Παίζουν με διαλυμένες ομάδες και τους σπρώχνουν απροκάλυπτα!


Τελικά ο Βαγγέλας δεν αστειεύεται! Τι κι αν η Άεκ πάει κατά διαόλου και είναι τελευταία στην βαθμολογία. Οι εντολές είναι συγκεκριμένες και οι συνήθειες δεν αλλάζουν. Η διαιτητική εύνοια υπέρ του γαύρου ,πρέπει να δεσπόζει σε κάθε ματς. Αρκεί ο γαύρος να νικάει και πλέον να ξεφτιλίζει τους αντιπάλους του. Και το ίδιο το άθλημα...

Η φάση με το χέρι του Χολέμπας ,απλά προστίθεται σε αυτές που θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας για την δικτατορία που ζήσαμε και που δεν επέτρεπε ο γαύρος να χάνει. Χέρι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή και τον επόπτη να είναι ακριβώς μπροστά.

Σήμερα έπρεπε να ξεφτιλιστεί η Άεκ και ξεφτιλίστηκε...

Σχόλια

  1. Φίλε Yiorgo τόσα χρόνια εγώ δεν είδα να αλλάζει τίποτα με τις φωνές. Και σίγουρα δεν θα αλλάξει με τον Αλαφούζο να γράφει μηνύματα στο Twitter. Αυτό μόνο αδυναμία δείχνει. Μην σου πω οτι τους ηδονίζει κιόλας να μας βλέπουν να φωνάζουμε και να χτυπιόμαστε. Η λύση είναι η πλήρης απαξίωση ( όχι της ομάδας μας, του πρωταθλήματος και απο όλες τις ομάδες). Δεν γίνεται να υπάρχει ένα πρωτάθλημα απλά και μόνο για να καταρίπτει ο Ολυμπιακός ρεκόρ και όλοι οι άλλοι κομπάρσοι. Αυτό θα ξεφτίσει κάποια στιγμή. Δεν νομίζω τελικά οτι και οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα θέλουν κάθε χρόνο πρωτάθλημα απο τον Οκτώβρη, με κάθε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που έγραψα , δηλ ότι τίποτα δεν κερδίζεται αν δεν αγωνιστούμε γιαυτό , είναι από προσωπικό μου βίωμα.


    Δεν ξέρω ο καθένας πόσο χρονών είναι , εγώ είμαι 45 , τίποτα δεν μου ήρθε στο πιάτο , αν πρώτα δεν αγωνιζόμουν γιαυτό. Δεν θέλω να μακρηγορήσω , θα πω δύο βασικά πράγματα , προσωπική γνώμη,


    Να παρέχουμε στήριξη στη διοίκηση , το έργο που έχει να επιτελέσει δεν είναι εύκολο , το βάρος του χρέους είναι μεγάλο , δεν ξέρω σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα , αν δύναται να βρεθεί ισχυρό όνομα να βοηθήσει την κατάσταση. Την περίοδο που διανύουμε οι επιχειρηματίες μαζεύονται , δουλειές δεν υπάρχουν και δεν φαίνεται σύντομα φως στον ορίζοντα,


    Το δεύτερο , -δεν ξέρω αν ο Αλαφούζος μας λέει την αλήθεια- είναι ότι , η ομάδα μας πρέπει να επιστρέψει στη Λεωφόρο. Το λέω με βάση προσωπικά βιώματα , αν δεν έχεις το σπίτι σου , την δική σου εστία , προκοπή δεν κάνεις. Ας είναι όπως την βλέπεις , με μικρή χωρητικότητα , πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Εμείς και η ΑΕΚ παίζουμε στο ΟΑΚΑ και για τις δύο ομάδες έδρα δεν υπάρχει , μοιραία , ο Ολυμπιακός παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Θα μου πεις ότι υπάρχουν και άλλες σοβαρότερες αιτίες. Βέβαια υπάρχουν , αλλά και αυτό είναι σημαντικό. Ποτέ στο παρελθόν ο Ολυμπιακός δεν νικούσε τόσο εύκολα την ΑΕΚ , ούτε έπαιρνε πρωταθλήματα από την αρχή της χρονιάς. Υπήρχαν οι έδρες , Λεωφόρος και Φιλαδέλφεια που έπρεπε να περάσει και συνήθως δεν τα κατάφερνε, Αυτές οι έδρες μαζί με την Τούμπα και το Χαριλάου δίνανε τα πρωταθλήματα. Όποιος πέρναγε , κατακτούσε το πρωτάθλημα.


    ΟΙ φίλοι του Ολυμπιακού είναι της λογικής Καραπαπά , δηλαδή ότι η ομάδα τους είναι 2 ~ 3 κλάσεις ανώτερες των υπολοίπων , γιαυτό το λόγο παίρνει τα πρωταθλήματα. Δεν θα σταματήσουν θα ακολουθούν για χρόνια αυτή τη άποψη , δεν τους ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Συγνώμη , αν διαφωνώ μαζί σου , αλλά πρέπει να κουνήσουμε το δάκτυλο και σε συνεργασία με άλλες ΠΑΕ , όσες θέλουν , να προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή η ανάρτησή σου A_S. Σωστές επισημάνσεις για την διαιτησία που είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Ο αντίπαλος του , ήταν άνευ διοίκησης , με πολύ μικρό μπάτζετ , με μικρούς σε ηλικία παίκτες αλλά πολύ ελπιδοφόρους , ξεφτιλίστηκε , από απ' αυτόν που δεν σεβάστηκε καν την ιστορία του.


    Επίσης το ίδιο καλή σαν φωτογραφία ήταν η προηγούμενη ανάρτηση από τον Πρες που έδειχνε τον Καραπαπά με τον Μώραλη στα θεωρεία του ΟΑΚΑ.



    Για μένα η λογική της αδιαφορίας απέναντι σε τέτοια γεγονότα είναι λάθος. Τίποτα δεν κερδίζεται σε αυτό τον κόσμο που ζούμε , αν δεν αγωνιστούμε γιαυτό. Δεν θα βαρεθούνε να παίζουν μόνοι τους , γιατί η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποφέρει μεγάλα κέρδη με την συμμετοχή στο Ch. L. και θα βγουν αποπάνω λέγοντας ότι είναι 2 με 3 κλάσεις καλύτεροι από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Όχι διαφωνώ , αγώνας μέχρις εσχάτων.


    Δεν έχει σημασία αν η δύναμή μας είναι μικρή ή μεγάλη , πρέπει όταν βλέπουμε τέτοια γεγονότα να φωνάζουμε. Παράδειγμα , όχι ιδιαίτερα σημαντικό: η ΕΠΟ μετά από τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , διέταξε να σταματήσει το αεροπλάνο της Εθνικής που πετάει για την Ιρλανδία , στην Κέρκυρα για να παραλάβει τους διεθνείς της ομάδας μας.


    2 επισημάνσεις:


    1. Έχουμε διοίκηση που μπορεί να μην έχει βάλει λεφτά στην ομάδα , αλλά η ΠΑΕ δεν είναι ακυβέρνητο καράβι , τα πράγματα ελέγχονται.



    2, Αν επιστρέψουμε στη Λεωφόρο , φαντάζομαι ότι μια τέτοια φωτογραφία (Καραπαπάς & Μώραλης μαζί) δεν θα δούμε.


    Όλα έχουν τη σημασία τους , μικρά και μεγάλα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα , γιατί τον αντίπαλο , όταν πάρουμε πρωτάθλημα , μπορεί να τον νικήσουμε στα σημεία. Δεν μπορούν να είναι όλες οι κατακτήσεις των πρωταθλημάτων , στο μέλλον , σπαθάτες. Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι αυτός ο Ολυμπιακός , που δεν σέβεται τίποτα.


    Λυπάμαι , πραγματικά για την ΑΕΚ και την ιστορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά θα ήθελα να σταματήσει ο κόσμος να σχολιάζει στο blog αλλά και σε άλλα sites όταν γίνονται τέτοια( κάθε Κυριακή δηλαδή). Να μην ασχολούμαστε καν. Όλοι, όχι μόνο οι Παναθηναικοί. Ας τους αφήσουμε να χαίρονται μόνοι τους αυτό το απαξιωμένο και τρισάθλιο προιόν που έχουν δημιουργήσει(superleague). Ας τους αφήσουμε να κάνουν επίδειξη δύναμης στον εαυτό τους, γιατί περί αυτού πρόκειται πια,όταν σφάζεις διαιτητικά έναν σκοτωμένο αντίπαλο και όταν έχεις πάρει ήδη το πρωτάθλημα. Πρόκληση και επίδειξη δύναμης. Δεν γίνεται, θα βαρεθούν κάποια στιγμή να παίζουν μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου