Επιτέλους παίξαμε ωραία μπάλα!

2-0 τον Πάοκ και με εμφάνιση αλά Ρότσα...

Η αλλαγή Φερέϊρα και η έλευση του Ρότσα έφερε σε πρώτη φάση μια γεμάτη εμφάνιση της ομάδας μας με πολλές ευκαιρίες ,επιθετικές τάσεις και καθαρό σκορ που μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι παίκτες θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό ή θα αρχίσουν απο το μεθεπόμενο παιχνίδι να κατεβάζουν στροφές.


Για ό,τι παραπονιόμασταν στα προηγούμενα ματς ,τα είδαμε σήμερα μαζεμένα. Γκολ ,ευκαιρίες ,παίκτες που πάνε να πάρουν την μπάλα και δεν την περιμένουν ,άκρα φωτιά και σωστές μεταβιβάσεις. Οι ίδιοι παίκτες που έβαζε τόσο καιρό ο Φερέϊρα δείξανε ότι μπορούν να παίξουν και καλή μπάλα και να κερδίσουν άνετα τον Πάοκ ,που ήταν σε καλύτερη φόρμα απο εμάς. Δεν ξέρω αν οι παίκτες παίξανε για να κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα ή αν οι Παοκτζήδες φάνηκαν για ακόμη μια φορά κομπλεξικοί στην Αθήνα ,αλλά η ουσία είναι ότι επιτέλους είδαμε μπάλα και ευχαριστηθήκαμε το ματς. Μεγαλύτερη απόδειξη της θετικότατης εμφάνισης μας ,το χειροκρότημα προς την ομάδα καθ όλη την διάρκεια του ματς και βλέποντας τους παίκτες μας να έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο και πάθος για την νίκη. Συν τοις άλλοις είδαμε και το φαινόμενο των δύο επιθετικών στην ενδεκάδα μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεχάσει πως είναι να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται με 2 επιθετικούς. Ελπίζω ο Ρότσα να το αλλάξει αυτό και να βάζει δίπλα στον έναν ψηλό (Τοτσέ-Πετρόπουλο) ,έναν κοντό (Φορναρόλι-Μπαρμπαρούση).

Η δουλειά του Ρότσα ,θα φανεί στα επόμενα ματς ,αλλά σύμφωνα με αυτά που λέγανε τις προηγούμενες ημέρες περί οδηγιών του Αργεντίνου για πρέσινγκ ψηλά και πιο επιθετικές τάσεις και τα είδαμε σήμερα πρέπει να του πιστωθούν.

Όσον αφορά τους παίκτες σήμερα ξεχώρισα τους Ζέκα ,Σισόκο και Μαυρία που ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και αποτελεσματικοί. Ειδικά ο πρώτος θύμισε τον καλό του εαυτό ,όταν έπαιζε στο πρώτο μισό της περυσινής χρονιάς.

Και για τον Κουίνσι τα χω πει ...όσο κι αν λένε κάποιοι ότι βοήθησε ,εμένα μάγκες μου σπάει τα @@ το στυλ παιχνιδιού του. Χάλια τελειώματα και ατομιστικές (ως επι το πλείστον) ενέργειες.

Δείτε τα γκολ εδώ.

Δείτε τα στατιστικά του ματς εδώ.

: Η διαιτησία του Τριτσώνη ...έβγαζε μάτια.



Σχόλια

  1. Μάγκες ωραία μπαλίτσα παίξαμε σήμερα και πραγματικά την χάρηκα την ομάδα, δεν γίνεται όμως να μεταμορφώθηκαν σε τέτοιο βαθμό οι παίκτες ούτε να έκανε τέτοια μαγικά ο Χουάν σε 3 μέρες. Κάτι δεν πήγαινε καλά τόσο καιρό. Και θα ήταν πραγματικά κρίμα και μεγάλη ασέβεια αν οι παίκτες είχαν αποφασίσει να μην παίζουν μπάλα συνειδητά, για τον οποιοδήποτε λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλ ο φερέιρα είχε δίκιο που δήλωνε ότι αυτά που ζητάει από τους παίκτες δεν τα κάνουν. Μαλακία που τους προστάτευε τόσο πολύ κάνοντας ό,τι νά 'ναι δηλώσεις.
    υγ. Εκείνη τη φανέλα των 80ευρώ του κουίνσι αν την είχα αγοράσει πέρυσι, τώρα θα την έδινα στη γάτα μου να κοιμάται μέχρι να τη χέσει και να πάρει μεγαλύτερη αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου