Τουλάχιστον αυτός -προσπαθεί να- τους διώχνει σαν φίλος


Μπορεί να έχω κράξει ουκ ολίγες φορές -δικαίως και αδίκως- τον Γ.Αλαφούζο απο αυτό εδώ το blog ,όμως δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω και του πιστώσω και πράγματα τα οποία έχει κάνει σωστά ή τουλάχιστον έχει προσπαθήσει να κινηθεί στον σωστό δρόμο.


Έτσι προσπάθησε να κάνει με τον Καραγκούνη (τον κάλεσε άμεσα σε δείπνο να συζητήσουν ,προσπαθούσε να πείσει τον Φερέϊρα να τον κρατήσει στην ομάδα) ,έτσι έκανε και με τον Φερέϊρα. Ακόμη και με τον Κατσουράνη (που για μένα ίσως τώρα θα πρέπει να ξανασκεφτούν την επιστροφή του..) φέρθηκε πολύ καλύτερα απο τις παλιές τακτικές Τζίγγερ που έβαζε παίκτες που είχαν προσφέρει ,σε παραγκωνισμό μηνών και τώρα όπου κι αν πάνε εξομοιώνουν την ιδιοκτησία με την ομάδα και δεν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια (Μπασινάς ,Κυργιάκος ,Παπαδόπουλος κτλ).

Θα μου πείτε στα @@ μας τι λένε για τον Σύλλογο και θα συμφωνήσω. Αλλά σε κάποια φάση ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει και φίλους ,που θα μπορούν να τον βοηθήσουν και στην πράξη μετά απο χρόνια απο κάποιο άλλο πόστο..

Σχόλια