Αυτή η μαλακία με τους δυναμίτες και τα στυλό πότε θα σταματήσει;



Έχει καταντήσει τουλάχιστον ηλίθιο το όλο σκηνικό με το ..άδειασμα πυρομαχικών που γίνεται απο την κερκίδα μας σε κάθε ματς. Δυναμίτες ,δυναμιτάκια ,στυλό ,ναυτικές φωτοβολίδες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη σου έχει το μενού και αντί να σταματήσει αυτή η μαλακία ,όλο και διογκώνεται. Και το ακόμη πιο τραγικό; Όλα αυτά βρίσκονται σε χέρια ατόμων που μπορεί και να μην έχουν ξαναπιάσει ποτέ τους κάτι παρόμοιο. Αποτέλεσμα; Άλλοι να σκάνε δυναμίτες δίπλα στον κόσμο ή ακόμη και ανάμεσα και αλλοι να πετάνε φωτοβολίδες σε άλλες θύρες ή να στοχεύουν όπου να ναι.


Αλλά πραγματικά ποια είναι η αξία να πετάει κάποιος όλες αυτές τις μαλακίες; Να πετύχουμε τον αντίπαλο και να τον κάψουμε; Και τι θα καταφέρουμε ακριβώς; Θα τραυματιστεί ο άλλος και θα είναι προς όφελος μας ή θα γαμήσει περισσότερο την ομάδα μας; Ή είναι μαγκιά να τραυματίσουμε τους άλλους; Πραγματικά δεν έχει λογική ...

Πετύχανε σήμερα τον Κάρολ ,ε και; Τι κατάφεραν;

Μακάρι σε κάποια φάση κάποιοι απο την κερκίδα να βάλουν χέρι ,γιατί είναι τόσο ηλίθιο ,ανούσιο και βλακώδες αυτό που γίνεται σε κάθε ματς που μόνο καμιά χοντράδα μπορεί να προκαλέσει καμιά μέρα..

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 2:37 μ.μ.

    Δηλαδή κι αυτός ο "οπαδός" που πέτυχε σήμερα τον Ferdinand στο City - United για παράδειγμα και του προκάλεσε αιμορραγία πόσο δικαιωμένος αισθάνεται τώρα; Αλλά τα κλισέ που ακούγονται για το ΕΔΩ και το ΕΚΕΙ ισχύουν: ΕΚΕΙ οι οπαδοί βοήθησαν στο να βρεθεί ο δράστης και οι αστυνομικοί πέρασαν αυτόματα σε σύλληψη. Μπορεί και αυτή τη στιγμή που μιλάμε να βρίσκεται σε κάποιο κρατητήριο. γιατί ΕΚΕΙ παίρνουν το ποδόσφαιρο στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου