Βλάση ,για απάντα...



Σε άρθρο που ανέβασε πριν απο λίγο ,ο Νίκος Αθανασίου στο Gazzetta σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Τσάκα για τις δικαιολογίες που προανήγγειλε για να μην βάλει τα λεφτά στην ΑΜΚ ο Πρίγκιπας ,μεταξύ άλλων έγραψε και τρία γεγονότα-ερωτήματα που ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε και ενδιαφέρον θα έχει να απαντήσει ο ίδιος ο Τσάκας..


Αν μέχρι τις 4/1 δεν βάλει τα λεφτά ο Πρίγκιπας ...αν δεν τα βάλει...

Τι έγραψε ο Αθανασίου ...


*Στη πρόσφατη αύξηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρχαν όλα τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, τα οποία είχαν ελεγχθεί από νομικούς και ορκωτούς λογιστές. Όλα αυτά πριν τρεις μήνες και όχι πριν από δύο ή τρία χρόνια. Άρα τα δεδομένα αυτά δεν έχουν αλλάξει ή έχουν διαφοροποιηθεί ελάχιστα.

*Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο... εκλεκτός του Αλ Σαούντ, Αναστάσιος Μπερέτας υποτίθεται πως έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά της ΠΑΕ. Μάλιστα, κατάφερε μέσα σε δύο εβδομάδες να ελέγξει 32 χρόνια και μάλιστα ο Τσάκας δήλωνε πως όλα ήταν ιδανικά και δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα. Οι φήμες που ήθελαν τον συγκεκριμένο έλεγχο να μην έγινε ποτέ και απλά η όλη ιστορία έγινε για τα μάτια του κόσμου, ελέγχονται ως ανακριβείς...

*Η... περίφημη επιταγή που επί της ουσίας δεν λέει τίποτα. Αύριο το πρωί μπορεί ακόμη και ο υπογράφων να παρουσιάσει μια επιταγή, όχι μόνο με 28, αλλά με 280 εκατομμύρια ευρώ! Ακόμη, όμως, και αυτό το θέμα να «πιάσουμε» σε κανέναν μέτοχο δεν έχει εμφανιστεί η επιταγή ενώ και η Κασσιανή Μιχοπούλου στη Γ.Σ της ΠΑΕ έλεγε πως την... ξέχασε.

Σχόλια

  1. σε κανένα εξάμηνο θα βρει κανέναν άλλον πρίγκιψ και τα ΙΔΙΑ BLOGS , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ που το παίζουν Παναθηναϊκοί για 90λεπτά ενός αγώνα θα τον ξαναπιστέψουν .


    ο βγενόπουλος το έγραψε ξεκάθαρα . ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ανδρέα . Αρκετά μας ρεζίλεψαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κατσε και περιμενε τον βγενοπουλο εσυ...σε 4 μερες θα δουμε ποιος ειναι ο ηλιθιος και ποιος ο πανηλιθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν περιμένω τον βγενόπουλο . από την φύση μου δενπεριμένω κανέναν , κοιτάω μόνο τι κάνω εγώ .


    εγώ 4/1 εδώ θα είμαι να κάνω την κωλοτούμπα της ζωής μου .
    για σένα πολύ αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha ithela poli na grapseis stis 5/1 kati se periptwsi pou den ginei i fasi kai den boun ta 28

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου