Δημήτρη, μην χρησιμοποιείς τον κόσμο


Δεν ξέρω τι πραγματικά ισχύει απο τα χθεσινά που είπε ο Δ.Γιαννακόπουλος (που κατ εμέ δε νομίζω να είναι ψέματα) ,αλλά οι ηρωικές έξοδοι ,οι αποχωρήσεις και όλα τα σχετικά μόνο και μόνο για να έχει στην τσίτα τον κόσμο ,είναι μαθηματικά βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα του γυρίσει μπούμερανγκ.


Δε γίνεται το μεσημέρι να δηλώνεις πως την κάνεις και το βράδυ να βάζεις τις ηγετικές μορφές της ομάδας (Αλβέρτης-Διαμαντίδης) να κάνουν δηλώσεις υπέρ σου ,ούτε να κατεβαίνεις σαν πρόεδρος μετά το ματς και να δηλώνεις πως θα είσαι παρών όταν λίγες ώρες πριν δήλωνες απών. Είναι η τρίτη χρόνια που βγαίνεις και λες πως θα αποχωρήσεις ,εσύ ή ο πατέρας σου. Κουμάντο στην τσέπη σου δεν έχει δικαίωμα να κάνει κανένας ,αλλά δεν θεωρείς πως αρχίζεις να μοιάζεις σε αυτόν που κοροιδεύεις; Τον ...μπαινοβγενόπουλο;

Αν φύγεις και δεν εμφανιστεί κάποιος άλλος Γιαννακόπουλος να πάρει την θέση σου (για τους γνωρίζοντες υπάρχει) ,τότε το μπάσκετ πάει προς απαξίωση και δεν θέλει μαντικές ικανότητες για να το πάρουμε πρέφα πως θα βαρέσουμε και εδώ διάλυση. Αλλά αν είναι να την κάνεις κάντην και μην προσπαθείς να έχεις τον κόσμο συνέχεια στην πρίζα.

Χθες ,ήσουν το πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ με τις δηλώσεις που έκανες και το βράδυ δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί σου. Ο κόσμος σε είχε πριν κάποια χρόνια (και εγώ μαζί) ως τον άνθρωπο που θα μας γλίτωνε απο τους Βαρδινογιάννηδες και θα έκανες πράγματα και θαύματα στον Σύλλογο. Έχεις κάνει σωστά πράγματα στον Σύλλογο ,έκανες κινήσεις για να φτιάξεις τον κόσμο (διοργάνωση final 4 cev cup το 2009) ,είσαι μπροστά στο μπάσκετ ,αλλά τα μείον σου είναι περισσότερα. Έχεις κάνει με την συμπεριφορά σου μεγαλύτερη ζημιά και δεν έχεις εκμεταλλευτεί την παρορμητικότητα σου προς όφελος του Συλλόγου. Το 08 δήλωνες πως ήθελες να πάρεις την ΠΑΕ ,μετά προσλάμβανες  τον Κ.Γκόντζο για να ...την πεις στον κόσμο λες και παίζουμε κάνα παιχνίδι ,χθες έλεγες πως προχθές έμαθες για οφειλές ενώ ο Μπατίστ δήλωσε πως υπήρχε γνώση για το θέμα το δικό του μια εβδομάδα πριν ...μερικές απο τις ανακολουθίες σου. Υπάρχουν τόσα ...off the record που δεν θέλω να πω γιατί δεν θα χει και κάνα νόημα να γραφτούν. Δεν θα αλλάξει κάτι. Το θέμα είναι να πάρεις πρέφα ότι διοικείς το τμήμα του Παναθηναϊκού και να έχεις μια νηνεμία.

Δημήτρη την στήριξη που ζητάς απο τα ΜΜΕ και τον κόσμο την κερδίζεις με πράξεις και με τον χρόνο. Δεν την προκαλείς και την απαιτείς. Ακόμη και ο πατέρας σου έπρεπε να περάσουν χρόνια για να απολαύσει το ...αλάθητο του Πάπα.

Αν υπάρξουν εξελίξεις εδώ θα μαστε ,αλλά άποψη μου είναι πως ο Δημήτρης δεν θα αφήσει την ΚΑΕ. Δεν ξέρω τα οικονομικά τους ,ούτε και το πως γίνονται τα κουμάντα και αν είναι διαχωρισμένοι οι λογαριασμοί στα 3 αδέρφια. Αν είναι τότε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ δεν θα χαθεί. Αν δεν είναι ,τότε τα φεύγω/δεν μπορώ θα συνεχιστούν.. Άποψη μου έτσι; Και γνωρίζοντας αρκετά καλά πως οι Γιαννακόπουλοι τραβάνε οικονομικό ζόρι τα τελευταία χρόνια και πως το μέλλον δεν είναι και τόσο ευοίωνο για την ΒΙΑΝΕΞ ,όπως και ότι ένα μεγάλο μέρος των καταθέσεων τους (νούμερο αρκετά μεγάλο ,που δεν έχω όμως ιδέα αν ισχύει) δεν ...ακουμπιέται.

Τι γίνεται στους Γιαννακόπουλους το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι και μόνο μεταξύ τους μπορεί να λυθεί..

Σχόλια

  1. Αν φύγεις και δεν εμφανιστεί κάποιος άλλος Γιαννακόπουλος να πάρει την θέση σου (για τους γνωρίζοντες υπάρχει)

    ti enoeis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mesa apo tin oikogeneia giannakopoylwn ,i kori tou thanasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iparxei kapoios file pou thelei tin kae? an boreis pes mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. plin oikogeneias giannakopoulwn ,nomizw pws oxi. gia tin akriveia eimai sxedon sigouros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου