Αλλαγές στο blog


Όπως θα παρατηρήσατε έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο blog και δυστυχώς ή ευτυχώς θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο λόγος ,ότι το παλιό design φόρτωνε αργά και με την όλο και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα το όλο θέμα έσπαγε μπάλες.

Με τις λίγες γνώσεις που κατέχω και τα υπέρογκα ποσά που έχουν μαζευτεί απο τις διαφημίσεις ,πρέπει να κάτσω να την ψάξω μόνος ,αν και μέχρι το καλοκαίρι ελπίζω να γίνει μια σωστή αλλαγή που έχω στο μυαλό μου.

Όσον αφορά το τωρινό design προσπάθησα να το κάνω όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό γίνεται ,για να διαβάζεται εύκολα ,να μην κουράζει στο μάτι και να μπορεί να κάτσει ο άλλος 5-10 λεπτά σαν άνθρωπος. Οι συνδυασμοί χρωμάτων sorry ,αλλά δεν είμαι και ο πιο καλαίσθητος άνθρωπος στον κόσμο.

Ελπίζω να το συνηθίσετε ,γιατί με αυτήν την μορφή θα πορευτεί το blog και αν γουστάρετε πείτε και την γνώμη σας ,μπας και του κάνω περαιτέρω αλλαγές (αν και έτσι κι αλλιώς θα του κάνω τις επόμενες μέρες..).

Αυτά τα ολίγα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/12/12 2:19 π.μ.

    Αδερφέ, μια χαρά είναι, μη μασάς. Συνέχισε. Σημασία δεν έχουν τα στολίδια αλλά το περιεχόμενο και σ' αυτό, εγώ τουλάχιστον, προσυπογράφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/12 3:08 π.μ.

    file poly kalo einai. kalytero apo to prohgoumeno....mhn trelenesai gia ta sxolia.....synexise etc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/12 3:35 π.μ.

    Γεια σου Press είναι πιο όμορφο πιο καλαίσθητο και διαβάζεται πιο εύκολα ! Μόνο μια παρατήρηση αν γίνεται να κάνεις μικρότερες καποιες γραμματοσειρές γιατι όλα φαίνονται αρκετά μεγάλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/12 1:15 μ.μ.

    Eννοώ οτι τα σχόλια φαίνονται αρκετά μεγάλα συγκριτικά με την ανάρτηση. Όπως και στη δεξιά στήλη που φαίνονται τα σχόλια φαίνονται πολύ μεγάλα . Βέβαια αυτό είναι καλό από την μια γιατι είναι ευανάγνωστα..αλλά η ανάρτηση νομίζω θα ήταν πιο σωστό να είναι με μεγαλύτερο μέγεθος από τα σχόλια ! Συνήθως ας πούμε μια κεφαλίδα έχει 18 μέγεθος ένα κείμενο 12 και τα σχόλια 9. Επίσης αν κάνεις τα σχόλια με μικρότερο μέγεθος στη περίπτωση που αυτά είναι πολλά δε θα γεμίζουν την σελίδα . Για παράδειγμα τώρα για να διαβάσεις τα σχόλια χρειάζεται να κάνεις scroll down .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τώρα κομπλέ και τα σχόλια ;-) ωραίος καλορίζικο! να μαθαίνουμε μόνο καλά νέα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γαμάει μην ανησυχείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ υποπτο ........
    ειδικα τωρα που η ομαδα αρχισε να παιρνει τα πανω της ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμφανισιακά δεν έχω λόγο να σου πω κάτι, εξαρτάται από το μάτι σου. Συνήθως πολλές σελιδούλες στα δεξιά και τα διάφορα linkwithin και disqus κάνουν τις σελίδες να κατεβαίνουν αργά. Το βασικό όμως είναι αυτά που γράφεις και η συχνότητα, οπότε ξέρεις τί να κάνεις. Εξάλλου την ίδια γνώμη έχουμε συνήθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετική η νέα ιστοσελίδα , που έχει ανανεωμένο design , αλλά να φανούν τα σχόλια και σε παλαιότερες αναρτήσεις που έγιναν με το disqus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα!Σημασια εχει να συνεχισεις να γραφεις με τον ιδιο τροπο για τα ιδια πραγματα!!Τι να το κανω αν εχεις ενα ομορφο στα ματια site και να γραφεις αυτα που γραφουν ολοι........στο χωριο μου λενε (απο εξω μπελλα μπελλα και απο μεσα κασιδελα) !!Μπραβο σου!! Καλησπερα απο Βρυξελλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. thanks file gia ta kala sou logia.
    i grafi den allazei kai i stasi ,gia ta matia mas to kanw na diavazonte pio eykola :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to kserw ,apla kai ta dyo widgets (eidika to disqus) einai aparaitita..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. xaxa ...mou ta stakse o prigkipas kai eipa na kanw tin kali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. it's ok φίλε. Όλα είναι οκ, και να καθυστερεί και λίγο η σελίδα δε λέει κάτι, αυτά που γράφεις αξίζουν τον κόπο.
    Αλήθεια, τί έχουν πάθει όλοι με το disqus? Τί καλό προσφέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χμμμ...........και διακοποδανειο και πριγκιποδανειο



    υγ . στα σοβαρα ....καλοριζικο να ειναι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με γεια και καλοταξιδο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. e antikeimenika einai i kaliteri platforma sxoliwn. sou prosferei istoriko ,kalo moderation ,epiloges design ,sindeetai me sxedon ola ta social networks kai pleon to xrisimopoioun polla sites opote ftiaxneis ena account kai exeis tin dinatotita na sxoliazeis pantou ws ena atomo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου