To πρόβλημα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο είναι ο Φερέϊρα και ο κάθε Φερέϊρα. Όχι οι στημένοι αγώνες...


Για δεύτερη σερί μέρα οι εφημερίδες σιωπούν. Όλες έχουν πρώτο θέμα την παραμονή ή όχι του Φερέϊρα στον Παναθηναϊκό. Προφανώς αυτό είναι το πρόβλημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και είναι πιο σημαντικό απο αυτά που δήλωσε προχθές ο Κούγιας (και με αυτόν μέσα στα σκατά) και απο την υπόθεση που έχει ξεχαστεί.

Το αστείο ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο κόσμος όλων των ομάδων σας έχει γυρίσει την πλάτη. Όλες οι φυλλάδες είστε σε ελεύθερη πτώση στις πωλήσεις σας και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί στους αγώνες της Σούπερ Κλίκας δεν ξεπερνάνε τα 500,000 σε 80 αγώνες. Ή αλλιώς δεν μαζεύονται 5,000 σε ένα ματς.

Θα ξυπνήσουν σε κάποια φάση και οι γαύροι. Δε γίνεται..

Σχόλια

  1. Να ξυπνήσουν οι γαύροι ξέχνα το. Είναι τόσο κομπλεξικοί που και 100 χρόνια στημένο να το παίρνουν δε θα βαρεθούν. Πάντως το τραγικό είναι όχι μόνο οι Πράσινες Φυλλάδες τζίγγερ - γιαννακόπουλου αλλά και τα περισσότερα blogs του Παναθηναϊκού είτε το έθαψαν το θέμα είτε κάναν πολύ χλιαρές αναφορές. Ακόμα και για ίδιον όφελος να το κάνει ο κούγιας, ακόμα κι αν ο αλαφούζος το κάνει για να καλύπτει τις αδυναμίες του ή γενικά να ρίξει στάχτη, όλοι ξέρουμε ότι είναι έτσι γιατί τα ζούμε. Πολύ φοβάμαι ότι όλους τους βολεύει αυτή η κατάσταση όπως είναι και γι αυτό δεν κάνουν τίποτα. Δεν τους ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, φυσικά δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος, δλδ εγώ και συ και όλοι οι απλοί φίλαθλοι. Ένα διαρκές παιχνίδι συναλλαγής και συμμαχιών μεταξύ εφοπλιστικών συμφερόντων είναι όλη η υπόθεση. Για μένα είναι όλοι προδότες του Παναθηναϊκού και των φιλάθλων του. Θα προτιμούσα να ήμασταν ένα ερασιτεχνικό αλλά υγιές σωματείο παρά αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου