Θα μας χάλαγε ο Γκέκας στον Παναθηναϊκό;


Διαβάζοντας τις δηλώσεις του Βαζέχα για τις ευεργετικές συνέπειες που θα είχε η επιστροφή του Φ.Γκέκα ,32, στην ομάδα ,μπορώ να πω πως συμφωνώ 100% με την άποψη αυτή και δεν βλέπω τον λόγο για να μην κάνει μια πρώτη προσέγγιση (αν δεν έχει ήδη γίνει) στον παίκτη.


Συμπαθεί-δεν συμπαθεί κάποιος τον Γκέκα ,όλοι παραδέχονται πως ο Έλληνας διεθνής έχει μέσα του το γκολ ,είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και θα είναι κλάσεις ανώτερος απο τους υπάρχοντες επιθετικούς μας. Όπως και ότι η ομάδα έχει ανάγκη να βελτιώσει το επίπεδο της γραμμής κρούσης της. Βέβαια για να μην γελιόμαστε ,στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ένα αρνητικό και μια προυπόθεση.

Το αρνητικό έχει να κάνει με τις οικονομικές αξιώσεις που θα έχει ο ίδιος ο παίκτης και ο manager του. Ποσά που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να αποδεχτεί η ΠΑΕ. Αλλά σε αυτό το σημείο μην ξεχνάτε πως ο Φ.Γκέκας βρίσκεται στην δύση της καριέρας του ,θα ήθελε να συμμετάσχει στην Εθνική και το Μουντιάλ του 2014 και για να γίνει αυτό ,πρέπει να έχει συμμετοχές και να βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση. Κάτι που δεν συμβαίνει στην Λεβάντε ,με την οποία έχει σημειώσει μόλις 13 συμμετοχές και τον τελευταίο καιρό να βρίσκεται στον πάγκο.

Η βασική προυπόθεση για ενδιαφέρον αγοράς του παίκτη ,ας μην κρυβόμαστε πως θα είναι το βράδυ του Λονδίνου. Αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί ,τότε θα ανοίξει και η όρεξη για ενίσχυση της ομάδας. Αν δεν πάρουμε την νίκη ,τότε μια τέτοια κίνηση θα θεωρηθεί -και όχι άδικα- ως πλεονασμός.


ΥΣ: Η Λεβάντε με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ,δεν φαντάζομαι να είχε θέμα να τον πουλήσει. Το θέμα είναι πόσο...

YΣ2: Κάτι μαλακισμένες δηλώσεις που είχε κάνει δεν τις λαμβάνω υπόψιν..

Σχόλια

  1. sumfwnw, den xreiazetai pasa kai control, ton 8umaste me ibisevic pws ta pastelwne,one touch ola kai sto orio tou offside, e skefteite to twra me ton sissoco sto rolo tou ibisevic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @yahoo-JW3TL7BBYWCBKKVUCHCBBGPYWI:disqus @TsoKaiLo:disqus @b73fe9cc0816b432d57b1a393df66d74:disqus @729c370320c092f693ae02c5b4b53f28:disqus μάγκες απόψεις εκφράζει ο καθένας. αν ισχύει αυτό για την χειρονομία προς τον κόσμο τότε γράψτε άκυρο όλο το άρθρο. Δεν το γνωρίζω αυτό το γεγονός. Αν δεν ισχύει ,τότε -και αγνοώντας τις δηλώσεις που χει κάνει- ,την ομάδα η παρουσία του θα την βοήθαγε γιατί πολύ απλά είναι καλύτερος απο τους υπάρχοντες επιθετικούς. Κι ας μην αναγνωρίζω την ποδοσφαιρική του αξία απο τότε που ήταν σε εμάς ,είναι καλύτερος απο αυτούς που έχουμε.



    Όσον αφοά για τον Αποστολόπουλο που γράφτηκε και γω έχω την κάψα να δω έναν επιθετικό πιτσιρικά απο τις ακαδημίες μας να παίζει στην πρώτη ομάδα. Αυτό συζήταγα κιόλας στο ματς με την Μάριμπορ με έναν φίλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ Ο ΦΑΝΗΣ Ο ΓΚΕΚΑΣ.........ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΕΓΡΑΦΗ-ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΥΧΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΣ-ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ...ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ......ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ.......ΣΤΗΝ ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΣΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ...ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ-ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.....ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΑΠΑΚΙ...ΤΡΙΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΡΙΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΑΙΧΤΗΣ....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ....ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ......ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑ ,ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ''ΑΠΟΒΟΥΤΙΡΩΘΕΙ''ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den exeis KATHOLOU adiko se auta pou les. apla i anartisi egine me gnomwna ti tha einai kalo gia tin omada kai tin dedomeni xroniki stigmi thewrw pws i parousia tou tha enisxie simantika tin omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ομάδα και ο κόσμος έχει αξιοπρέπεια . Μακρία από Τζίοληδες , Μάντζιους και Γκέκες . Ας παίξει ο Αποστολόπουλος που είναι δικό μας παιδί και έχει δουλέψει με τον Χουάν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα κυβικά που έχουμε τώρα ως ομάδα..μπορεί να θεωρηθεί και ...μεταγραφάρα..Από Φορναρόλι που μας έφερε ο Φερέιρα παίζει να είναι και 10 φορές καλύτερος..Ενώ και από τον Τοτσέ είναι πολύ καλύτερος σκόρερ ..Σίγουρα θα προτιμούσα και εγώ κάτι καλύτερο ..αλλά για αυτή τη συγκυρία που είμαστε είναι μια καλή λύση ..

    Βέβαια με αυτά που έχει ζήσει στον Παναθηναικό που ήταν πρώτος σκόρερ..δύο χρονιές και τον ..φύγαμε..θα δυσκολευτεί να έρθει ..

    Για μένα δεν έχει σχέση με το τί θα γίνει στο Λονδίνο . Η ομάδα θέλει ενίσχυση και στο πρωτάθλημα είναι πολλή δυσκοίλια στο γκολ .. Πρέπει να ενισχυθούμε για να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση στα play off..και διεκδίκηση του Κυπέλλου . Είναι εντελώς λάθος να αφήσουμε την ομάδα γυμνή επειδή θα βγούμε έξω από την Ευρώπη..

    Δύο μεταγραφές πρέπει να γίνουν τον Γενάρη.. ένας επιθετικός γκολτζής..που θα βάλει σίγουρα κάποια γκολ όπως ο Γκέκας ο Μπλάνκο που τους ξέρουμε και μας ξέρουνε..

    Και ένας μέσος ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..μη πω οτι τον χρειαζόμαστε περισσότερο και από τον επιθετικό ..Άμα μπορεί να φέρει κάποιον Αργεντινό ο Ρότσα τόσο το καλύτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ.


    ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΝΑΙ !!!!


    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΙ ΜΑΛΕΖΑΝΙ


    ΚΩΛΟΧΕΡΟ ΓΚΕΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ


    ΤΟΣΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ. ΤΟ ΓΚΕΚΑ? ΤΟ ΓΚΕΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν χρειάζεται ντε και καλά να τον αγοράσουμε πιστεύω ότι άνετα μπορεί να έρθει ως δανεικός για αυτόν ακριβώς τον λόγο που γράφεται στο άρθρο.Άλλωστε κινδυνεύει να χάσει την θέση του στην Εθνική και ενόψει Μουντιάλ είναι σημαντικό δέλεαρ να έχει αγώνες στα πόδια του.
    Βέβαια μακάρι να γινόταν το "μπάμ" και να ερχόταν πίσω ο Σισέ αλλά δυτσυψώς αυτό είναι όνειρο απατηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε φιλε εισαι σοβαρος?θελεις εσυ στην ομαδα σου εναν παικτη που μεχρι πριν λιγο καιρο δηλωνε οτι δεν ξαναγυρναει στον ΠΑΟ,παρα μονο σε οσφπ η αεκ?αν εσενα δεν σε πειραζει αυτο μπραβο σου εγω ομως παικτες που δεν θελουν να φορανε το τριφυλλι μια εγω δεν θελω δεκα.δεν ειναι αγωνιστικο το θεμα,ειναι ζητημα τιμης και αξιοπρεπεις.ατυχεστατη αναρτηση που δειχνει ελλειψη μνημης. "λαος που ξεχναει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να τη ξαναζησει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o fornaroli kserei balla alla den einai ceder for mesos epithetikos einai o anthropos pou gia na parei tin miza tou apo tin metagrafi o fereira mas ton pasare os cederfor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. paixtis pou para ta kousouria tou exei 20 goal gia plaka ellada sugoura den mas xalaei. apo oti akousa thelei na fygei apo lewade k h lewade den ton politheli ara borei na erthei san eleutheros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο επαγγελματιας ποδοσφαιριστης Φανης Γκέκας εχει χειροτερο κοντρολ-πασα κ απο τον Λουκα. σε μια ομαδα που προσπαθει να παιξει με κατω την μπαλα, οπως προσπαθουσε η ομαδα με τον πορτογαλο και οπως κανει με τον ροτσα, θα ηταν αχρειαστος, γιατι δεν θα βοηθουσε στην αναπτυξη του παιχνιδιου, παιζοντας σεντερ-φορ. προσωπικα χαρηκα οταν εφυγε και δεν πιστευα αυτα που εκανε, αλλα δεν θα ηθελα να επιστρεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε εγώ τον θεωρούσα καλό επιθετικό και ακόμη δεν τον θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο ,αλλά συγκριτικά με αυτούς που έχουμε τώρα ,θα βοηθούσε πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και πότε ΔΕ μας χαλούσαν διάφορες μεταγραφές με ανόητες δικαιολογίες? Μην τα αναφέρουμε πάλι και χαλιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου