Παναθηναϊκός αγνοείται..αναλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ευθύνες!

Τι αμαρτίες πληρώνουμε ;
 Η ομάδα αυτή που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια( μεγάλη η κατρακύλα μετά το 2010)  δεν είναι ο γνωστός Ευρωπαϊκός Παναθηναϊκός..Αναρωτιέμαι ποιος τελικά είναι ο πάτος του βαρελιού..Ήμασταν η ομάδα των 8 των 4  του champions league, και στην χείριστη περίπτωση περνούσαμε τον όμιλο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και στεκόμασταν περήφανοι ..Τώρα την περηφάνια έχει αντικαταστήσει η κατάθλιψη η μιζέρια η απαισιοδοξία..


 Τώρα έχουμε ως ταβάνι μια" τιμητική ισοπαλία " ..ή σε αρκετές περιπτώσεις δεχόμαστε εύκολα 3 γκολ ..Να θυμίσω ορισμένα πρόσφατα αποτελέσματα ..3 γκολ από Κοπεγχάγη 3 από Μπαρτσελόνα 3 από Μακάμπι 4 από Οντένσε 3 από Μάριμπορ 3 από Λάτσιο ενώ η χαρά της νίκης σε Ευρωπαϊκούς αγώνες αγνοείται συχνά..Δε θα μπω τόσο σήμερα σε καταλογισμό ευθυνών αλλά στην απουσία διάθεσης ανάληψης αυτών των ευθυνών ..Ολοι γνωρίζουν ποιοι είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό αυτού του Παναθηναϊκού και των αμαρτιών που κουβαλά ,αλλά και της παντελής έλλειψης ποδοσφαιρικών κριτηρίων στις επιλογές που γίνονται...και παραμένουν αμέτοχοι. Εμείς όμως ως οπαδοί είμαστε υποχρεωμένοι να τους φέρουμε αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους.


Για το παιχνίδι τι να κριτικάρει κανείς ; Την απουσία αμυντικής λειτουργίας ..; που σήμερα απαρτίζανε έμπειροι ποδοσφαιριστές στην τετράδα ( Βύντα - Σπυρόπουλος - Γιούρκας )..Και τονίζω απουσία άμυνας.., γιατι δεν ήταν σήμερα απλά κακή άμυνα ή τα ατομικά λάθη που μπορούνε να σταθούν κάποιοι , οι παίχτες μας δεν στέκονταν σωστά ούτε στις στημένες φάσεις ενώ δε τρέχαν δε πίεσαν ! Σαφώς και δε κατηγορώ τους 4 της άμυνας ..Γιατι πολύ άπλα Κουινσι Λάζαρος μαρκάραν με τα μάτια..Ζέκα - Χουχούμης προσπαθούσαν με φιλότιμο να κάνουνε τα κεντρικά χαφ ( συχνό το πείραμα του Φερέιρα ) ..Για επθετική λειτουργία ..άγνωστη φράση για την ομάδα του Φερέιρα..Γενικά μια χαώδης άσχημα, κατάσταση, μια βαθιά άρρωστη ομάδα..


Για αυτό το χάλι πρέπει να επιστρατευτεί και λίγο ο ανδρισμός μερικών-μερικών και να υπάρχουνε παραιτήσεις , βαθιές τομές.Επιτέλους κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους..Είμαστε ίσως η μόνη ομάδα αυτού του επιπέδου με έναν μόνο ποδοσφαιριστή στο κέντρο ! Μια ομάδα χωρίς, αυτοπεποίθηση , χωρίς κανένα σχέδιο ,χωρίς πίεση στον αντίπαλο, μια ομάδα της μιας ευκαιρίας ..,μια ομάδα   ηττοπαθής, χωρίς χαρακτήρα.

Και τώρα κάποιοι λένε πάμε για το Κύπελλο έ όχι έτσι αναίμακτα...( Προς θεού ο όρος είναι μεταφορικός ). Δε θα διαγράφουμε έτσι στόχους χωρίς κάποιοι να την πληρώσουν..Τα κάναμε και στο παρελθόν αυτά και είναι γνωστές οι επιπτώσεις ..Όπως έγραψα και στο προηγούμενο κείμενο .. Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι ...Μια διοίκηση με προχειρότητες μια διοίκηση ανούσια ένας προπονητής πλήρως αποτυχημένος .. σε δύο χρόνια που είναι στο τιμόνι. Η διοίκηση να παρουσιάζει κακογραμμένες εκθέσεις ιδεών ,μηδενική οργάνωση πλάνο και όραμα. Πρέπει να δημιουργηθεί από κάπου μια ελπίδα ..Κάποιος να μας εμπνεύσει ,αυτοί που βρίσκονται τώρα σε καίριες θέσεις εμπνέουν μόνο τον περίγυρο τους.

ΥΓ : Για τις δηλώσεις του Φερέιρα..: O άνθρωπος ζει στο δικό του..μικρόκοσμο ..

Σχόλια

  1. Μεγαλομέτοχος αυτή τη στιγμή είναι η άθλια λα'ική βάση του Αλαφούζου.Ο οποίος είναι και πρόεδρος της ομάδας και παιρνει τις αποφάσεις μαζί με τον Φερέιρα.Οπότε σε αυτή τη φάση αυτοί πρέπει να την πληρώσουνε. Ο Βγενόπουλος έχει οτι ποσοστό είχε πάντα γύρω στο 10 % και γενικά έχει χαθεί τους τελευταίους μήνες . Το μόνο που έκανε ήταν να βάλει το ποσοστό του στην ΑΜΚ. Αυτό δε σημαίνει οτι ο Βγενόπουλος δεν έχει να πληρώσει παλιές αμαρτίες προφανώς και έχει αλλά δε θα λέμε συνέχεια τα ίδια. Όπως και ο Βαρδινογιάννης έχει και αυτός να πληρώσει πολλά . Αλλά όλους όπως και τον Αλαφούζο τους βόλεψε η Συμμαχία για να κρύβονται πίσω από αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ Ανδρέας Βγενόπουλος που είναι; ο Φερρέιρα και ο Αλαφούζος θα την πληρώσουνε τη λέζα; γιατί κάποιοι περνάνε στο ντούκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΦΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρείτε επενδυτή και φύγετε! ΤΕΛΟΣ!! Δεν είναι παιχνίδι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο ΚΟΣΜΟΣ του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναπολιτανος13/12/12 2:48 μ.μ.

    μενω μονο στην ευθυνη της διοικησης και απαιτω την ουσιαστικη ενισχυση της ομαδας τον γεναρη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, αλλά αν περιμένεις ενίσχυση τον Γενάρη ζεις σε παράλληλο σύμπαν. Τι θα έχει αλλάξει απο το καλοκαίρι που πέρασε? Θα βρεθούν λεφτά? Τα ίδια και χειρότερα να περιμένεις τον Γενάρη. Μην σου πω τα ίδια χάλια θα ζούμε για πολλούς Γενάρηδες ακόμα έτσι όπως πάει η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου