Παραιτήθηκε απο την ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ,κράζοντας τον Θανάση!!





Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Δημήτρης πριν απο λίγο ,ανακοίνωσε πως φεύγει απο την ΚΑΕ γιατί δεν μπορεί να καλύψεις τις οικονομικές τρύπες που υπάρχουν. Οικονομικές τρύπες για τις οποίες δεν ήξερε -όπως λέει ο ίδιος- ,αφού το καλοκαίρι οι συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου του είχανε δώσει πλαστά στοιχεία! Μάλιστα είπε πως η ΚΑΕ χρωστούσε μισθούς στον Ομπράντοβιτς ,για αυτό και έφυγε ,όπως και σε παίκτες.


Επιπλέον δήλωσε πως παραδίδει τις μετοχές του σε όποιον βρεθεί ,αλλιώς θα πάνε στον ερασιτέχνη.

Ακόμη μου είναι αδύνατον να το πιστέψω ,μιας και είναι σοκ απο τα λίγα. Στον Παναθηναϊκό τελικά δεν θα γλιτώσουμε ποτέ απο τα εσωτερικά προβλήματα. Ένας Σύλλογος που καταστρέφεται απο μόνος του..

Όσον αφορά για τα οικογενειακά προβλήματα των Γιαννακόπουλων ,δε γίνεται να ξέραμε εμείς ότι ο Θανάσης δεν χωνεύει τον Δημήτρη και ο Δημήτρης να το πήρε πρέφα τώρα. Χρόνια κυκλοφορεί η ατάκα του Θανάση "τους φίλους τους διαλέγουμε ,τους συγγενείς όχι".

Για το αν ο Θανάσης όντως έκανε πράγματα εν αγνοία των υπόλοιπων Γιαννακόπουλων και χρωστούσε στο προηγούμενο ρόστερ ,μόνο αυτοί το ξέρουν.

Έχω να πω πολλά ...να περάσει το σημερινό ματς με την Φενέρ και θα τα πούμε.
Πάντως για ακόμη μια φορά ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποδείχθηκε πως οι γραφικοί και οι τσάτσοι και οι υπάλληλοι (τα χαρακτηριστικά όσων ασχολούνται με τον Σύλλογο ...δορυφορικά ,για τα άτομα της Θύρας 13) είχαν δίκιο όταν μιλούσαν για απομυθοποίηση της οικογένειας Γιαννακόπουλων.

ΥΣ: Τα οικονομικά στοιχεία του ερασιτέχνη δεν ζητούσε και ο Βγενόπουλος; Τώρα ,μάλλον θα τον κατανοεί καλύτερα ο Δημήτρης ,τον Ανδρέα..

ΥΣ2: Προσωπική εκτίμηση πως ο Δημήτρης δεν θα αφήσει την ΚΑΕ.

ΥΣ3: Θέλω να πιστεύω πως όλα αυτά δεν είναι στημένα για μια ...ηρωική έξοδο.

ΥΣ4: Καιρός να αναθεωρήσουμε...

YΣ5: Αναλυτικά οι δηλώσεις του..


Δεν είναι ευχάριστο αυτό που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2002 η διαχείριση ήταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Από το 2002 πέρασε στα χέρια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ψάξαμε την τελευταία διετία για αγοραστή, δεν βρήκαμε και αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο, σε μια πολύ δύσκολη για την εποχή επίπεδα.

Όταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία που μου δόθηκαν ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Σας λέω λοιπόν ότι ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτα, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησε η διοίκηση του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Πολλοί από εσάς κάνατε πόλεμο στη νέα προσπάθεια, πολλοί με κατηγόρησαν ότι έδιωξα τον Ομπράντοβιτς, αλλά είναι ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Είμαι 38 ετών, έχω δυνάμεις για να παλέψω, αλλά δεν δέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Ας έρθει ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές κι αν δεν τις θέλει, τις επιστρέφω στον Ερασιτέχνη. Οποιος ενδιαφέρεται είμαι εδώ να τις παραχωρήσω, δωρεάν βεβαίως".

Σχόλια

  1. Προφανώς αν όλα αυτά που είπε ο Δημήτρης είναι αλήθεια τότε ο Θανάσης έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ομάδα. Όμως δε μπορώ να γνωρίζω αν τελικά λέει αλήθεια ο Δημήτρης . Ούτε θέλω να πάρει την θέση κανενός από τους δύο . Αυτοί πρέπει να τα βρούνε για το καλό του Παναθηναικού . Εμένα αυτό με ενδιαφέρει..Και καλό θα ήταν να τα βρούνε πίσω από κάμερες μικρόφωνα και δηλώσεις. Αυτά είναι μικροπρέπειες.


    Πάντως αν τελικά αποχωρήσουνε τότε μπάσκετ τέλος . Και αν στο ποδόσφαιρο κουτσά στραβά επειδή έχει μεγαλύτερα έσοδα κάπως θα την παλέψει ( με την ομάδα βέβαια να μικραίνει συνέχεια ) τότε στο μπάσκετ η ομάδα θα καταστραφεί ολοσχερώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την ιστορια...ποιοι ειναι οι ρουφιανοι που τους ηθελαν εκτος ομαδας για να διοικουν αυτοι η τα αφεντικα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο ότι λένε τα ρεπορτάζ πρόβλημα για την φετινή χρονιά μάλλον δεν θα υπάρξει αλλά το ζητούμενο είναι τι θα γίνει το καλοκαίρι εφόσον εξακολουθήσει να υπάρχει η κόντρα μεταξύ τους.Όλοι γνωρίζουμε ότι δύσκολα θα υπάρξει κάποιος επενδυτής απο εξωτερικό πόσο μάλλον απο το εσωτερικό για να βάλει τα χρηματά του όταν τα εσοδά του είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα έξοδα. Ελπίζω ότι η λύση θα βρεθεί εκ των έσω είναι δικό τους δημιούργημα όλο αυτό που έχουν χτίσει και θα είναι κρίμα να το γκρεμίσουν μέσα σε ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάνε μας ένα σχόλιο για τον Θανάση και τα όσα του καταλογίζουν πλέον ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ για την ΚΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννακόπουλοι βρείτε τα και κρατήστε την ομάδα ! Μή κάνετε το χατίρι των ρουφιάνων που σας ήθελαν εκτός ομάδας για να διοικούν αυτοί ή τα αφεντικά τους. Κρατήστε την ομάδα ΨΗΛΑ.. Βρείτε τα...


    Καταστροφική εξέλιξη έτσι και γίνει πραγματικότητα...Έμεινα άναυδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tha m epitrepsete na pw tin gnwmi!!pisteuo pos prepei na ginei amesa esto kai simera anamesa se paulo-thanasi-dimitri kai na ta vroun!
    o kathenas na analavei tis euthines tou!
    den me noiazei pos tha ta vreite metaxi sas alla na ta vreite gt einai krima na dialithei auti i omada pou mas exei kanei iperifanous panta kai pantou!
    an den ta vreite na eiste sigouroi oti tha mas vreite apenanti sas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λιγο να ησουν μεσα στην Καε ηξερες οτι ο ΘΓ σκορπουσε το χρημα,παντα ερχοταν σε συγκρουση με τον Παυλο.Πρεπει να χρωστα πολλα εκατομμυρια και μονο που εκλεισε τα τηλεφωνα δειχνει οτι την εκανε την λαδια.Απο αγαπη για την ομαδα εφτασε εδω που εφτασε,Ισως ο μικρος το κανε δημοσιος για να τον αναγκασει να αναλαβει την ευθυνη που του αναλογει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποτε θα γινει κατι καλον ρε γαμωτο? ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ . Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΠΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΘΑΝΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κολαει παντως η υποθεση...................γιατι ειναι και τα 200χιλιαρικα του μπατιστ.................που δεν το ηξερε και ο ιδιος αλλα και η καε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pes mas re file ti pisteueis esi pou eisai mesa sta pragmata ti tha ginei tha erthei kapoios allo , ta xrei einai para polla?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν eimai mesa sta pragmata file.
    na vgei na milisei kai o thanasis kai tha doume..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου