμπησε την μπάλα , αν ήταν λίγο καλύτερο το τελείωμα του, θα έβαζε γκολ. Είναι ο ορισμός του παίκτη α) που μυρίζεται την φάση , β) την αδυναμία του γκολκίπερ να διώξει ώστε να δημιουργήσει κατάσταση από το μηδέν. Πέραν των παραπάνω , είναι γερό παιδί , είναι ψηλός , εμένα μου θυμίζει τον Αντωνιάδη.


    Και ο Αντωνιάδης , ναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, όταν τον αγόρασαν από την Ξάνθη ήταν ξυλάγγουρο. Χρειάστηκε ο τότε προπονητής ο μακαρίτης ο Λάκης Πετρόπουλος να αφιερώσει χρόνο , να του κάνει έξτρα προπόνηση για να γίνει ο γκολτζής των 39 γκολ του 1971. Δεν γίνεσαι γκολτζής με το καλημέρα , θέλει σκληρή δουλειά και επιμονή στο στόχο σου.


    Κατά την γνώμη μου τέτοια περίπτωση είναι και ο Πετρόπουλος. Πρέπει να δουλέψει πολύ στο τελείωμα των φάσεων. Η σκληρή δουλειά θα τον ανταμείψει , είναι νέος 26 χρονών έχει τουλάχιστον μια οκταετία καλής μπάλας να παίξει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεβαίνει η ομάδα βαθμολογικά αλλά και σε απόδοση. Ματς με ματς γίνεται ολοένα και καλύτερη. Αξίζει ένα μπράβο στον κ. Ρότσα για την αισθητή βελτίωση στην αγωνιστική της απόδοση.

    Άρα η λογική που λέγεται από ορισμένους στο μπλόγκ , ότι οι παίκτες δεν αξίζουν , ότι δεν υπάρχει ομάδα και ότι η διοίκηση παραπαίει , είναι εκτός πραγματικότητας.

    Όχι , δεν έχουμε καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό , όμως , έχουμε σοβαρό προπονητή που ξέρει να αξιοποιεί τα εργαλεία που έχει στα χέρια του. Έχουμε καλύτερη ομάδα από όλους τους υπόλοιπους -πλην γαύρου- και είναι θέμα χρόνου να φανεί σε συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα βγούμε δεύτεροι , η πρώτη θέση για φέτος , τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα , φαντάζει δύσκολη.

    Νιώθω χαρούμενος , όταν βλέπω ότι , ο πρόεδρος της ΠΑΕ , ο κ. Αλαφούζος παρακολουθεί όλα τα ματς της ομάδας , μέσα-έξω , πράγμα που σημαίνει , ότι νοιάζεται γι αυτήν. Από εποχής καπετάνιου είχαμε να δούμε πρόεδρο που να πηγαίνει στο γήπεδο και να βλέπει την ομάδα. Είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα , μακάρι να συνεχίσει έτσι ως το τέλος της σεζόν.

    Τέλος , θα ήθελα να σου αναφέρω για τον Πετρόπουλο. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλός παίκτης , θυμάσαι , σου είχα γράψει στο παιγνίδι με τον ΠΑΣ , ότι είναι παίκτης που μυρίζεται το γκολ , με βασικό προσόν την καλή σωματοδομή του. Επιμένω , ότι μπορεί να δείξει περισσότερα , αν δουλέψει λίγο παραπάνω στο τελείωμα των φάσεων. Γιατί η ΠΑΕ να ξοδεύεται για να αγοράσει τον Γκέκα , που έτσι και αλλιώς είναι στην δύση της καριέρας του και να μην αξιοποιήσει καλύτερα τον Πετρόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ είσαι ένα δειγμά αυτών που πονάτε. Ξίδι και χαμομήλι για το βράδυ.

    Αν ήταν στο χέρι μου εγώ ατομάκια σαν και εσένα θα τα έβγαζα έξω από το γήπεδο ( αν πηγαίνεις ) .

    Δυστυχώς δεν είναι όμως.

    Χαμομήλι και ξίδι που κέρδισε ο Παναθηναικός σήμερα με γκολάρα Βύντρα και Πετρόπουλου και που παίζει καλή μπάλα και κερδίζει με Ρότσα προπονητή. Εσείς να τον στηρίζετε τον Φερέιρα όπως τον κηνυγούσατε με πρόεδρο Πατέρα .



    Και μη ξεχάσεις τρείς μετάνοιες στον Πατέρα στο Βγενόπουλο για τα χρέη και τις βρισιές για τον Τζίγγερ. Σαν χάπι τα παίρνετε..


    Είστε απλά για γιέλια. Τέτοιο μήνυμα περίμενα και με δικαιώνεις..γιατι εγώ απλά σας δουλεύω στα μούτρα σας αλλά δεν έχετε ούτε την ικανότητα να το αντιληφθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε αδερφέ μισό λεπτό . ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ( με κεφαλαία ) είναι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη . Ο Βγενόπουλος πχ είναι απλός μέτοχος της ΠΑς . Έχει διαφορά . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ : ΤΑ @@ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΕΝ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος στον Παναθηναϊκό ανεξαιρέτως . Μαζί σου και εγώ θέλω να βάλουν λεφτά στον Α.Ο όποιοι έχουν αλλά , μην ξεχνάς αυτό σου λέω . ο Βγενόπουλος ζήτησε έλεγχο . κάτι που με βρίσκει 300% υπερ .


    Δεν το πάω πουθενά αδερφέ : στον Νικόλα Πατέρα αναφέρομαι . Τα ποσά που σου λέω υπάρχουν . Επειδή ασχολούμαι πολύ με τον Α.Ο Παναθηναϊκό .


    Εγώ προσωπικά σέβομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τους Αφούς ( Παύλο & Θανάση , ο άλλος δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ ) για όσα μου χάρισαν στο μπασκετ που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ . Αλλά άσε με να ξέρω ότι στον Ερασιτέχνη , τα κάνανε μαντάρα με τις κόντρες και τους εγωϊσμούς τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1) Ο ΚΥΡΙΟΣ Αχιλλέας που βάζει λεφτά με τη σέσουλα συνεχώς για να υπάρχει τώρα Ερασιτέχνης έχει κάνει οικονομικό έλεγχο??? Αν είσαι Παναθηναϊκός δεν τα κοιτάς αυτά! Χώνεις!

    2) επειδή ξέρω που το πας, αν το έχει κάνει μπράβο του! Αλλά πες μου εσύ κάτι... που είναι τώρα? Που είναι το πόλο είναι ένα βήμα πριν το ναυάγιο? Κ γενικά ο Ερασιτέχνης! Στο παρελθόν χορηγίες έχουν κάνει κ άλλοι χωρίς να το διατυμπανίζουν φίλε μου! Αλλά τώρα στα δύσκολα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως κάνουν τους Κινέζους!

    επίσης... έλεος! Όλοι οι Παναθηναϊκοί που σεβόμαστε την ομάδα κ τον εαυτό μας πρέπει να κάνουμε γαργάρες με listerine και μετά να μιλάμε για τους Γιαννακοπουλους! Τα λεφτά που έχουν χώσει αυτοί οι άνθρωποι δεν τα χει βάλει ΚΑ ΝΕ ΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα συμφωνήσω μαζί σου αν με πεις :
    1). πότε έγινε ο λογιστικός οικονομικός έλεγχος του Α.Ο , που ζήτησε ο Βγενόπουλος ώστε να βάλει το ποσό
    2) ποιος μέτοχος της ΠΑΕ ( όχι ο Βγενόπουλος ) έχει βάλει 50.000 στην πυγμαχία και σημαντικά ποσά στο πόλο


    για να σε δω επειδή πας να το παίξεις έξυπνος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν εννοείς τα 120.000 του Θανάση, μάλλον θα περιμένει να δώσει πρώτα ο "Βγαινώ" το 1.500.000 στον ερασιτέχνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φοβερό γκολ του Βύντρα !
    Σας πονάει ο Βύντρα..( ξέρετε εσείς ποιοι )

    Επίσης αρκετά όμορφο γκολ του Πετρόπουλου και γενικά όλη η παρουσία του πολλή θετική..
    Α ρε Φερέιρα δάσκαλε πήγες να τον ξεπαστρέψεις..

    4 στα 5 ο Ρότσα..με το ένα παιχνίδι κλεμμένο από Αρετόπουλο !!
    4 νίκες ο Φερέιρα..πρέπει να είχε σε 18 ματς..αν δε κάνω λάθος..( μαζί με Ευρώπη )

    Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος από την ομάδα που στο δεύτερο αν δεν έκανε συντήρηση δυνάμεων θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα πιο εύκολα..

    Πολύ καλός ο Ζέκα..πέρα από τους δύο σκορερ ! Επίσης καλός και ο Σπυροπουλος που φετος έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια..έβγαλε και κάποιες καλές σέντρες

    Ελπίζω ο Μαυρίας να μην έχει κάτι σοβαρό γιατι είναι ωραίος παίχτης και προσφέρει ταχύτητα μεγάλη στην ομάδα !

    Στο ματς με την Τότεναμ απλά θέλω ψυχή και πάθος και οτι βρέξει ας κατεβάσει...Η Τοτέναμ είναι τρίτη στην Αγγλία ..και αυτό αρκεί για να καταλάβουμε ότι το δυναμικό της ομάδας μας είναι αρκετά κατώτερο αυτή τη στιγμή και αν έρθει μια νικη θα είναι ΘΑΥΜΑ..Για γαύρους έχουμε ακόμα χρόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εδώ καλά τα λες ( παραδόξως συμφωνώ μαζί σου ) ... για το βόλλευ και τα 120.000 δεν λες όμως ... ή δεν έχεις ιδέα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απο που προκυπτει ρε φιλε οτι ειναι καλος παικτης ο Πετροπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Baggelis εισαι ο ορισμος του εμπαθη και κομπλεξικου βαζελοπροβατου.αυτου που κραζει Πατερα,Βγενοπουλο και αποθεωνει το καθε σαπακι στυλ Βυντρα.πρωτη κουβεντα που βρηκες να πεις ειναι σας ποναει.ποιους ποναει ρε μεγαλε?ε βαζελακι του καναπε?αν εννοεις οτι μας πονανε οι απειρες γκελες του και τα αμυντικα του εγκληματα ναι μας εχουν πονεσει παρα πολυ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ.για σενα το βαζελο,δεν ξερω...μπορει και να γουσταρεις.αν ηταν στο χερι μου δεν θα ξαναεγραφες εδω οπαδε του πληκτρολογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου