Να ρωτήσω κάτι επειδή είμαι χαζός...


Απο την πλευρά της ΠΑΕ και των μετόχων (όποτε το θυμούνται) ,είναι τόσο δύσκολο να μάθουν αν όντως υπάρχουν τα λεφτά στην Barclays για τον Παναθηναϊκό; Ο Α.Βγενόπουλος που έχει και μια τράπεζα του είναι τόσο δύσκολο να μάθει; Και αν δεν υπάρχει τέτοιος λογαριασμός ,να βγει επίσημα και να πει το και το ,ώστε να ξέρει ο κόσμος;

Και απο την πλευρά του Πρίγκιπα ,αν εν τέλει δεν του
δεχτούν την πρόταση ,του είναι τόσο δύσκολο να πάει να τα σκάσει στην ΑΜΚ ,όπως φαίνεται πως θα του υποδείξουν απο την ΠΑΕ; Ή φοβάται μην και τυχόν την καλύψουν οι νυν μέτοχοι που στην προηγούμενη δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε ένα εκατομμύριο (πλην Συμμαχίας); Ή θα του πέσει η μούρη επειδή είναι Πρίγκιπας; Δεν του έπεσε που σκάγαν γιαούρτια εκεί που θα έδινε συνέντευξη και θα τον πειράξει να βάλει τα λεφτά μέσω της ΑΜΚ;;

Απλές απορίες για τις οποίες αμφιβάλω αν θα βρω απάντηση ,μιας και ο καθένας κάνει το κομμάτι του σε αυτήν την ιστορία...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/12/12 3:01 π.μ.

    Είναι απίστευτο ότι δεν έχει βγει κανένας από μέσα ή κοντά στην ΠΑΕ να πει την αλήθεια γι αυτά που γίνονται. Μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους. Καθόμαστε και κάνουμε εικασίες και σενάρια για το ποιος είναι μπροστινός ποιου και τι ρόλο εξυπηρετεί ο καθένας και ένας π@@της δημοσιογράφος ή μέλος του Δ.Σ. δε βγήκε να πει, "κόσμε του Παναθηναϊκού, σου χρωστάμε μια εξήγηση, το και το συμβαίνει". Το γελοίο είναι ότι όλα γίνονται ακριβώς γιατί υπάρχουμε σαν κόσμος του ΠΑΟ, με την υπολογίσιμη μάζα και δυναμική που μπορούμε να αναπτύξουμε. Υπάρχουμε από κάτω σαν κοινό που εξακολουθεί να παρακολουθεί τους γελοίους επειδή απλά και μόνο ενδιαφερόμαστε για τη μεγάλη αγάπη που λέγεται Παναθηναϊκός.
    Μας εμπαίζουν κανονικά όλοι τους γιατί δεν έχουμε αντιληφθεί ότι εμείς έχουμε τη δύναμη, όχι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/12 11:47 π.μ.

    Παιδια μην ψαχνεται φαντασματα.ο φαιζαλ εχει το χρημα και οι καρεκλοκενταυροι δεν θελουν να αποχωρ απο τον μεγαλο παναθηναικο μας..οσο αφορα την αμκ πλεον το σημαντικο ειναι να δουμε τι ποσοστο θα μενει για τον πριγκιπα γιατι αν ειναι κατω απο 67%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/12/12 12:50 μ.μ.

      σωστος φιλε, ο φειζαλ εδειξε τα λεφτα του στην επιτροπη επαγγελματικου αθλητισμου. γιατι ομως δεν κανει σωστα τη δουλεια???

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/12 12:56 μ.μ.

    «Όαση η πρόταση Φεϊζάλ»!
    1
    Πεπεισμένος πως το ενδιαφέρον του Φεϊζάλ για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο και τα 28 εκατ. ευρώ με τη μορφή επιταγής όντως υπάρχουν είναι ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» ο οποίος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του πρίγκιπα, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως η διοίκηση μπορεί πολύ εύκολα να ελέγξει τη γνησιότητα της επιταγής, ενώ χαρακτήρισε «όαση» την πρόταση του Σαουδάραβα.

    Αναλυτικά όσα είπε ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

    «Υπήρξε μια ενημέρωση προς όλους, μια τοποθέτηση του κ. Φεϊζάλ για την προσφορά των 28 εκατ. ευρώ. Είμαι μιαν όαση στα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός. Πειστήκαμε για την τραπεζική επιταγή σε μεγάλη τράπεζα της Αγγλίας. Αν γίνει το ντιλ ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να πορευτεί τελείως διαφορετικά. Θα ήταν τρελός κάποιος για να πει όχι. Αν ήμουν διοίκηση θα μπορούσα να ελέγξω τη γνησιότητα της επιταγής που έχει κατατεθεί σε συμβολαιογράφο και αν υπάρχουν τα λεφτά να προχωρήσει η συμφωνία. Κάθε λογικός άνθρωπος θα το έκανε αυτό. Το να απορρίπτουμε μια πρόταση που δεν έχουμε τσεκάρει καν είναι άσκοπο από την πλευρά της διοίκησης. Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟ έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Είναι όαση η πρόταση Φεϊζάλ».

    Για το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι τώρα ο κ. Χατζηαθανασίου είπε:
    «Είχε κληθεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν ήρθε. Είναι θέμα Αλαφούζου-Φεϊζάλ αν θα συναντηθούν ή όχι. Δεν ξέρω αν ο Φεϊζάλ μπορεί να συμμετάσχει σε ΑΜΚ ή όχι, αλλά τα 28 εκατ. είναι πάρα πολλά λεφτά. Ας ελέγξει η ΠΑΕ την επιταγή, είναι εύκολο να γίνει. Λέμε πως κοροϊδεύει ο πρίγκιπας, αλλά δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πριν μερικά χρόνια. Κάποιοι άνθρωποι κατέβασαν τον κόσμο σε συλλαλητήρια και είπαν πως θα βάλουν ένα σωρό λεφτά. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Να αφήσουμε κατά μέρος τις διχόνοιες και να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Από όσα άκουσα έχω πειστεί πως το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό. Θα πρέπει κάποιος να είναι τρελός για να μην θέλει αυτά τα λεφτά. Κι εγώ δεν ήξερα κάποια πράγματα και είχα αμφιβολίες. Χθες όμως ξεκαθάρισε πως ενδιαφέρεται από τον Απρίλιο για την ομάδα, έκανε πρόταση τον Μάιο που δεν προχώρησε και πλέον επανήλθε με μια καινούρια. Αν θέλουμε το καλό του Παναθηναϊκού πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει. Έχω πειστεί πως τα λεφτά υπάρχουν. Η ΠΑΕ μπορεί να ελέγξει αν η επιταγή είναι δίγραμμη με δικαιούχο την ΠΑΕ. Μπορεί σήμερα ή αύριο το πρωί να έχει επαληθευθεί αυτό. Είπε ο άνθρωπος πως θα βάλει 40 εκατ. για μεταγραφές και 100 για γήπεδο. Κυριακή κοντή γιορτή λένε στο χωριό μου, οπότε σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/12 1:12 μ.μ.

    Οταν πηγε να μπει με την αυξηση , του κοψανε τον δριμο , καταβαζοντας την στα 6 εκ. ωστε να μην μπορει να παρει την πλειοψηφεια. Του ειπαν μαλιστα , κατεθεσε προταση αν ενδιαφερεσαι. Τωρα που καταθεσε προταση του λενε ελα στην α.μ.κ. Οι ανθρωποι ειναι κοινοι απατεωνες που θελουν να πληρωσουμε εμεις τα χρεη τους και την τσαμπα προβολη τους.Εχουν διαβρωσει τους δημοσιογραφους και μας περνανε ολοι για ηλιθιους.Τωρα ειναι η ωρα των οργανωμενων να απαιτησουν η να γινουν μυνησεις στον απατεωνα πριγκιπα , αν ειναι, η να ξεκουμπιστουν μια και καλη οι αμετοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΦΕΙΖΑΛ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΚ ΣΤΑ 15 ΕΚ. ΜΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ 0,33 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟ 51% ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΞΑΦΝΙ
    ΚΑ ΣΤΑ 6 ΕΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 28 ΕΚ. €, ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΜΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AEROPLANOFORO NIMITZ!14/12/12 4:49 μ.μ.

    Ase re lamogio!


    Vgeike o Vgeno mbrosta giati oi mbrostinoi tu Tzigger, Alafuzos kai Tsakas tha paizane


    tis koumbares gia panta!



    Valte ta lefta tora touloumbes kai ksanaparte tin omada me ton Pakistano!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου