Κοράκια στην Ρωσία μας κλέψανε την πρώτη θέση!


Σφυρίζοντας τρεις τεχνικές ποινές στα τελευταία 40'' ,οι διαιτητές κατάφεραν να λυγίσουν τον Παναθηναϊκό που παρά τις αντιξοότητες τις οποίες συνάντησε (έλλειψη προπονήσεων ,τραυματισμός Σχορτσιανίτη ,κακή διαιτησία) έδειχνε έτοιμος να κάνει το μεγάλο διπλό στην Ρωσία και να τερματίσει πρώτος στον όμιλο ,έχοντας και μια καλύτερη κλήρωση.


Με μια τεχνική ποινή στον Διαμαντίδη (το replay ακόμη περιμένουμε να το δούμε..) και δύο στον Αργύρη Πεδουλάκη ,τα κοράκια χάρισαν 6 βολές και 3 επιθέσεις στους Ρώσους. Έτσι τώρα ,στην δεύτερη φάση θα είμαστε στον ίδιο όμιλο με την Ρεάλ και την Εφές ,περιμένοντας και τους υπόλοιπους αντιπάλους.

Ο Παναθηναϊκός αν και κακός στην άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο ,έβγαλε ψυχή και έχοντας τους Διαμαντίδη-Λάσμε και Μασιούλις ως πρωτοστάτες έδειξε πως μπορούσε να φύγει νικητής απο την Ρωσία.

Πολύ καλή προσθήκη του Μπανκς και μην ξεχνάτε πως στην επόμενη φάση θα έχουμε τον Καπόνο.

ΥΣ: 3 λεπτά έμεινε εκτός παρκέ ο Μήτσος. Θα σκάσει!

ΥΣ2: Τα "άντε γαμήσου ρε μαλάκα" και "πουτάνες" του Πεδουλάκη στο τέλος ,αντικατοπτρίζουν πλήρως; το πως μας σφύριζαν στο δεύτερο ημίχρονο οι διαιτητές.


Αναλυτικα όλα τα στοιχεία του ματς..

http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx?ig=euro_111&st=20&dp=TPC27F167AE22Q27N5PHE4C58&z=1

Σχόλια

  1. Τί παιχνίδι έκαναν οι κόρακες ρε φίλε.. Το γάμησαν τελείως το σκηνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαιτήσια ηταν ΑΣΤΕΙΑ !! Ειδικά στη φάση που κλέβει ο Ματσιούλις ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ! Ενώ στο τέλος το ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ...δώσανε αντιαθλητικό στο τελευταίο λεπτό ! Δώσανε δύο τεχνικές ποινές συνεχόμενες ! Πάλι καλά που χάσαμε με έναν πόντο...Το ματσάκι το είχαν αγοράσει οι Ρώσοι . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς δεν έχει ουσιαστική σημασία. Είτε 1οι είτε 3οι, στον ίδιο όμιλο καταλήγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου