Μεταγραφές με τι λεφτά; Μην παραμυθιάζετε τον κόσμο!


Κάθομαι και διαβάζω πως ο Αλαφούζος κάτι ψήνει ,κάπου αλλού ότι ο Ρότσα έχει κάνει τις εισηγήσεις του και κάπου παραπέρα ότι η λύση του συμβολαίου του Μπουμσόνγκ θα ανοίξει την πόρτα της ΠΑΕ για μια μεταγραφή τον Ιανουάριο. Και αναρωτιέμαι μετά ,για πόσο μαλάκα περνάνε τον κόσμο...


Όλοι εντός κι εκτός της ΠΑΕ ξέρουν πως τέλη Ιανουαρίου τα ταμεία θα είναι κάτι παραπάνω απο άδεια ,πως οικονομικοί πόροι δεν θα υπάρχουν και πως μέχρι το τέλος της σαιζόν θα φτύσουμε αίμα. Αυτό γιατί; Γιατί και τα λεφτά της Συμμαχίας τελείωσαν και τα υπόλοιπα που μπήκαν στην ΑΜΚ δεν φτάσανε ούτε για ζήτω και ό,τι περίμεναν απο τηλεοπτικά και χορηγίες φύγανε. Άρα πως θα κάνουν μεταγραφές ,όταν καλά-καλά δεν θα έχουν για τα λειτουργικά της ΠΑΕ;

Εκτός κι αν ο Αλαφούζος περιμένει να μπουν λεφτά στην ΑΜΚ ή έχει σκοπό να βάλει λεφτά ο ίδιος ή έχει stand by επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στην ΠΑΕ ή ακόμη ...πιθανότερα έχει σκοπό να φορτώσει την ΠΑΕ κι άλλο δάνειο.

Αν δεν συμβεί κάτι απο τα παραπάνω ,μην περιμένετε μεταγραφές. Ο Ρότσα δεν είναι ηλίθιος και μια χαρά ξέρει πως θα πορευτεί με το υπάρχον υλικό. Το θέμα είναι μην του μειώσουν και αυτό που έχει..

Σχόλια

  1. Πρές , δόξα τω Θεό , καλά δεν πάμε ως στιγμής; Εφόσον οι παίκτες μας ξέρουν μπάλα , είναι καλά παιδιά , τώρα που με τον κ Ρότσα πήρε μπροστά η μηχανή , γιατί να δημιουργούμε προβλήματα; Το είπαν και οι ίδιοι από την ΠΑΕ ότι λεφτά δεν έχουν για μεταγραφές. Θα προχωρήσουμε με τους υφιστάμενους , μακάρι να κρατήσουμε τον Μπουμσόγκ και τον Λέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε τώρα δε ξέρεις γιατί γίνονται αυτά? Είναι η παλιά τακτική να κρατούν τους κολλημένους κοντά. Τώρα θα ρωτήσεις αφού άλλαξε η διοίκηση γιατί ακολουθούν γάβρικες τακτικές, αλλά απάντηση δε θα πάρεις. Τουλάχιστον να ξεκολλήσουν και να σκέπτονται ότι τις μεταγραφές δεν τις ανακοινώνεις πριν, απλά τις κάνεις αν μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου