Έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν!



Σε μια βροχερή ατμόσφαιρα (συγκρινόμενη με το ματς της Ουντινέζε) ο Παναθηναϊκός εξετέλεσε την αποστολή του και κλείδωσε ουσιαστικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ,νικώντας με 4-0 την Προοδευτική.

Παράλληλα όμως κατάφερε να πετύχει και πιο σημαντικά πράγματα ,όπως:



  • Τα γκολ που πέτυχε ο Φορναρόλι και μακάρι αυτό να ήταν το ...ξεμπούκωμα του.
  • Η πρώτη εμφάνιση του Σο με την φανέλα της ομάδας ,που συνδυάστηκε και με γκολ. Τι καλύτερο ντεμπούτο..
  • Η φάση με το δοκάρι που είχε ο πιτσιρίκος ο Αποστολόπουλος. Μακάρι να ταν και γκολ ,αλλά και το δοκάρι ...μια χαρά την κάνει την δουλειά του.
  • Η ελληνική ενδεκάδα που κατέβασε ο Ρότσα (9 στους 11) και οι ...2/3 ελληνικές αλλαγές που έκανε.
  • Οι 6 παίκτες μας που αγωνίστηκαν απο την ακαδημία. Όχι και άσχημα..

Μετά πως να μην φεύγεις χαρούμενος απο το γήπεδο; Έστω και με την βροχή και τις σουρεαλιστικές εικόνες κατά την διάρκεια της προσπάθειας να ...ξεζουμίσει ο αγωνιστικός χώρος.

Σχόλια

  1. Kαλημέρες ! Μπράβο στην ομάδα πρώτα απο όλα για τη ΔΙΑΘΕΣΗ σε αυτό τον τραγικό καιρό ..-=> τραγικό αγωνιστικό χώρο !

    Μπράβο στον Φορναρόλι τον οποιο έχω κράξει πολύ για τα γκολ του. Ελπίζω να βάλει γκολ με κάποιον αντίπαλο μεγαλύτερης δυναμικότητας και όχι ομάδα Γ εθνικής και εγώ θα κάνω μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα και θα τον υποστηρίζω με τρελα !!


    Μπράβο στον Ρότσα που αν δεν ήταν ο ανεκδιηγήτος Αρετόπουλος θα είχε την ομάδα με 4 στα 4 και με καλό ποδόσφαιρο και γκολ !



    Πόσο καιρό είχαμε να δούμε 4 γκολ ? Πόσο !!


    Υγιεία οι ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην ενδεκάδα και στην αποστολή !



    Ο Φουρλάνος ξέρει μπάλα..και έχει την πάσα..αρκεί να μη μείνει μόνο σε αυτό και θα κάνει καριέρα ! Μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο ήταν κατά τη γνώμη μου οι καλύτεροι από τους μικρούς..


    Ο Χουχούμης..έχει το γρήγορο τρέξιμο με την μπάλα στα πόδια και τον διασκελισμό ..που είχαμε να δούμε ..από τον Γιούρκα μικρό ! Παρολα αυτά πρεπει να κοιτάξει να εμπλουτίσει το παιχνίδι του γιατι πολλές σέντρες του δεν έβρισκαν συμπαίχτες ..να κοιτάξει δηλαδή να παίξει και με κάτω τη μπάλα και με προσποιήση γιατι έχει ικανοτητες !



    Θετικός ο Λαγός στο κέντρο της άμυνας !!


    Αρκετά καλοί οι Δώνης και Αποστολόπουλος που μπορεί να μην έπαιξαν πολύ αλλά άφησαν καλές εντυπώσεις !
    Γενικά αποδείχτηκε οτι ο Ρότσα και ο Σαμαράς έχουνε κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ στις ακαδημίες !!


    Γιατι με λίγες εξαιρέσεις παίζαμε με την Κ - 20 εναντίον ομάδας επαγγελματικής έστω και γάμα εθνικής ! δε τα πήγαν άσχημα τα πιτσιρίκια !


    Θετικές εντυπώσεις και απο τον Σο..που παρά τον μεγάλο τραυματισμό μπήκε δυνατά και δε φοβήθηκε ! Μακάρι να μας βγει καλός..αλλά εχουμε ακόμα να τον δούμε...




    Τρομερός Βιτόλο του οποίου πιστεύω του αξίζει το περιβραχιόνιο στην ομάδα μαζί με τον Καρνέζη..γιατι είναι ηγετική μοριφή και σε κάθε ματς διαφεντεύει στο κέντρο !



    Επιτέλους ΧΑΡΑ και ΥΓΕΙΑ ...


    4 μπαλάκια σε μια μισητή ομάδα..που επι χρόνια όταν ήταν στην Α' εθνική έπαιζε αντιποδόσφαιρο με τον Σούλη Παπαδόπουλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου