Μαρινάκη ,κοιτάξου στον καθρέφτη!

ΤΟΤΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ή Ο ΣΙΣΕ ΔΥΣΦΗΜΟΥΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;



Πήγε στο ΔΣ της Σούπερ Κλίκας ο Β.Μαρινάκης ,κατηγόρησε άλλους πως έχουν τρεχάματα με την Ελληνική Δικαιοσύνη ,πως ο Παναθηναϊκός δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ,πως ο Αλαφούζος είναι χθεσινός στον χώρο και πως με όλα αυτά θίγεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και τα εισιτήρια είναι μειωμένα.


Οπότε μια ερώτηση απο μένα ...μήπως όλα τα θέματα που έθιξε ο Μαρινάκης ,βρίσκουν απάντηση στον καθρέφτη του; Ποιος έχει τρεχάματα με την Ελληνική Δικαιοσύνη ,ποιος δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ,ποιος είναι χθεσινός στον χώρο του και ποιος συμβάλει στην αναξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος ...δεν είναι δύσκολο να βρει την απάντηση.

Όσο για τα εισιτήρια ,που πλέον ούτε στα ευρωπαϊκά ματς δεν γεμίζει το Καραϊσκάκη ,ξέρει καλά ποιος ευθύνεται. Όταν θέλει να παίρνει τα λεφτά του champions league με οποιοδήποτε κόστος και όταν οι τιμωρίες και η μεταχείριση ΕΠΟ ,Κλίκας,ΜΜΕ και διαιτητών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες διαφέρουν ,τότε πάλι καλά να λέει που δεν τον μουτζώνουν στον Πειραιά. Γιατί μπορεί να είναι πρόβατα οι γαύροι ,αλλά σε κάποια φάση θα ξυπνήσουν ...όταν θα παίζουν εντελώς μόνοι τους.

ΥΣ: Θίχτηκε ο εκπρόσωπος του Πανιώνιου για τις θυγατρικές και πως τους δημιουργούνται προβλήματα με τους οπαδούς τους. Γιατί καλέ κυρία;

Σχόλια

  1. AEROPLANOFORO NIMITZ!14/12/12 6:31 μ.μ.

    Theatro skion!


    O synetairos tou Tzigger Maridakis se antiparathesi me ton mbrostino tou Tzigger, Alafuzo


    kai ton dilomeno gavro Panagopoulo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου