To απόφθεγμα της μέρας

"Μην περιμένεις κάτι ,που ήδη μπορεί να έχει γίνει"


Καλό είναι να μην προσπαθούμε να εξηγούμε τα πάντα που συμβαίνουν στα Παναθηναϊκά δρώμενα. Αν ο Αλαφούζος είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται ,αν οι Βαρδινογιάννηδες έχουν σχέδιο εκδίκησης ή επιστροφής στην ΠΑΕ ,αν ο Βγενόπουλος καιροφυλακτεί ,αν ο Πατέρας είναι out για κάποιο λόγο ,αν ο Δ.Γιαννακόπουλος έχει δεύτερα και τρίτα σχέδια ,αν αν αν ..


Αν κάποιος πάει να λύσει το Παναθηναϊκό puzzle ,πολλά σημεία δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Δ.Γιαννακόπουλος-Α.Κούγιας-Β.Μαρινάκης
Γ.Αλαφούζος-ΤΖίγγερ-Ν.Πατέρας
Γ.Αλαφούζος-Α.Βγενόπουλος-Ν.Πατέρας
Μ.Βωβός-Γιαννακόπουλοι-Βαρδινογιάννηδες
Β.Βαρδινογιάννης-Ν.Χατζηνικολάου-Β.Μαρινάκης

Γενικά αν κάτσει κάποιος και δει αυτούς τους συνδυασμούς ονομάτων και τα συσχετίσει με τον Βοτανικό ,τις τράπεζες ,τις κατασκευαστικές ,τα εμπορικά ,τον ΟΠΑΠ και τα online παιχνίδια ,άλλες πλούσιες οικογένειες όπως αυτή των Λάτσηδων ,τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα βάλει πολλούς μπελάδες στο μυαλό του και λύση δεν θα βρει.

Άποψη μου είναι πως το όνομα Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο μέγεθος και χρυσωρυχείο για όποιον κάτσει και ασχοληθεί ορθολογικά μαζί του. Όπως και ότι δεν έχει πλέον τόσο νόημα να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις γύρω απο την ΠΑΕ καθότι ,αυτές μπορεί ήδη να μας έχουν ξεπεράσει και να τις μαθαίνουμε ετεροχρονισμένα ή να έχει ήδη δρομολογηθεί ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για την ΠΑΕ και εμείς άδικα να ψαχνόμαστε.

Αυτά τα ολίγα...

Σχόλια

  1. Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην πολυμετοχικότητα έβαλαν τον εγωισμό τους πάνω από τον σύλλογο και αυτό μας έφερε σε αυτή την δυσάρεστη θέση.Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μόνο ένας "άφθαρτος" επενδυτής που να μην έχει σχέση με την παναθηναική πραγματικότητα θα καταφέρει να βάλει μια τάξη σε αυτό που λέγεται ΠΑΕ Παναθηναικός.
    Υ.Γ. Εν τω μεταξύ σήμερα διάβασα και άκουσα ότι έχει τεθεί ξανά στο τραπέζι το όνομα Βαρδινογιάννης αλλά όχι αυτό του Γιάννη. Δεν ξέρω εάν όλα αυτά είναι φήμες η "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" αλλά ίσως να έχουν δίκιο πολλοί που λένε ότι η οικογένεια ότι δεν έχει φύγει εντελώς από το προσκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θεωρώ πως είναι φήμες.
    Κάποτε κάποιος είχε πει πως οι Βαρδινογιάννηδες είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Δεν είχε καθόλου άδικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θελει να πει ο ποιητης??press ξερεις κατι να περιμενουμε καμια εξελιξη?παντως δικια μου αισθηση(αισθηση και οχι πληροφορηση) ειναι οτι η χρονια δεν βγαινει ετσι καποιος θα βγει μπροστα.τωρα ποιος θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου