Αυτός ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!

ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΙΔΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ...


Αυτήν την φορά δεν θα περιμένω να τελειώσει το ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα. Θα γράψω την άποψη μου για αυτό το συνονθύλευμα παικτών πριν δω το τελικό σκορ ,όπως έκανα και στο ματς με τον Όφη. Μόνο που τώρα το κάνω απο το 70'. Όχι τίποτα άλλο ,αλλά θα με πάρει και ο ύπνος..


Παίκτες τραγικά λίγοι ,που δεν κάνουν κίνηση χωρίς την μπάλα ,δεν μπορούν να μαρκάρουν και δεν είναι καθόλου απειλητικοί. Αυτήν την στιγμή η Κέρκυρα έχει κάνει περισσότερες ευκαιρίες. Μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά. Μια φορά στην περιοχή δεν έχουν πατήσει και σουτ μόνο απο τα 30 μέτρα του Μαρίνου. Και υποτίθεται πάμε για την νίκη; Και την Κέρκυρα ,Μπαρτσελόνα την κάναμε και μοιάζουν και στα χρώματα..

Για αυτό το χάλι κόουτς φταις και εσύ. Δεν έχουμε λεφτά ,έχουμε τραυματισμούς ,έχουμε λίγους παίκτες ,αλλά δε γίνεται να μην μπορούμε να απειλούμε και την Κέρκυρα. Ελπίζω να βγεις και να πεις ότι φταις και εσύ για αυτό που βλέπουμε ,γιατί πραγματικά με αυτούς που φοράνε την φανέλα με το τριφύλλι θα ξεχάσουμε και τα βασικά της μπάλας.

Μπορεί στο τέλος να κερδίσουμε ,να χάσουμε ,να τους ρίξουμε τρία ή να φάμε τρία.
Η άποψη μου δεν αλλάζει.

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΠΑΛΑ.


ΥΣ: Και για άλλη μια φορά ο κόσμος δίπλα ...θα τους χειροκροτήσει άραγε η ομάδα μας και ο ...αρχηγός μας;

ΥΣ2: Δεν μας έδωσε και ένα πέναλτι ...αλλά εδώ να μου πείτε δεν δώσανε το χθεσινό. Αυτό θα δίνανε;

Σχόλια

  1. symfono file outsider ton proponiti kai ta matia mas min ton dioxoume kai tsantisti o foreas agapes einai aytes ti na kanoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτοί πλεον αρχίσανε να τον αδειάζουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον προπονητή και τα μάτια μας!!! Φίλε πρες, κάτι δεν πήγε καλά με την ημερομηνία ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι η πρώτη χρονιά η φετινή που έχω φτάσει σε ένα σημείο να μην στενοχωριέμαι και να μην εκνευρίζομαι οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να φέρει η ποδοσφαιρική ομάδα.Το μόνο που θα πω είναι κρίμα για τον κόσμο που πήγε να τους συμπαρασταθεί και είδαν μια ομάδα η οποία πρέπει να είναι απο τις χειρότερες ομάδες του Παναθηναικού που έχω δει ποτέ. Ακόμα και η σεζόν 1996-97 που μας οδήγησε εκτός Ευρώπης μπροστά σε αυτό το χάλι είναι υπερθέαμα. Δυστυχώς καταντάμε γραφικοί να λέμε τα ίδια και τα ίδια και ο Φερέιρα συνεχίζει τον χαβά του με τις δηλώσεις.
    Υ.Γ. Όσον αφορά το πέναλντι που ήταν το μόνο που μπορώ να πω είναι το "όπου φτωχός και η μοίρα του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πώς το έγραψες εκείνο? θα κερδίσουμε καμιά φορά και δε θα ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε? μπουαχαχαχαχααχα!! Ωραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΕΡΕΙΡΑ ΦΥΓΕ ! Νεύρα...Και ήμουν και αισιόδοξος σήμερα..Καμία βελτίωση η ομάδα...ΤΥΧΕΡΟΙ που δεν χάσαμε . Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη . Ο Μάντζιος με υποτετραπλάσιο μπάτζετ από τον Φερέιρα παρουσιάσε την Κέρκυρα πολλή καλύτερη...ΕΛΕΟΣ ΗΜΑΡΤΟΝ . ΦΥΓΕ . Και Αλαφούζο αν τον στηρίξεις πάλι ΦΥΓΕ και ΕΣΥ.. ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου