Kι όταν πας εσύ ξανά στον τελικό...

Τριφυλάρα σ'αγαπάω κι ένα μόνο σου ζητώ ,
να σηκώσετε το Ευρωπαϊκό!


Μπορεί το να πάμε φέτος στον τελικό να φαντάζει όνειρο ,αλλά κι όταν βγήκε αυτό το σύνθημα δεν ήμασταν απο τα πρώτα φαβορί για την Ευρωλίγκα.

Τριφυλάρα σ'αγαπάω λοιπόν και αφήστε τα άλλα για τους άλλους...

ΥΣ: Η Ρεάλ είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα βάσει τίτλων ,αλλά με την δυναμική να σταματάει εκεί που ξεκινάει η δική μας. Πιο βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού μάγκες κι αυτό φάνηκε και σήμερα.

ΥΣ2: Ο κόσμος καλό θα είναι να σηκώσει τον κώλο του και να αρχίσει να πατάει στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκοί δεν είμαστε για τις νίκες και τις δόξες ,γιατί μπορεί κάποιοι να έχουν μπερδευτεί. Παναθηναϊκός είναι τρόπος ζωής και μια κουλτούρα που ή την έχεις ή δεν την έχεις..

Σχόλια

  1. Συμφωνώ ότι δεν είναι σοβαρός λόγος να τρελαινόμαστε. Σίγουρα όσοι ασχολούνται ( από αλλόθρησκους ), ξέρουν τ' όνομα του παιδιού που οργανώνει τελευταία ( μακάρι να καθιερωθεί ). Αλλά φίλε, απ' τα μη σημαντικά ξεκινάς για ν' αποκτήσεις τη νοοτροπία που πρέπει όσον αφορά την ασφάλεια, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε συνολικό σαν Θ.13. Προσωπικά έχω ξεκόψει απ' το πέταλο κι έχω αλλάξει θύρα εδώ και 3 χρόνια, γιατί έβλεπα συχνά-πυκνά τη φάτσα μου στο youtube και τρελαινόμουν. Φαινομενικά δεν είναι σοβαρός λόγος, έλα όμως που βαλλόμαστε από παντού και έχουμε να κάνουμε με πολλούς και διάφορους ρουφιάνους. Μεγαλύτερη απόδειξη απ' το dvd δεν υπάρχει. Γι' αυτό ιδιαίτερη προσοχή σε τέτοια θέματα. Προφανώς το παιδί που ρωτάει είναι πιτσιρικάς. Πρέπει να καταλάβει όμως ότι τέτοια πράγματα σε χώρους εκτεθιμένους στον καθένα, απαγορεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thanasis, ποιος σου ειπε ρε μαγκα οτι ειμαι πιτσιρικας? θα μας τρελανεις? μπαινω μεσα σε ενα ακρως παναθηναικο μπλογκ και ρωταω το μικρο ονομα του τυπου που οργανωσε χθες την 13 με απολυτη επιτυχια. τι να πω δηλαδη οτι τον ξερω? δεν τον ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ntaksei re seis min ton fate ..to palikari ekane mia erwtisi. min trelenomaste xwris logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δεν το καταλαβαίνειις ότι σε χώρο που μπαίνει ο κάθενας δεν λέγονται , δικό σου θέμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aneleite δείξε έλεος... Ή είσαι 15 χρονών και δεν ξέρεις, ή είσαι χαζός, ή είσαι αλλόθρησκος. Σε κάθε περίπτωση τέτοιες ανόητες ερωτήσεις σε χώρο που έχει πρόσβαση ο καθένας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.&-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file eyxaristws na to egrafa alla den kserw an to paidi goustarei na vgei sta net to onoma tou.


    pantws o magkas exei piasei posto apo perysi sto na kanei kerkida kai kanei fetos se ola ta erasitexnika. vgazei kavla kai auto metadidetai.


    exoume tin tyxi tis teleutaies dyo dekaeties na exume organwtes me @@ kai panathinaiki trela. makari ta idia paidia na exun tin idia trela kai na tin metadidoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλαρακο ασε να μιλησει καποιος που ξερει. δεν ρωτησα εσενα. αντε μπραβο. ετσι κι αλλιως και τον αγγλο και τον ντοκεν και κατι αλλους γνωστους ξερουμε μεχρι και τα επωνυμα τους και εχω μιλησει και πολλες φορες μαζι τους.
    και βεβαια λεγονται απο το νετ, απλα θελω να ξερω αν ειναι αυτος που νομιζω ή εχει αλλο ονομα.
    δεν ζητησα επωνυμο προς θεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν λέγονται από το νετ αυτά ρε μεγάλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να σας ρωτησω ρε μαγκες, ξερει κανεις πως λενε το παλικαρι που οργανωνε την κερκιδα σημερα με τον ντοκεν? ειναι πολυ γνωστη η φυσιογνωμια του αλλα δεν εχω τυχει να τον γνωρισει , αν και απ΄οτι φαινεται ειναια πο τους "μεγαλους" στην 13. οπως και να ΄χει αδερφε ΓΑΜΗΣΕΣ!! αντε επιτελους καταθεσαμε τα λαρυγγια μας, οχι οπως τις περισσοτερες φορες με τον αγγλο που ειναι πολυ μονοδιαστατος. παντα τετοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τεράστια νίκη και καθολική επικράτηση σήμερα..την οποία για να πω την αλήθεια δε περίμενα..Περίμενα νίκη αλλά οχι τέτοιου τύπου..έτσι όπως έπαιζε η ομάδα ήταν ίσως το πρώτο παιχνίδι με δύσκολο αντίπαλο που η ομάδα δεν με άγχωσε.

    Η ομάδα έχει δυνατότητες..Επειδή τρώει τρομερό κράξιμο ο Γιαννκόπουλος από αρδ- και τους γνωστούς.. ( αδικαιολόγητο ειδικά δε όταν άλλους και άλλους οι ίδιοι που κράζουν Δ.Γ τους γλύφουν ) Αναρωτιέμαι δεν είναι καλές μεταγραφές...ο Λάσμε ο Ματσιούλις ο Σχορτσιανίτης..ο Μπράμος ; Ακόμα και ο Πάνκο που παρουσιάζει κάποιες μεταβολές στην απόδοση του..κατι Σμιθ τους έχει για πλάκα.. Ακόμα και ο Ούκιτς που μπορεί στην οργάνωση παιχνίδιου να μην είναι καλός βοηθάει σε κάθε ματς στο σκοράρισμα δίνοντας 10 πόντους μέσο όρο και προσπαθεί να παίζει καλύτερη άμυνα..γενικά προσφέρει περισσότερα από τον περυσινό Λόγκαν ! Πάντως σήμερα ήταν θετικός ο Κίτσεν που δείχνει στα 2-3 τελευταία ματς οτι ίσως να μπορεί να βοηθήσει .. Ένα πρόβλημα της ομάδας είναι οτι δεν έχει 12 ισάξιους παίχτες όπως είχε παλιά..αλλά βέβαια το μπάτζετ έχει υποδιαπλασιαστεί..Για να δούμε..Στήριξη στην ομάδα αυτή και αγάπη πάνω από όλα.

    Να σημειωθεί σήμερα οτι δεν έπαιξε καθόλου ο Τσαρτσαρής..!

    Μπράβο στην ομάδα...

    Θετικό οτι έχουμε το χρόνο υπερ μας για βελτίωση..και έχουμε να ελπίζουμε σε δύο ακόμα παίχτες με εμπειρίες απο NBA Με Mπάνκς και Καπόνο σίγουρα θα είμαστε πιο πλήρεις..αφού θα έχουμε έναν επιολέον χειριστή οργανωτή στα guard..αλλά και έναν καλό σουτερ από το τρίποντο κάτι που μέχρι στιγμής η ομάδα δείχνει να πάσχει.

    Σωστά τα λες..ειδικά για το δεύτερο υστερόγραφο.!!


    Τέλος πρέπει να κάνει η ομάδα τα πάντα..για να περάσει στο τοπ 16 για μένα αυτός είναι ο στόχος για φέτος..Και από εκεί και έπειτα οτι καλύτερο έρθει ας έρθει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλή η ομάδα σήμερα, φάνηκε( κι απο προηγούμενα ματς) οτι της λείπει ο ρυθμός και η διάρκεια, οχι όμως και οι δυνατότητες. Αν τα βρούμε κι αυτά, πάμε για το 7ο να τρελαθούμε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. me kapono-bags anevenei 1 epipedo ean stin diarkeia tis xronias skasei alli mia vomba epipedou velitskovic h diogou akoma poio pano. to provlima einai oti etsi opos einai oi omada tha prepei na minoun ygieis oi lasme-sofo na vgei masioulis sto 4ara kna dosoun oses perissoteres lusis ginete oi tsartsaris-skordilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. para tin kodra diaitisia k tin elipsis sto roster(pisteuo oti xriazete enisxysi stous psilous) idika meta tin endexomeni prosthiki tou bags k tin super bomba kapono se sundiasmo oti oi paixtes oso paei tha denoun metaxi tous h omada einai ikani gia ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου