Μπράβο ρε Μάγκες!





Νίκησε. Παρ όλες τις ελλείψεις, τραυματισμούς και ότι άλλο. Έφτασε ένα δύσκολο παιχνίδι με χαμηλή διαφορά στο σκορ και το πήρε με αρκετά καρδιοχτύπια και αλλαγές στο προβάδισμα. Επιτρέψτε μου να μη σταθώ στον καταπληκτικό απόψε Bramos, ούτε στο πόσο βοήθησε ο Lasme στην άμυνα ειδικότερα στο τέλος, ούτε στην ενέργεια που προσπάθησε να βγάλει ο Banks. Λίγα λόγια: θυμηθείτε τα παιχνίδια και το πώς παίζαμε πριν ένα μήνα και πώς τώρα. Θυμηθείτε ανά διαστήματα την κυκλοφορία της μπάλας και το πόσο πιο εύκολα περνούσε μέσα από τη γραμμή του τριπόντου όταν χρειάστηκε (και χωρίς τον Σόφο να ανοίγει διαδρόμους). Η Ομάδα αργά και σταθερά ανεβαίνει. Κι όχι μόνο αυτό:


1) Όσο κι ας μη συμπαθώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δε μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι ψάχνει ακόμα τρόπους να βελτιώσει την Ομάδα. Έστω κι αν πει κανείς ότι μπορούσε να το κάνει νωρίτερα. Με τα καλά του και τα στραβά του, είναι ακόμα εκεί.

2) Όσο κι αν έχω στην καρδιά μου τον Ζοτς, δε μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι απόψε ο Άρτζι είχε πολύ συγκεκριμένες επιλογές στα χέρια του και τις δούλεψε όσο έπρεπε όπου έπρεπε.

Ηρεμία και δουλειά. Και υπό προϋποθέσεις, μπορούμε να φτάσουμε αρκετά ψηλότερα από το Top-16, ακόμα κι αν δεν το βλέπουν πολλοί. Η φανέλα αυτή είναι ΠΟΛΥ βαριά, κι όλοι σιγά σιγά καταλαβαίνουν την ευθύνη του να παίζουν φορώντας αυτή..

Σχόλια

  1. Εκτός απο νίκη με βαθμολογκό όφελος είναι και νίκη ψυχολογίας αλλά και δημιουργίας χαρακτήρα,που τόσο πολύ το χρειαζόταν.
    Μία νέα ομάδα με τόσες απουσίες και τους Τσαρτσαρή και Ούκιτς να προσφέρουν λίγα πράγματα να παίρνει ένα τέτοιο διπλό κάτι δείχνει.
    Το αρνητικό είναι ότι για ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε πάρα πολλά λάθη "ακυρώνοντας" τα περισσότερα ριμπάουντ και τις περισσότερες ασίστ που είχαμε απο την Καντού.
    Ο Μπάνκς έδειξε θετικά στοιχεία παρότι είχε καιρό να παίξει ενώ τι να πείς για τον Μπράμος που πρέπει να έκανε το καλύτερο παιχνίδι της εως τώρα καριέρας του.
    Υ.Γ. Ελπίζω ότι τελικά οι Ιταλοί δεν θα επιμείνουν στο 1.000.000 ευρώ που ζητάνε για να αποδεσμεύσουν τον Φώτση μιας και το ξέρουν και οι ίδιοι ότι το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς θα έρθει στον Παναθηναικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεράστια ΝΙΚΗ τεράστια !! με μισή ομάδα !!

    Για τον Μπράμος τον παικτάρα περιμενα να δείξει την αξία του ..σήμερα ήταν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ..
    Ματσιούλις Λάσμε Διαμαντίδης συνεχίζουν έτσι ΔΥΝΑΤΑ ! !
    Αποκάλυψη ο bodybuilder Banks που κάποιοι είχαν προλάβει να τον βγάλουν άχρηστο..Έτσι σας ...τάπωσε..!


    Μπράβο στην ομάδα !!!!!! Έχει τώρα δύο ματς εντός έδρας που πρέπει να πάρει ! Η ομάδα τώρα χτίζεται και από οτι φαίνεται και ενάντια στις Κασσάνδρες θα είναι δυνατή..Έτσι να πονάτε..εντός και κ εκτός !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου