Άλλοι στήνουν για την ομάδα τους και άλλοι στήνουν την ομάδα τους!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ... (ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ...ΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ)



Όσοι μιλάνε για πρωτοφανές στήσιμο στο χθεσινό ματς ή μνημονεύουν το στήσιμο του 2008 ,θα πω δύο παραδείγματα που πολλοί ξεχνάνε ή δεν έχουν πάρει πρέφα. Το περυσινό στήσιμο που έγινε στα ματς με Πάοκ και Άεκ και εκείνο με τον Ολυμπιακό Βόλου στην αποχώρηση Πατέρα ,έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον να τα ψάξει κάποιος. Ο Παναθηναϊκός απο την εποχή που έπρεπε να φαγωθεί ο Μουνιόθ ,έχει στήσει εκ των έσω πολλά παιχνίδια του για να βολέψει άλλες καταστάσεις.

Και για να μην χρησημοποιηθεί αυτό το κείμενο πάλι απο εξυπνάκηδες ως ύποπτο ,να ξεκαθαρίσω ότι μιλάω με την ...διαίσθηση μου. Και αυτή μου λέει πως αν ανοίξουν κάποια στόματα ,θα απομυθοποιηθούν πολλά πρόσωπα.

Ακόμη μια διαφορά με τον γαύρο. Αυτοί στήνουν για αυτούς και εμείς ...στηνόμαστε. 

Σχόλια

  1. Και τότε πώς το πήρε εκείνη τη χρονιά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ ρε παιδιά; Με γκολ του Βύντρα δεν το πήρε; Χαζοσενάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην επικεντρώνεσαι στον βύντρα... οι πρωταγωνιστές αλλάζουν ,όπως και οι περιστάσεις και τα συμφέροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε συζητούσαν όλοι για το πόσο λαμόγια είναι οι πολιτικοί και τί κάνουν για να κερδίζουν κάθε φορά, μέχρι που πέρασε ο καιρός και όσα έλεγαν κατ' ιδίαν μεταξύ σοβαρού και αστείου προκειμένου να δικαιολογήσουν τις απατεωνιές τους, χτύπησαν κέντρο με τα στοιχεία που εμφανίστηκαν.

    Έτσι και στον Παναθηναϊκό έχουν περάσει πολλά χρόνια, πάρα πολλά χρόνια που ο κόσμος στην προσπάθειά του να εξακριβώσει τί γίνεται πίσω από την κουρτίνα συζητάει διάφορα συνωμοτικά, ώσπου φτάνει η στιγμή που ψάχνοντας βρίσκεις πολλά. Και ανακαλύπτοντας πολλά, ψάχνεις περισσότερα. Αυτά που καμιά φορά ακούγονται και όσα επιβεβαιώνονται με τον καιρό έρχονται σαν απάντηση στη διαίσθηση τού καθενός μας, που λέει ότι αυτή η τεράστια ομάδα έχασε τον ηγετικό της ρόλο και ξεφτίλισε τους προγόνους της, όταν έγινε το παιχνίδι τού κάθε παράγοντα, όποιος και αν ήταν αυτός, όποιος και αν είναι τώρα. Θα μου πεις, σιγά τη μαλακία που είπα και δεν την ξέραμε. Αλλά πόσο πιο απλά μπορεί κανείς να πει ότι επιλέγεις ή να στήνεις τα χαρτιά για να λουφάξεις άλλες δουλειές σου ή για να βγαίνεις πάντα πρώτος και ατσαλάκωτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ θεωρία συνομωσίας βλέπω...Τελικά ο Λιακόπουλος έκανε σχολή...... Εγω θα πρότεινα να σκεφτεις πιο απλά και να απαντήσεις στο εξής ερώτημα. Είναι παίκτες για την Παναθα ο Β.και ο Σπ. Τρελλαίνομαι και ξενερώνω όταν βλέπω ότι ο Β. ειναι απο τους καλοπληρωμένους . Ποιά είναι τα προσόντα του; οτι είναι καλό παιδί; Πρόσεξε στο 2ο γκολ της Βεροιας το Σπυρο. Δεν τρεχει!!!! μένει ακίνητος!!! Το πιστεύεις; Kai to κάνει συνεχώς αυτό....Η μπάλλα στην περιοχή και περπατάει....Και εσυ βλέπεις διάφορες θεωρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mono pou auta pou les ,sindeontai apolita me tis thewries...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν ο ίδιος ο αλαφούζος δεν διστάζει να αφήσει υπονοούμενα γι αυτό προφανώς δεν είναι μόνο θεωρία συνομωσίας.
    Αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται στον Παναθηναϊκό, ή μάλλον να το αποδεχτούμε μέσα μας, γιατί δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς ότι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος προδίδεται οικτρά από τα σπλάχνα του. Τα δείγματα ήταν τρανταχτά σε άπειρες περιπτώσεις. Μπορώ να θυμηθώ ένα σωρό περιπτώσεις μειωμένης απόδοσης παικτών τουλάχιστον από το 2005.
    Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι μια ..ενοποιημένη θεωρία που να εξηγεί παρόμοια φαινόμενα προ, επι, και μετά πολυμετοχικότητας. Και επι τζίγγερ δλδ. Δύο ενδεχόμενα βάζω
    Είτε στήναν οι μεν τους δε και οι δε τους μεν όταν οι μεν ήταν στην απέξω και ανάποδα, (τζίγγερ - βγενοπουλικοί)
    Είτε έπαιζαν όλοι θέατρο και τώρα απλά κάπου το πράγμα στράβωσε.
    Και οι δυο θεωρίες πάντως εξηγούν αυτά που ακούγονται τώρα και αυτά που ακούστηκαν για το 2008 με ξάνθη. Θυμηθείτε ποιοι ήταν με ποιους τότε.

    Διαλέχτε.

    Ότι και να συμβαίνει από τα δύο η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ γιατί δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κανέναν. ΤΡΑΓΙΚΗ όμως. Δεν υπάρχει αυτή η ξεφτίλα. Και μέσα σε όλα αυτά οι ΑΡΔίσκοι φροντίζουν να παραμυθιάζουν μόνιμα όλο τον αγνό κόσμο.

    Φωτογραφία της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου