Αλαφούζε σύνελθε!



Λέει είναι ενοχλημένος ο Αλαφούζος απο τις δηλώσεις του Ρότσα και ΠΑΛΙ διαρρέει πως θα τελειώσει ο Αργεντινός απο τον πάγκο. Δηλαδή ρε Αλαφούζε ,τι περίμενες να πει; Να έκραζε τους παίκτες του; Ή δεν επιτρέπεις να έχει άποψη ο προπονητής για το ρόστερ του; Ή θα χαλάσει η ...ενωτική εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός σαν σωματείο; Σκατά ενωτικοί είμαστε!


Σοβαρέψου και μην γαμάς σωστές κινήσεις που πας να κάνεις με λάθος τρόπους.

ΥΣ: Αν ο Ρότσα άλλα είπε στην μεταξύ τους συνάντηση και τα γύρισε στην συνέντευξη τύπου ,τότε πραγματικά τι να πω...

ΥΣ: Το έχω γράψει και παλαιότερα. Το πράγμα έχει ξεφύγει και θα ζήσουμε -πιθανότατα- πολύ άσχημες καταστάσεις στο γήπεδο.

ΥΣ3: Οι Βαρδινογιάννηδες όταν συμπαθούν κάποιους ,τους συμπαθούν με χίλια. Και οι άλλοι τους λατρεύουν. Ο Ρότσα χρωστάει πολλά στην οικογένεια και έχει πολύ καλές σχέσεις. Αυτό δεν αμφισβητείται.

Σχόλια

  1. opws exei pei kai o megalos HTC "this is life in Panathinaikos"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό που λέγαμε για στρατιωτάκια το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλαφούζος με τα συνεταιράκια δημοσιόγραφους και τους αυλικούς του ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με την ανοχή κάποιων αγνών....και καλά οπαδών...
    Διώχνουν την μισή ενδεκάδα από Κατσουράνη και Λάζαρο μέχρι Λέτο και Μπουμσονγκ εως Βύντρα και Σπυρόπουλο και Φορναρόλι.
    Μας έχουνε πρήξει με τις ανακοινώσεις τους και τον ΣΚΑΙ τους.


    ΟΥΣΤ ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΚΑΙ ΣΙΑ


    Ντροπη στους στημένους που στηρίζουν τον καταστροφέα του Παναθηναικού.
    Κάτω τα χέρια από τον Ρότσα ΣΤΗΜΕΝΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.
    Είσαι στημένος πλέον εσύ και οσοι σε στηρίζουν .

    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ τι παει να πει ρε Press το 3ο ΥΓ???? επδ ειχε ερθει επι Βαρδινογιαννη κ επδ εχει καλες σχεσεις μαζι τους ακομα, να φυγει ο τσατσος σωστα???? Ρε για τον Χουαν μιλαμε! Ξεκολλατε πια με τους Βαρδινογιαννηδες κ τους Γκοντζιδες κ ολες τις μαλακιες σας! Παει να διαλυσει την ομαδα χωρις να εχει βαλει ουτε 1 ευρω κ ο φορεας κανει τη παπια! Ειμαστε στο -19 κ δεν μιλαει ΚΑ ΝΕ ΝΑΣ!!! Αλλες χρονιες θα ειχαμε συλλαλητιρια κ ξυλο! Ειναι ευχαριστημενοι φανταζομαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ τι προβλημα εχεις να διαλυθει η ομαδα? Αν δεν κανω λαθος εισαι full-τζιγκερικος ή με λιγα λογια, αιωνια δευτεροι και το μονο που μας ενδιαφερει ειναι οι θετικοι ισολογισμοι..... αυτο δηλαδη δεν ειναι καταστροφικο???


    Τεσπα, επι του θεματος μεγαλο φαουλ του Αλαφουζου να διωξει Ροτσα. Ισως το καλυτερο που επρεπε να κανει ο Ροτσα ηταν να μην αναφερθει στο θεμα αλλα ακομα και ετσι δεν τον διωχνεις γιατι ειπε αυτα που επρεπε να πει ο καθε προπονητης.


    Παντως για οποιοδηποτε λογο οι 24 και 31 πρεπει να εξαφανιστουν απο την ομαδα.


    Υ.Γ. Ουτε μανατζερ δεν ειχε ο Βυντρα....τοσο βολεμενος....για να μη πω τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi den paei na pei auto. min ermineveis opws se volevei tin kathe protasi gia na peis auto pou thes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκει ειναι ολο το ζουμι δλδ??? επδ στηριξε τον ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ και τον ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ποδοσφαιριστες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (αν το θυμασαι αυτο...) ο ιδιος ο ο προπονητης τους πρεπει να φυγει κ αυτος??? Οτι να ναι ειστε... ειλικρινα!

    ΥΓ: αιωνια δευτερος.... μμμμαλιστα! -19 σου λεει κατι? 8η θεση σου λεει κατι? 7 βαθμους διαφορα απο τη ζωνη ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ σου λεει κατι? Οτι εχεις απο πανω κατι λεβαδειακους κ ΠΑΣ γιαννενα σου λεει κατι? Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο βυντροσπυρόπουλος θα πάρει πούλο ότι και να γίνει αρκετά πια με τα βύσματα .
    ο χουάν έχει το δικαίωμα με όσα έχει προσφέρει να καθορίσει τι θέλει .
    οι παραπάνω θα φύγουν όμως .
    απλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τοτε κ εσυ να εξηγεις τι θες να πεις για να μην το ερμηνευει ο καθενας οπως θελει! για τα υπολοιπα που εγραψα εχεις κατι να πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βαγγέλα , φαίνεται να ξέρεις πολλά ρε φίλε ..
    για δώσε ΟΝΟΜΑΤΑ δημοσιογράφων , ΟΝΟΜΑΤΑ αυλικών , ΟΝΟΜΑΤΑ και καλά οπαδών .
    να εξακριβωθεί ρε φίλε .
    πες μας τα ΟΝΟΜΑΤΑ των στημένων που λες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ti na sou eksigisw re file? auto pou grafw enow. oti mporei kai na epese sirma apo tin oikogeneia na ginun autes oi dilwseis. kai to grafw giati den eipe tipota gia ton xristodoulopoulo. esi me auta pou exw grapsei katalavainei oti lew kai thelw na figei o rotsa?


    oso gia ta alla pou les ,ti diaforetiko lew egw gia ton alafouzo? les na min me ponaei pou eimaste toso xalia se ola ta epipeda? panathinaikos den eimai? des poses fores exw kraksei ton alafouzo prwta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πρωτον δεν εγραψες αυτο ακριβως... απλα ειπες οτι εχει καλες σχεσεις με την οικογένεια. κ το αφησες να αιωρειται... εγω πχ που ειμαι χαζος δεν το καταλαβα! Επισης λες μπορει να επεσε συρμα να υποστηρίξει τον βυντρα κ τον σπυροπουλο (ο ιδιος τους ο προπονητης) Περα απο το οτι εγω το κοβω για τραβηγμενο σεναριο, δλδ τι ηθελες να βγει κ να πει ο Ροτσα? "Ναι τα κωλοπαιδα να τα διωξει ο κυριος Γιαννης! Αυτοι οι παιχτες ειναι ο καρκινος του Παναθηναικου!" Αυτο επρεπε να πει για να ειναι ευχαριστημενοι καποιοι? Κ αν δεν φυγουν τλκ τι θα τους εκανε μετα ο Χουαν? Πως θα παιξουν αυτοι οι παιχτες μετα απο οτι εχει γινει?

    Επδ οργανωμενος δεν ειμαι κ δεν ημουν ποτε κ επδ απ οτι εχω καταλαβει εσυ πρεπει να εισαι απλα θελω να μου αναφερεις αν γινεται κ θελεις φυσικα τι συζητατε μεταξυ σας σχετικα με την ομαδα κ τη φετινη χρονια... Να δω ρε φιλε μπας κ καταλαβω πως σκεφτεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ας χαλαρώσει λίγο ο Αλαφούζος, πολύ ταλιμπάν την είδε ξαφνικά. Τώρα αν έχει κάποιο εναλλακτικό πλάνο,πάω πάσο.Αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται χωρίς λεφτά. Δεν γίνεται να ξηλώσεις όλη την ομάδα και να πετάξεις τους πιτσιρικάδες στα βαθιά χωρίς 3-4 έμπειρους απο δίπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εσυ δεν εισαι οργανωμενος και δεν ησουν ποτε ( καλυτερα βεβαια γιατι φαινεται τι προβατομυαλα κουβαλας ) αλλα εγραψες παραπανω οτι ο φορεας κανει την παπια ετσι ?


    πως το ξερεις αυτο ? ξερεις τι λενε στα κλαμπ ?
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ
    ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ? ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΑΡΗ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΒΑΤΟ Ε ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ....ΑΙΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι προβατο ρε παπαρολογε? Τι κανει ο φορεας θα μου απαντησεις? Εγω θυμαμαι μεχρι περσι εβγαζε ανακοινωσεις, πανω, συνθηματα κλπ. Φετος τι κανει? Συγγνωμη που το μονο που με νοιαζει ειναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κ οχι ο φορεας, οι μετοχοι κ τα παιχνιδακια τους! Γλυψε κανενα μικρομετοχο μπας κ σου πεταξουν κανα κοκκαλακι για να γλυψεις γιατι σε κοβω στερημενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν ανοιγω κουβεντα με προβατο γιατι μιλας με μπε και δεν σε πιανω
    οσο για το αλλο δεν θα σου πω που χοροπηδαω γιατι ειναι προστυχο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re file epeidi einai proponitis kai orthws eprakse me tin ypostiriksi tou (etsi egrapsa kai xthes to vrady se sxetiko arthro an to deis) ,den eprepe na ypostiriksei kai ton xristodoulopoylo? giati den to ekane? auto sou lew oti mou fanike periergo kai thewrw pws mporei kai na epese syrma. den sou lew oti auto egine. sou lew ti pistevw. diavase to arthro "ela gia ligo stin thesi tou rotsa" kai tha katalaveis -thelw na pistevw- to skeptiko mou.


    oso gia to teleutaio pou les ,ti pws na skeftomaste? to kalo tou panathinaikou theloume oloi mas , kaneis den einai euxaristhmenos me auto pou ginetai twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. που να καταλαβεις ρε μπετοβλακα που σου μιλησα για Παναθηναικο κ εσενα το μονο που σου εχουν μαθει ειναι Βαρδινογιαννη καρκινος βυντρα σπυροπουλος ουγκ! Ποιος ειναι το προβατο δεν ξερω... Μιλα μου βρομικα ομως! Ειμαι πανω απο 18!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πως ξερεις τι μ εχουν μαθει εφου δεν ξερεις τι λενε οι συνδεσμιτες
    τα μπερδευεις λιγοπαντως μιλα καλυτερα γιατι θα βαλω caps lock στα πληκτρα και θα γινεις χαμος ετσι !!
    μη με προκαλεις ειμαι πολυ αγριος ...!!!! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα ονομάτα των δημοσιογράφων είναι γνωστά . Αυτοί που παίρνουν όλος τυχαίως όλα τα αποκλειστικά .Μπες στο site leoforos.gr και θα βρεις τα περισσότερα από αυτά.

    Ο Αλαφούζος έχει προσλάβει τον μεγαλύτερο αυλικό του στη Συμμαχία όπως και τον μισό ΣΚαι τον οποίο έχει βάλει σε θέσεις κλειδιά στην ομάδα . Εγώ πρέπει να στα πω? Ανοιξε τα μάτια σου να τα δεις .

    Για ονόματα και καλά οπαδών ονομάτα πραγματά δε ξέρω... ξέρω nicknames . Ονόματα θα ξέρεις εσύ καλύτερα μια και συχνάζεις σε ένα ανάλογο site..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για την ταμπακιέρα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α .
    Μηδέν ονόματα εις το πηλίκον .
    στημένοι μπλα μπλα αυλικοί μπλα μπλα φορέας μπλα μπλα .
    για την τηγανίτα τίποτα .
    ντρέπεσαι να ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με εσένα κύριε Κατσικογιάννη είχα ασχοληθεί και στο παρελθόν και δεν σε είδα να μου έχεις δώσει πειστικές απαντήσεις . Στο σημερινό σου μήνυμα πάλι συνεχίζεις στο ίδιο πλαίσιο και με την ίδια " επιχειρηματολογία "

    Δηλαδή τι κάνεις ? Κατηγορείς εμένα οτι και καλά είμαι Τζιγγερικός γιατι έτσι σας έχουνε μάθει..Δηλαδή να χωρίζεστε σε παρατάξεις..Αυτοί οι αγνοί που λένε είτε μαζί μας είτε εναντίον μας και κάτι τέτοια " όμορφα " σλογκανάκια..Μοναδική λύση ο Βγενόπουλος - ΑΛαφούζος - Γιαννακόπουλος - Φούφουτος οτι πει..ο προβατάρχης και μετά από πίσω ίδια γραμμή..οι άλλοι..


    Επι του θέματος..να ταν αυτό το μόνο φαουλ του ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ να το παραβλέπαμε .. Ο Αλαφούζος διαλύει τον Παναθηναικό και τον μικραίνει μέρα με τη μέρα. Τώρα διώχνει τους παίχτες είτε φοράνε το 24 είτε το 31 είτε το 26 και κατο 29 . Αλλά το χειρότερο που κατάφερε να κάνει είναι οτι διώχνει τον πραγματικά αγνό οπαδό και φίλαθλο από το γήπεδο για να έχει μέσα μόνο αυλοκόλακες του. Τα προσπάθησαν και άλλοι αυτά και ΑΠΕΤΥΧΑΝ.


    ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΦΥΓΕ . _

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάνεις πως δε καταλαβαίνεις τώρα Σου είπα στο site Leoforos. o αγαπημένος σου ΑΘανασίου που τον λιβανίζει ολη μέρα και όλη νύχτα . Ο Βασιλάρας που τον έχει βάλει υπεύθυνο στη ΣΥμμαχία . Ο Παναγόπουλος το δεξί του χέρι στο Σκάι .

    Και σου λέω για τους ψευτοοπαδούς ξέρω τα Nicknames τους. Εσύ για ονόματα μια και συχνάζεις εκεί θα γνωρίζεις πιο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για την ακρίβεια, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ. Ή ακόμα θα παπαγαλίζουν κάποιοι μαλακίες οτι ο Αλααφουζος είναι μπροστινός του Βαρδινογιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε παιδια καλα ολα αυτα που λετε αλλα, δεν ξερω αν το εχετε αντιληφθει, εδω εχουμε να κανουμε με ενα μεγα θεμα το οποιο βλεπω οτι περναει 2η μοιρα και συζηταμε οτιδηποτε αλλο.

    Τις προαλλες ο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ εκανε μια γραπτη επισημη δηλωση. Αυτη τη δηλωση οποιος ξερει να διαβαζει πισω απο τις λεξεις και πισω απο τα υποννοουμενα, καταλαβε τα εξης:

    1. Οτι πισω απο το παραμυθι του πριγκιπα κρυβεται ο Τζιγγερ (σιγα το νεο..)

    2. Οτι ο Τζιγγερ ελεγχει ανθρωπους (διοικητικους, ίσως και παικτες) εντος της ομαδας και μεσω αυτων στηνει παιχνιδια!!!!!


    Αυτο το 2ο θα μας το κανει λιανα καποιος??? Θα το επιβεβαιωσει/αποδειξει/διαψευσει καποιος??


    Κατα τη γνωμη μου ολοι με αυτο επρεπε να ασχολουμαστε και να πιεζουμε να παρουμε απαντησεις και οχι με το Βυντρα και τον καθε Βυντρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αλαφουζε φυγε για να αναλαβει ο Βαγγελης την προεδρια!ο επαναστατης του πληκτρολογιου,ο ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω.ειστε ολοι ψευτο-οπαδοι μονο ο Βαγκος ειναι πραγματικος Παναθηναϊκος!
    κλασσικη περιπτωση βλαβης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου