Υπό την χούντα του Μαρινάκη το ελληνικό ποδόσφαιρο; Μπλουμ και ξανά μπλουμ!


Βγήκε χθες ο Κούγιας για να μας πει ότι είναι σκουπίδι ο Β.Μαρινάκης.
Ανέφερε πως οι μισοί προπονητές της Σούπερ Λίγκας έχουν περάσει απο διάφορα πόστα του Ολυμπιακού.
Μας είπε πως μέχρι και ο Σαλονίκης κινητοποιήθηκε για τις κασέτες που είχαν βγει και ζητούσε απο τον Κούγια να πάει στον Μαρινάκη να λύσουν το θέμα.
Μας είπε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ ,ο Πιλάβιος, του είπε πως πρέπει να βοηθήσει ο Μαρινάκης αν ήθελε η Παναχαϊκή να ανέβει κατηγορία.
Μας είπε πως ο Μαρινάκης πήγε να πιάσει ξένο διαιτητή για ματς του Ολυμπιακού.

Ε ΚΑΙ; ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ
ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ; ΕΔΩ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ,ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ..ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ;

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ..Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΑ ...ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ..

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑΙΔΗ ΠΩΣ ΕΠΡΗΖΕ @@ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ; ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ...

Σχόλια

  1. Δε μου λες, και ο άπλυτος και ο αλαφούζος έχουν τρελές πλάτες πολιτικών. Ειδικά ο δεύτερος είναι περισσότερα χρόνια μέσα. Ο πρώτος γιατί το παίζει χοντρά το παιχνίδι και ο άλλος συνέταιρος το πάει κουβεντιαστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου