Σχετικά με την επανεμφάνιση του Πρίγκιπα



Όπως θα έχετε πάρει πρέφα ,έχω σταματήσει να δημοσιεύω εξελίξεις γύρω απο το θέμα του Πρίγκιπα του Τσάκα εδώ και αρκετούς μήνες. Όχι όμως και να ασχολούμαι με το θέμα. Ποτέ δεν το πίστεψα 100% ,αλλά πλέον κρατάω μικρό καλάθι. Για ποιο λόγο; Επειδή η όλη ιστορία με έχει μπερδέψει.


Μακάρι να έχω άποψη μέχρι την Τετάρτη. Ημέρα όπου ο Πρίγκιπας έχει συνέντευξη τύπου ,ημέρα που περιμένω και μια απάντηση απο κάπου. Απάντηση που θα με κάνει να είμαι απόλυτος ,αν η εν λόγω ιστορία και τα όσα ακούμε στέκουν ή είναι παραμύθια. Τι και πως δεν λέω ,για να μην το γκαντεμιάσω. Αν πάρω απάντηση θα το ανεβάσω αμέσως εδώ ,αν όχι τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται λεφτά και ανθρώπους που έχουν Παναθηναϊκό και όχι αμιγώς τεχνοκρατικό όραμα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ζωντανός οργανισμός στην ελληνική κοινωνία και όχι μια ομάδα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Με βάση αυτά κριτικάρω και διαμορφώνω την όποια άποψη μου.

Σχόλια

  1. Ο μπαρμπανδρεας έχει πληγεί από μόνος του, δεν φταίω εγώ. Βεβαίως και σχολιάζω όταν το απαιτεί η επικαιρότητα, δυστυχώς όμως, η επικαιρότητα μονοπωλείται με προπαγάνδα υπερ αυτού του απατεώνα. Τελευταία ασχολιόμουν με το να φύγει ο άχρηστος, αποτυχημένος και διαλυτής της ομάδος τρελοπορτογάλος προπονητής και, υβριζόμουν. Σε ευχαριστώ πάντως που παρακολουθείς τις παρεμβάσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν , δεν υποστηρίζω το Βγενόπουλο , αλλά καταγράφω ένα γεγονός που συνέβη στο παρελθόν. Αν δεν είχε λεφτά ο Βγενόπουλος δεν το ξέρω , όμως ξέρω πολύ καλά ότι την στιγμή που ετοιμαζόταν να πάρει την ΠΑΕ , τότε εμφανίστηκε ως δια μαγείας ο περίφημος Τσάκας που και στον ΠΑΟΚ έκανε τα ίδια , αλλά εκεί είναι Μακεδόνες και το μπουνίδι πάει σύννεφο.



    Όσο για το Σαμαρά και την ΓΗΠΕΛ , τώρα τι να πούμε. Είναι γελοίο το θέμα και μόνο που το συζητάς. Ο κ Βαρδινογιάννης είχε ΑΝΑΛΑΒΕΙ την υποχρέωση να φτιάξει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Ύστερα από 7 χρόνια , -το όλο θέμα ξεκίνησε το 2005- δεν έκανε τίποτα , παρά μόνο μακέτες και κάποιες εκσκαφές στον χώρο του Βοτανικού.


    Αντίθετα προς την γενική λογική που έλεγε να μην κατεδαφιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου , παρά μόνο όταν στην ΠΑΕ και στο ερασιτέχνη παραδοθεί γήπεδο με το κλειδί στο χέρι , 40000 θέσεων , ο κ Γιάννης Βαρδινογιάννης έβαλε την υπογραφή του στο προεδρικό διάταγμα (νόμος) της κας Μπιρμπίλη που χαρακτήριζε το γήπεδό μας ως χώρο πρασίνου.
    Έβαλε την υπογραφή του και αυτό είναι το εξωφρενικό για να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος , να γίνει χώρος πρασίνου και από την άλλη μεριά να φτιάξει τον φίλο του το Βωβό , μιας και το κράτος θα έδιδε σε αυτόν το εμπορικό κέντρο και τις λειψές εγκαταστάσεις στον ερασιτέχνη ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ. Αυτά δεν τα γράφει από την φαντασία του ο υποφαινόμενος αλλά τα είπε ο Βωβός.


    Λοιπόν , άσχετα με το αν είναι απατεώνας ή όχι ο Βγενόπουλος ο κ. Βαρδινογιάννης στο φεύγα του, ξέρεις τι παρέδωσε στον Αλαφούζο;
    Καμμένη γη που σημαίνει τα εξής :


    1. Άφησε τις μετοχές του παρκαρισμένες και η ομάδα λόγω χρεών θα πήγαινε Δ' Εθνική.


    2. Ομάδα άνευ δικού της γηπέδου , η Λεωφόρος με την υπογραφή του στο νόμο Μπιρμπίλη θα γίνει χώρος πρασίνου.


    3. Χρέη 28 εκατομμύρια ευρώ (δεν ήταν όλα δικά του ) αλλά αυτός φέρει την ευθύνη ως μεγαλομέτοχος. Διαφορετικά αν έκρινε ότι δεν είχε τα χρήματα να σηκώσει το κόστος των μεταγραφών που έκαναν οι Πατέρας και Βγενόπουλος ας έφευγε καταγγέλοντάς τους ή και παραδίδοντας τις μετοχές του. Αν είσαι διαχειριστής σε μία πολυκατοικία και έχεις το μεγαλύτερο ποσοστό όταν βλέπεις ότι τα έξοδα ξεφεύγουν παραιτείσαι και αφήνεις αυτούς που λένε ότι έχουν τα λεφτά να κάνουν κουμάντο. Όταν μένεις και διατηρείς το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών φέρεις ευθύνη και για το συνολικό χρέος , άσχετα αν δεν το δημιούργησες ο ίδιος. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.


    4. Χρέη ενοικίων στο ΟΑΚΑ που δεν πληρώθηκαν


    5. Τοποθέτηση στην ΠΑΕ δοτών προέδρων σε ρόλο μαριονέτας. Η τοποθέτησή τους και μόνο υποβάθμιζε το σύλλογο γιατί κανένας άλλος πρόεδρος άλλης ΠΑΕ δεν θα δεχόταν να ομιλεί με άτομα φερέφωνα της εξουσίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.


    6. Αδυναμία αντιμετώπισης ή και αδράνεια στην λαίλαπα Κόκκαλη (παράγκα , διαιτησία , ΕΠΟ , Σούπερ Λίγκα).


    7. Έλλειψη οράματος για τον σύλλογο.


    8. Ενοίκιο περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας . Φέτος δεν υφίσταται από του χρόνου όμως θα ισχύει.


    9. Νοσταλγούς , που αντί να ενστερνιστούν την κακή κατάσταση που δημιούργησε στον Παναθηναικό ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης , φωνάζουν και μιλούν με υβριστικό τρόπο στον κ. Αλαφούζο που προσπαθεί να βάλει τάξη σε αυτή την κατάσταση.


    Αυτά για τον κ Βαρδινογιάννη , όχι ότι έχω καλύτερη γνώμη για τους μετόχους-αμέτοχους κ. Πατέρα και κ. Βγενόπουλο. Μου προκαλεί τρομερή εντύπωση το θράσος που έχεις εσύ και διάφοροι άλλοι που γράφουν στο σάιτ , που ενώ ξέρουν και ξέρεις , ότι ο κ. Γ Βαρδινογιάννης τα τελευταία χρόνια έκανε εγκλήματα στον Παναθηναικό , εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσύ μόνο όταν έχεις να κάτι να πλήξεις τον Βγενόπουλο , σχολιάσεις στο site ;
    Έχεις σχολιάσει ποτέ αγωνιστικά της ομάδας σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τμήμα ;
    Έεελα μωρέ τώρα , σιγά .


    Ρε τι γίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μην πάρει την ΠΑΕ ο Βγενόπουλος;; να σου πώ κι εγώ ένα ανέκδοτο; Μήπως έβαλε και τίποτα σκυλιά να τον διώξουν όταν πήγε ο κυρανδρέας μα επιταγές πολλών εκατομμυρίων να πάρει την ΠΑΕ; Για τη ΓΗΠΕΛ τι να πείς; ακόμα και αυτοί που την παπαγάλιζαν μερα νυχτα καθ' υπόδειξιν του κυρανδρεα προκειμένου να δικαιολογηθεί για άλλη μια φορά. Αν θες να πεις κάτι, πες για τον κυρανδρεα που ακόμα να απαντήσει στο δημόσιο ξεβράκωμα που του έκανε ο Βαγγέλης Σαμαράς, οπως είχε υποσχεθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η ιστορία έχει κουράσει τρελά. Ας βάλει επιτέλους τα λεφτά ΑΝ ( και είναι μεγάλο το ΑΝ ) θέλει πραγματικά την ΠΑΕ. Αν δε τα βάλει να μη μας κουράσουν άλλο αυτός και ..ο ψευτης Τσάκας.


    Πάντως πραγματικά πρέπει να γλιτώσουμε από τον Αλαφούζο . Είναι μεγάλη πληγή για την ομάδα. Με τη στήριξη που παρείχε στον Φερέιρα χάσαμε Κατσουράνη Καραγκούνη δημιούργηθηκε η διαφορά των 16 βαθμών στο πρωτάθλημα που δε μαζεύεται με τίποτα..βγήκαμε εκτός Ευρώπης ..και κτλ.


    Τώρα ο Αλαφούζος λέει θα κάνει συνέντευξη πάνω στην ώρα που θα κάνει συνέντευξη ο πρίγκιπας..Συνεχίζει δηλαδή τα επικοινωνιακά κολπάκια ο Αλαφούζος στη πλάτη του Παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν θέλεις σοβαρά να απαντήσεις , μη γράφεις δύο αράδες κείμενο. Εγώ πιστεύω όλη αυτή η ιστορία ξεκινάει από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Όπως και παλαιότερα για να μην πάρει την ΠΑΕ ο κ. Βγενόπουλος εφεύραν τον Πρίγκηπα. Δεν δίνω καμία βάση σε όλα αυτά , δεν έχω ουδεμία επαγγελματική σχέση με τον Αλαφούζο , ούτε είμαι μέλος της Παν. Συμμαχίας. Αν μειώσουν σημαντικά τις τιμές για τις μετοχές της εταιρείας Λαϊκής Βάσης , προσωπικά θα βάλω λεφτά.


    Δεν θέλω ξένο επενδυτή , δεν γνωρίζω το ποιόν του και δεν θέλω να πάρει την ομάδα. Αυτή την στιγμή σιγά-σιγά ζωντανεύουμε και γινόμαστε σοβαρότεροι από παιγνίδι σε παιγνίδι. Ο κ. Αλαφούζος παρέλαβε καμμένη γη (έτσι ήταν η ομάδα μην τα ξαναλέμε) και την ανεβάζει προς τα πάνω όχι με τρελό ρυθμό , αλλά με βήματα σταθερά που εγγυώνται επιτυχία.


    Δεν μπορώ να γράψω τίποτα παραπάνω παρά μόνο ότι ο κ Αλαφούζος έχει φτιάξει την Παν. Συμμ. (ας το κάνανε και οι προηγούμενοι) , επιστρέφει την ομάδα στην ανακαινισμένη Λεωφόρο (ας το κάνανε και οι προηγούμενοι) και έχει όραμα για νέο γήπεδο όπου και όταν γίνει (να μην αναφερθώ στηι ΓΗΠΕΛ και στην γελοιότητα με τα σχέδια σε μακέτες του γηπέδου στο Βοτανικό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διαβασε παλι αυτα που γραφεις και θα δεις τις αντιθεσεις στους λογους σου.......θελεις κι αλλο?!?!?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nai ..grafw pws auti i istoria me exei berdepsei kai pws pote den tin ensterinstika 100%.
    pou vriskontai oi antitheseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ φιλε μου πιστεψε αλαφουζο......εχει να φαει λεφτα απο τους συνδρομητες της παναθηναικης 'παπαριας' που εχει δημιουργησει!!!!ας μας πει ο αλαφουζος ποσα λεφτα πηρε απο τις διαφημισεις για αυτη την αηδια που δημιουργησε,αλλα και ποσα λεφτα εχει βαλει εως τωρα στην ομαδα!!!Εγω ξερω οτι ο Φαιζαλ εχει ειδη παρει εγκριση απο την ΕΕΑ,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να σας πω ρε παιδιά , ακόμη στους Τσάκες πιστεύετε; Ένα χρόνο έλεγαν και ξανάλεγαν ότι θα έρθουν μάλιστα και τον Ροναλτίνιο σε ένα ματς του Παναθηναϊκού θα τον έφερναν στο στάδιο για να δει την ομάδα. Μήπως όλα αυτά είναι τερτίπια του πρώην μεγαλομετόχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έχεις σκοπό αυτήν την φορά να απαντήσεις και να πεις γιατί;
    γιατί κάθε φορά πετάς μια ατάκα και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν περιμένουμε μετά από όλα αυτά να υπάρξει αυτό που λες στην τελ. παράγραφο, που είναι και το σωστό, τότε βράσε όρυζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι καθόλου γελοίο το θέμα με το Σαμαρά. Γελοίο είναι το "θέαμα" με το Βγενόπουλο να προαναγγέλει απάντηση και να βάζει την ουρά στα σκέλια. Ο Σαμαράς είχε μιλήσει με στοιχεία πολλά. Αν τελοσπάντων ψευδόταν, κάτι θα ψιθύριζε ο λαλίστατος γενικά κυρανδρεας. Αλήθεια η ΓΗΠΕΛ πώς και ανακαλύφθηκε όταν όλες οι δικαιολογίες είχαν εξαντληθεί; μήπως μπορείς να μας πείς αν είχε και δικούς του στο ΔΣ της ΓΗΠΕΛ ο κυρανδρεας; μήπως θυμάσαι τότε που δήλωνε όλο καμάρι οτι είναι δικό του δημιούργημα η ΓΗΠΕΛ. Πάντως έχεις μια πρωτιά, είσαι ο μοναδικός 'Ελλην που παπαγαλίζει ακόμη αυτή τη δικαιολογία. Ακόμα και τα φερέφωνα του κυρανδρεα δεν ξαναβγάλανε κιχ, παει, μούχλιασε και αυτή η δικαιολογία. Απο 'κει και έπειτα:

    1. Ορθώς άφησε τις μετοχές παρκαρισμένες και ορθώς πηγαίναμε για Δ' Εθνική. Φυγε δεν του λέγατε; χάρισε, πουλα! Τελικά τι θες; να είναι στο παιχνίδι, να χρηματοδοτεί και άλλοι να κάνουν λεζάντα; ο άνθρωπος είναι καβούριας και άνοιξε το δρόμο γι αυτούς που θα εκτόξευαν την ΠΑΕ. Επίσης, καλλίτερα Δ' Εθνική παρά με τζίγγερ δεν κραυγάζατε;

    2. Πονεμένη ιστορία του γηπέδου, να μη θυμίζουμε τα αλήστου μνήμης "στον Ελαιώνα ούτε στον άλλο αιώνα" ούτε ποιοί πολεμήσανε λυσσασμένα το γήπεδο στο Βοτανικό καθώς και ποιοί δώσανε δίκαιο στους κορμοράνους και τάζανε Παναθηναϊκές Πολιτείες. Αλλά και πάλι, δέχομαι την ανικανότητα του Βαρδινογιαννη. Ιδου πεδίο δόξης λαμπρό για ικανότερους και πιο λεφτάδες.

    3. Ο τζίγγερ από την πρώτη στιγμη καυτηρίασε την οικονομική πολιτική των βγενοπατέρων και δεχότανε απο όλους εσας ύβρεις οτι τορπιλλίζει την πολυμετοχικότητα. Το ποιος δικαιώθηκε δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Να υπενθυμίσουμε κι εδώ τις απαιτήσεις των βγενοπατερων για εν λευκώ διαχείριση αλλιώς θα αποχωρούσαν. Καθαρό νταβατζηλίκι. Και άλλη μια υπενθύμιση, επειδή ακριβώς διαφωνούσε με την οικονομική πολιτική και διαρρέοταν σενάρια απεναντίας σενάρια για αμύθητα μπάτζετ, δήλωσε δημόσια οτι παραχωρεί τις μετοχές του και καλεί οποιονδήποτε να υλοποιήσει τα σχέδιά του με τον παρά του.

    4. Χαιρετίσματα στις φασκομηλιές. Τεκμηρίωσε τον ισχυρισμό σου και μην αμολάς κοτσάνες.

    5. Εσύ τι προέδρους θες; πατερομαρινάκηδες; αμα δεν δεχόταν να συνομιλεί ο Μπεος και ο Ψωμιάδης θα συγκινηθώ...
    6. Γνωρίζεις τι είναι αυτό που αποκαλούμε "παρασκήνιο", πώς ελέγχεται και πώς αντιμετωπίζεται; παντως κολλητηλίκια με Μπεοκανελλόπουλος δε γουστάρισα ποτέ.
    7. Ναι, ε; με ομαδάρες που πρωταγωνιστούσανσ την Ευρώπη και ταπεινώνανε μεγαθήρια; και πάλι όμως, η ΠΑΕ είναι εκεί και περιμένει αυτούς που έχουν όραμα να την εκτοξεύσουν.
    8. Αυτό το υποστηρίζατε και πέρυσι, αλλά μόλις ξεβρακωθήκατε γιατί ενοίκιο δεν υπηρχε, μας λες προκαταβολικά για του χρόνου. Ο Νοστράδαμος είσαι; οι εγκαταστάσεις της Παιανίας έγιναν με χρήματα της οικογένειας Βαρδινογιάννη, όσο ήταν ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, ήταν και η Παιανία ιδιοκτησία της ομάδος, μήπως πρέπει να την κάνουν δωρεά και αυτή στους βγενοπατέρες; να αναλάβουν την ΠΑΕ και να φτιάξουν αυτοί καλλιτερο προπονητικό.
    9. Ναι, είμαι νοσταλγός. Καμπόσων παικταράδων που πέρασαν, ομαδάρων που ταπεινώνανε Μπαρτσελόνες, Γιουβέντους και ένα σωρό ομάδες. Που έριχνε καμιά 30αρια θέσεις διαφορά στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ στο γαύρο. Εσύ αποθέωνε το περίλαμπρομ παρόν εφ' οσον δεν έχεις τα κότσια να κράξεις αυτούς που μπήκανε, τάξανε, διαλύσανε και φύγανε. Ξέρω, είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί ένας άνθρωπος οτι πιάστηκε κορόιδο.. Έρρωσθε
    ΥΓ. Να το επαναλάβω, η ΠΑΕ είναι εκεί και περιμένει τους αμπράμοβιτς να την εκτοξεύσουν. Ο δυνάστης ΤΕΛΟΣ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιώργο φίλη μην ασχολείσαι , εμφανίζεται για να κράξει τον Βγενόπουλο ( ααα και για να κράξαει και τον φερέϊρα ) , δε αξίζει να γράφεις όλα αυτά τα ΟΛΟΣΩΣΤΑ φίλε μου για να απαντήσεις στις ασυναρτησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε dimpaogate13. Σήμερα στενοχωρήθηκα για τα νέα της Λεωφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου