Ρε ...γάτε ποιος σου είπε ότι θέλουμε τα λεφτά των Βαρδινογιάννηδων;


Λέει στο κείμενο του πως επειδή την Κυριακή ακούστηκαν συνθήματα κατά της οικογένειας του ,αυτομάτως κόβεται και η πιθανή χρηματοδότηση του προς την ΠΑΕ. Επειδή ο νιάου-νιάου προφανώς αναπαράγει πράγματα και καταστάσεις για τις οποίες δεν έχει άποψη απο πρώτο χέρι ,να του πω 2-3 πραγματάκια ..


Πρώτον ,τα συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη (τα οποία πλέον κατ εμέ δεν προσφέρουν ΠΛΕΟΝ τίποτα) δεν φωνάχτηκαν μόνο απο τους οργανωμένους στο πέταλο. Τα φώναξαν και οι κεντρικές θύρες στο άνω διάζωμα και στα επίσημα (χωρίς να βάζω μέσα τους οργανωμένους που ήταν) και σε θύρες δίπλα απο τα επίσημα. Για να ξέρουμε και τι λέμε..

Δεύτερον ,ποιος σου είπε ρε συν-ανώνυμε ότι θέλουμε την βοήθεια των Βαρδινογιάννηδων; Είναι τουλάχιστον ηλίθιος όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο. Ή απλά δεν ασχολείται καθόλου με την ομάδα. Μου θυμίζει αυτούς που βρίζουν τον Τζίγγερ μόνο και μόνο για την καυλάντα. Ούτε τα λεφτά θέλουμε κάποιου που είχε σαν σκοπό να καταστρέψει την ομάδα και να την βάλει σε περίεργα τριπάκια με κολλητούς του (για το ίδιο πράγμα που κατηγορούν οι τσάτσοι τον Πατέρα) ,ούτε τα συνθήματα έχουν βγει αναίτια. Υπάρχουν λόγοι που αποτυπώθηκαν τόσα χρόνια σε πίνακες βαθμολογιών και αδιαφορία του εικονιζόμενου.


*Και για να γίνομαι κατανοητός ,δεν ενστερνίζομαι συνθήματα για καρκίνους ,ανθρώπους που δεν βρίσκονται στην ζωή και γυναίκες που έχουν προσφέρει έστω και 1€ για να βοηθήσουν άρρωστα παιδάκια.

Σχόλια

  1. ΤΣΑΤΣΟΣ13/12/12 2:45 μ.μ.

    Προς Erik. Σοφή η μαλακία σου. ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alloena nikname apo ta polla sth yphresia t filoy toy kokkalh
    de ftais esy ilithie royfiane , h anergia ftaiei


    ps th leoforo me kialia apo genarh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai adiaforos htan o jigger...
    h paraga htan tou kokkalh apenanti stous adynamous bardinogiannhdes...
    alla kata ta alla douleies me ton petrakh kanoume...


    DEN KSYPNAME EPITELOUS LEW EGW?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΑΤΣΟΣ13/12/12 2:45 μ.μ.

    Αυτοπροσδιορίστηκες εκπρόσωπος των φιλάθλων του ΠΑΟ?
    Παρεμπιπτόντως υπάρχουν και οι πίνακες με τα 40 Αργύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ama esy thes ta lefta toy vardi na pa na gineis episkoph rethymnoy ilithie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. min pisteutai stin gata ena thema evale bas k poulisei kanena parapano fylo exalou den fimizete gia tin egyrotita tis san efimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου