Πάμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Ε και; Είδαμε τον Μπατίστ!


Ο Παναθηναϊκός πήρε χθες μια πολύ σημαντική νίκη και τώρα με ακόμη μια πάει να τερματίσει πρώτος στον όμιλο του. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω το κατόρθωμα της ομάδας ,το χθεσινό ματς ήξερα πως θα μου περνούσε σε δεύτερη μοίρα ,απο τότε που κληρωθήκαμε με την Φενέρ και ο Μπατίστ θα ήταν παίκτης της. Ακόμη και την πρόκριση να παίζαμε! Όπως όταν είχε έρθει ο Ντέγιαν στο κλειστό του Σπόρτινγκ..


Το κλάμα του Μάϊκ .η αγκαλιά του με τον Διαμαντίδη ,το απλανές βλέμμα του στις κερκίδες ,τα λόγια που είπε ...τι αξία έχουν όλα αυτά ,μπροστά στις τόσες εικόνες που μας ήρθαν στο μυαλό όση ώρα προσπαθούσε να μην κλάψει στο μικρόφωνο; Εννιά χρόνια ήταν αυτά ,πως γίνεται μια νίκη να έχει σημαντικότερη αξία απο τις τόσες αναμνήσεις;

Αυτοί οι άνθρωποι φέρνουν τους τίτλους και τις διακρίσεις στον Σύλλογο ,αλλά αυτοί οι άνθρωποι και στιγμές σαν τις χθεσινές έχουν μεγαλύτερη αξία..

ΥΣ: Του χρόνου επιστροφή Ζοτς ,Ιτούδη και Μάϊκ γιατί ...έτσι ξέρουμε!

Σχόλια

  1. μια χαρα ειναι ο Πεδουλακης....ενταξει ο Ζοτς ειναι κορυφη... αλλα καποτε θα πρεπει να φυγει,μαλλον θα ξαναρθει του χρονου αλλα προσωπικα θα ηθελα να μεινει ο Πεδουλακης...ειναι καλος,αξιζει να μεινει,ειδικα εαν περασουμε και απο το top 16..στις διασταυρωσεις υπαρχει μεγαλη δυσκολια,ουτε καν με Ζοτς δεν θα ημασταν σιγουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο Μπατιστ και ΜΟΡΦΑΡΑ αλλα οκ ..Υπάρχουν άλλα σημαντικότερα . Και φέτος έχουμε ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Μας είχανε τρελάνει οι γνωστοί για το πόσο άχρηστος είναι ο Πεδουλάκης τι πήραμε τον Αφρικανό τον Λάσμε . Γιατι όπως λέγανε οι γνώστες οι Αφρικανοί δε ξέρουν μπάσκετ..Τι να τον κάνουμε τον Μπάνκς ( άχρηστο τον ανεβοκατεβάζανε ) τον Σοφοκλη ( που τον λένε χοντρό και άλλα ομορφότερα ) και οτι η ομάδα δε θα περάσει τον όμιλο..και θα ξεφτιλίζεται συνεχώς..

    Και αν εξαιρέσουμε τον αρνητικό πρώτο γύρο..η ομάδα κάνει μεγάλο ντεμαράζ. Πάει και νικάει την Φενέρ των εκατομμυρίων που στο πρώτο γύρο είχε φανεί ανώτερη ..Πάει και νικάει την Ρεαλ του Ρούντι ..νικάει την Καντού εκτός έδρας με μισή ομάδα..Δηλαδή εντάξει ..έχει κάνει άλματα για τόσο νέα ομάδα.. Πως τα κατάφερε αυτός ο άχρηστος ο Πεδουλάκης που μας έφερε τα σαπάκια τελικά ?

    Και η ομάδα ακόμα διαμορφώνεται και έρχεται και ένας ακόμα παίχτης από NBA με αναγνωρισμένη αξία ..για ενίσχυση ο Καπόνο..Τελικά τι έχουνε να πούνε όλοι αυτοί τώρα που η ομάδα τους βουλώνει τα στόματα τους και τους ξεφτυλίζει ?

    Σίγουρα έγιναν και λάθη όπως το μεγαλύτερο του Άρμστρονγκ ο οποίος και θεωρήθηκε υπέρβαση στο μπάτζετ και τελικά δεν έπιασε καθόλου..ή και ο Κιτσεν ( που έχει παίξει μέτρια ως τώρα ).Αλλά αν σκεφτούμε οτι Μπάνκς και Λάσμε είναι λίρα εκατό τότε οι επιλογές για φέτος τηρούμενων των ..χρηματικών αναλογιών είναι μια χαρά επιλογές !

    Οπότε δεν είναι πάμε να πάρουμε την πρώτη θέση ε και...Είναι μεγάλο επίτευγμα αυτής της νέας ομάδας ..της διοίκησης των παιχτών και του προπονητή !

    Πάιξαμε σκυλίσια άμυνα εχτές όπως και στα τελευταία παιχνίδια και με τον Διαμαντίδη μαέστρο βγάλαμε ομορφες φάσεις και στην επίθεση.. Σίγουρα κάποιοι τομείς χρειάζονται βελτίωση όπως το θέμα με την χαμηλή ευστοχία από τα τρίποντα αλλά και να μειωθούν τα πολλά λάθη που κάνουμε .

    Όμως η ομάδα μας είναι από τις καλύτερες στα ριμπάουντ στην Ευρώπη έχει το καλύτερο ποσοστό στα δίποντα ..

    Δηλαδή οκ ναι μεν ήταν συγκινητική η χτεσινή στιγμή αλλά η προσπάθεια της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή και μεστή.. Αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω πως και με λίγη τύχη μπορούμε να φτάσουμε στους 8..και βλέπουμε..


    Aρκεί βέβαια να μείνει αυτή η διοίκηση και οι Γιαννακόπουλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα εσυ εχεις τοσο κομπλεξ που δεν περιγραφεται
    ποιος ξερει ........

    αραγε να εχει σηκωσει κανεις ασημικο απο δεκεμβρη και δεν το ξερουμε?
    και φαινεται τι νοοτροπια γαυρου εχεις π πανυγιριζεις που θα βγουμε μαλλον πρωτοι στον ομιλο
    δεν εχεις καταλαβει το μεγαλειο του Μπασκετικου Παναθηναικου
    αντε και με το καλο να σηκωσεις και λαβαρο για την επιτυχια οπως οι αλλοι
    ετσι μικραινει η ομαδα με γαυρικες νοοτροπιες σαν τη δικια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τί μέρα και η χθεσινή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου