Cisse: "Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γυρίσω πίσω".


Βρείτε έναν και φέρτε τον, πακέτο με Καραγκούνη!


Και θερμή παράκληση, μην αρχίσουμε πάλι για απατηλά όνειρα, οικονομικά και άλλα όμορφα, δε με νοιάζουν. Σκασίλα μου επίσης ο κάθε Γκέκας και ο κάθε Ναπολεόνι, οι μεταβατικές/συμβιβαστικές λύσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Και στο κάτω κάτω θέλετε να τα πούμε κι έξω από τα δόντια; Οι ομάδες προχωράνε είτε με μεγάλους παίκτες είτε με παιδιά από τα "σπλάχνα" τους. Οι άνθρωποι που αγαπούν το Σύλλογο είναι πολύ λιγότεροι και πολύ μακρύτερα από ό,τι νομίζουμε. Κι εγώ προσωπικά δε θα ξεχάσω τι είναι ο Παναθηναϊκός για χάρη κανενός άνιωθου. Ούτε θα συμβιβαστώ.

Καληνύχτα σας

Σχόλια

  1. αυτο το ¨ανοιγμα¨ των 30 εκατομμυριων που υπαρχει στην παε, ποιος πουστης το δημιουργησε?

    περισυ το ¨ανοιγμα¨ ηταν μικροτερο ή μεγαλυτερο σε σχεση με αυτα τα 30 μυρια? γιατι αμα ειναι καθε χρονο να μεγαλωνει δεν υπαρχει λογος να διοικειται η ομαδα.
    η λυση ειναι μια: ο αλαφουζος και οι μιζαδοροι να παρουν ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ και η ομαδα να πωληθει σε ξενο επενδυτικο ομιλο. δεν ειναι δυνατον το αεκακι να εχει βρει επενδυτη και εμεις να εχουμε ακομα το μπουγελοσκαφατσοτουιτι που δεν βαζει ΦΡΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΙΣΑ ΒΑΡΚΑ ΙΣΑ ΠΑΝΙΑ.


    ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ


    ΔΥΟ : ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ 30 ΕΚ ΕΥΡΩ.


    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ (ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΖΟΛΩΤΑΣ, ΞΥΛΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΔΕΣ, ΟΜΑΔΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΛΠ. ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΕΚ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.) ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΙΣΣΕ ΛΕΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΣ = 7-8 ΕΚ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΣΛ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ?


    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ? ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?


    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΘΑ ΛΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΙΖΑΛ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΕ ΤΟ 1.7 ΕΚ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειχες πει θα παρεις παικτη οταν εφυγε ο καρα.δεν πηρες.εφυγε ο κατσου.βγαλε κι αλλο συμβολαιο.βγαλε μπουμ και πετροπουλο.οριστε!ασε που δεν εχει ιδιο κασε πλεον ο τζιμπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διώνεις βύντρα ( 800.000 ) , Σπυρόπουλο ( 150.000) , δραστική μείωση στο φιλότιμο Τοτσέ ( κερδίζεις κάνα 300.000 ) , στέλνεις τον Μπούμ που δουλεύει κόσμο ( 800.000 ) , Πετρό ας πάρει δυτικά προάστεια πάλι (200.000+ ) . Τάκα τάκα , σου βρήκα 2.300.000
    ο κπρ έχει πολλά προβλήματα και ο τρίποδος παίζει λίγο .
    δεδομένης της επιθυμίας του να γυρίσει , έχουμε σημαντικό point .


    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ . ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΔΟ ΠΙΣΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παίζει ρε συ. Ούτε μπορούν ούτε θέλουν. Αν τους ρωτήσεις, αυτά που τους ενδιαφέρουν είναι τα γηπεδικά και όχι τα αθλητικά. Άσε που μπορεί να θέλει ο Τζιμπρίλαρος, αλλά εννοεί όταν θα είναι πολύ ευνοϊκότερα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 2:39 μ.μ.

    Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι κανείς δεν "ενδιαφέρεται" για τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι και άνθρωποι που ενδιαφέρονται θα υπάρχουν και διάθεση να βοηθήσουν θα έχουν. Το πρόβλημα είναι ακριβώς το αντίθετο. Ότι πολλοί από αυτούς που τρέχουν χρόνια την Ομαδα, γραπώνονται από καρέκλες και θέσεις και δε λένε να ξεκουμπιστούν (και δε μιλάω απαραίτητα για διοικήσεις) για τους δικούς τους ματαιόδοξους λόγους. Σκέψου το και μόνος σου απλά: δε γίνεται να αγαπάμε όλοι τον Παναθηναϊκό και κάθε μέρα να τον τραβάμε κάτω, κάτι δεν "κάνουμε" καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου