Ούτε να σκέφτεστε επιστροφή του Παπαδόπουλου στον Παναθηναϊκό!

Gazzetta



Μπορεί να είναι μια φθηνή και πολύ καλή λύση για το ρόστερ που έχουμε ,μπορεί να είναι ανώτερος των επιθετικών που έχουμε ,μπορεί μπορεί μπορεί ...αλλά ο τρόπος που πανηγύρισε μπροστά στον κόσμο του Συλλόγου τον Σεπτέμβρη είναι αρκετός για να μην ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.

Να μάθουν να σέβονται επιτέλους τον κόσμο. Αυτόν που κάποτε τους πλήρωνε ,τους αποθέωνε και την ομάδα που τους έφτιαξε την καριέρα.

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος30/12/12 3:49 π.μ.

    Πρες, ο Παπαδόπουλος καλώς ή κακώς έτσι πανηγυρίζει τα γκολ του. Επειδή τυχαίνει να τον παρακολουθώ από χρόνια Ακράτητου ακόμα, ο τύπος καβαλούσε πινακίδες και κλότσαγε πράγματα. Γνώμη μου είναι ότι ο περισσότερος κόσμος τον έχει στη μπούκα λόγω της καθυστερημένης ανανέωσης συμβολαίου παλαιότερα, του ξύλου που έφαγε στα αποδυτήρια από τον Έκι και κυρίως λόγω του χαμένου πέναλντι απέναντι στον Νικοπολίδη όπου ακούστηκαν διάφορα ύστερα που πιθανότατα δε στέκουν. Προσωπικά τον προτιμώ από τον Γκέκα που εμπεριστατωμένα έχει βγάλει εμπάθεια απέναντι στην Ομάδα, αν και είναι ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dafakias13 nikolas30/12/12 6:45 μ.μ.

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ????? Τι να το κάνουμε το κριάρι? Άσε που έχει τα χρονάκια του ο χασογκόλης!!!! ΕΤΥΧΕ και έβαλε ένα γκολ στην ΟΜΑΔΑ μας και είχαμε την ατυχία οι δικοί επιθετικοί να μην ΜΠΟΡΟΥΝ να σκοράρουν....Άλλωστε εμείς έχουμε τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ τον ΤΟΤΣΕ!!!!! Τι να μας πει και ο Παπαδόπουλος? Έτσι δεν είναι press????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τώρα είναι σοβαρή άποψη να μην έρθει στην ομάδα επειδή πανηγύρισε το γκολ;. Αχ! Δυστυχώς όταν υπάρχει έλλειψη χρημάτων υπάρχει περίσσευμα μεγαλοστομιών(συνήθως χωρίς περιεχόμενο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ρε φιλε ειναι σοβαροτατη αποψη να μην ερθει ενας παικτης στην ομαδα της οποιας προκαλεσε τους οπαδους της,ειδικα εαν ο ιδιος εχει φαει και 5 χρονια ψωμι σε αυτην.πολυ μυαλο θελει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουτε ο ενας ουτε ο αλλος.αμα πρεπει σωνει και καλα να παρουμε σεντερ φορ ας παρουμε τον Μπλανκο που φευγει απο την Μοναχο 1860.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου