Καλά τα αναθέματα στον Τζίγγερ ,αλλά πλέον χρειάζεται η ουσία


Την άποψη μου για την οικογένεια Βαρδινογιάννη και ειδικά για τον Τζίγγερ την ξέρετε και πόση εμπάθεια τρέφω για αυτούς ,τους ανθρώπους τους και τις πρακτικές τους. Αλλά επιτρέψτε μου να μην αποθεώσω τον Αλαφούζο που κατονόμασε τον Τζίγγερ ως υπεύθυνο για τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί πολυμετοχικότητας. Αυτά τα γράφω απο δω πέρα πάνω απο χρόνο αλλά είμαι παπαγαλάκι και φερέφωνο του Βγενόπουλου. Υπεύθυνος κατά 54,7% ή όσο είχε. Αλλά αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος.


Όμως πλέον ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ουσία και όχι πιασάρικες ατάκες για να κερδηθεί το χειροκρότημα του κόσμου. Θα είχαν ουσία οι κατηγορίες προς τον Τζίγγερ ,αν θα πλήρωνε τις ευθύνες που του αναλογούσαν ,μαζί και με τους υπόλοιπους μετόχους. Όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Οπότε καμία ουσία για το αύριο της ομάδας.

Ας κοιτάξει λοιπόν ο Αλαφούζος να έχει τα μάτια του δεκατρία (ή και να ψάξει κιόλας) για νέους επενδυτές ή αγοραστές της ΠΑΕ όσο αυτή είναι σε πενιχρή οικονομική κατάσταση ,ας έχει ένα αγωνιστικό πλάνο νορμάλ που να το τηρήσει και ας απαλλάξει την ΠΑΕ απο γαύρους και αδίκως υψηλόμισθους και τους λαϊκισμούς ας τους αφήσουμε για όταν θα είμαστε σε πιο ...βιώσιμη κατάσταση.

Αναλυτικά τι ειπώθηκε στην σημερινή συνέλευση...

http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article2066038.ece

Σχόλια

  1. Καλο ομως ηταν που ειπωθηκαν και καποιες αληθειες για να μαθει ο κοσμος ποιος φταει που χαθηκε η πραγματικη ευκαιρια εκτοξευσης της ΠΑΕ, και για να σταματησουν να ακουγονται ηλιθιοτητες του τυπου "Με τους Βαρδ ειμασταν καλυτερα"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μύρισε Παναθηναϊκό η συνέλευση σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους Βγενόπουλο Πατέρα κοκο η ψευτοσυμμαχία και οι αυλικοί του Αλαφούζου .. Γιατι άραγε ? Κοκο..γιατι δε ξέρω πως τα λεει και η Γαλόπουλα..Αυτοί που είναι κότες θα ξέρουνε καλύτερα..Αντε με την νέα χρονιά εύχομαι να απαγκιστρωθούμε από τους αυλικούς κάθε φύσεως . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου