To συμπέρασμα για το γηπεδικό: Τα κάνατε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!


Aνακοινώσεις επί ανακοινώσεων ,ειδήσεις επί ειδήσεων ,δηλώσεις επί δηλώσεων ,μακέτες επί μακετών ,δήμαρχοι επί δημάρχων και πάει λέγοντας. Κοινώς μια χαώδη κατάσταση ή αλλιώς ένα μπουρδέλο. Αυτό είναι όλο το ρεζουμέ της ιστορίας του γηπεδικού που μας ταλαιπωρεί για πάνω απο μια δεκαετία.

Τα ονόματα που έχουν εμπλακεί σε αυτήν την ιστορία πάρα πολλά ,αλλά κυρίως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι οι δύο κύριοι πρωταγωνιστές που έχουν ασχοληθεί περισσότερο και έχουν υπογράψει τα περισσότερα χαρτιά απο τον καθένα. Άρα και αυτοί που έχουν τις μεγαλύτερες ευθύνες ,για όλο αυτό το χάος που έχει δημιουργηθεί σήμερα. Δεν ευθύνομαι ούτε εγώ ,ούτε νέοι παράγοντες που μπήκαν σε αυτήν την ιστορία στην πορεία του όλου εγχειρήματος.

Δεν μπορώ να ανεχτώ πως -ειδικά- η οικογένεια Βαρδινογιάννη και η οικογένεια Γιαννακόπουλων δεν μπορούσαν τόσα χρόνια να χτίσουν ένα γήπεδο και ένας κορμοράνος απο το Mall ήταν ικανός να παγώσει τα πάντα. Συγνώμη ,αλλά μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πως οι άνθρωποι που ανεβοκατεβάζουν πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις ,δεν μπόρεσαν να χτίσουν ένα γήπεδο. Όπως δεν μπορώ να δεχθώ την έτερη δικαιολογία ότι δεν παίζανε λεφτά απο αυτές τις δύο οικογένειες που και δεν ξέρουν τι έχουν και θα έβαζαν λεφτά για μια επένδυση που κατά πάσα πιθανότητα θα τα κάνανε απόσβεση. Μπορεί να μην θέλανε να βάλουν τόσα λεφτά ,για αυτό και μπλέξανε μέσα τον Βωβό και υπέγραψαν συμβάσεις με τον νόμο Μπιρμπίλη να χτίσει στον ερασιτέχνη τις εγκαταστάσεις. Αυτό ναι ,έχει μια λογική και για αυτό ο Βωβός απέκτησε τόσο δυνατό λόγο στο όλο project και δεν μπορούν τώρα να δράσουν χωρίς την βούληση του.

Τζίγγερ και Θανάση ,τα κάνατε μπουρδέλο λοιπόν και αυτή η ιστορία συγχωράτε με αλλά δεν βλέπω να έχει ούτε άμεσο ,ούτε αίσιο τέλος. Εκτός αν βρεθεί ο επιχειρηματίας που θα ρίξει το χρήμα και θα χτιστεί το γήπεδο. Και θα είναι όλοι ευτυχισμένοι. Απο την άλλη το χείριστο σενάριο είναι να προχωρήσει η κατεδάφιση της Λεωφόρου. Πως; "Ο Ερασιτέχνης έχει κάποιες προπολεμικές εγκαταστάσεις και θα του φτιάξουμε νέες. Τώρα κινδυνεύουν να τους πέσει κανένα ντουβάρι στο κεφάλι. Θα πάθει τίποτα κανένα παιδί και θα τρέχουν…" ,αυτό δήλωσε ο Βωβός και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

ΥΣ: Αρέσει ,δεν αρέσει ο Βγενόπουλος σωστά τα έλεγε και μιλούσε για εκτρώματα που έχουν γίνει στο όλο project.

Σχόλια

  1. και εδω ο βγενο φταιει ρε φιλε ? και εδω ρε πουστη μου ?
    καλα εννοειται οτι αυτος εφερε και τους κορμορανους δε το συζητω
    τι αλλο θα βρειτε ρε ΕΛΕΟΣ
    ο γιος του βαρδη ρε μλκσ που ανεβοκατεβαζει κυβερνησεις και τους εχει ολους σηκω πανω κατσε κατω ειχε μια ευθυνη να χτισει γηπεδο και τα εκανε σκατα , οχι μονο δε θα γινει γηπεδο ( λεφτα για την υπερκοστολογηση που θα βρεθουν, ακομα και αν μειωθει το κοστος )αλλα κινδυνευει και η λεωφορος
    και εσυ καθεσαι και γραφεις για βγενο ????????και δε σεχω και για στημενο οπως κατι αλλα φυντανια


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν Ο Βαρδινογιάννης εφόσον ήρθε σε επαφή με Βωβό , και συμφώνησε κάτω από το τραπέζι , για κατεδάφιση Λεωφόρου με αντάλλαγμα λειψές εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη και ένα εμπορικό κέντρο , όφειλε να ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναικού γιαυτή του την ενέργεια και όχι να το πληροφορούμαστε εκ των υστέρων από συνέντευξη του Βωβού.
    Από εκεί και πέρα , εφόσον ο κόσμος της ομάδας μας , δεν ήξερε αυτή την εξέλιξη , και δεν πήρε θέση , είτε μέσω διαφόρων polls , είτε μέσω forums , δεν έχει κανένα νόημα να συζητούμε για κατεδάφιση της Λεωφόρου. Είναι σαν να λέμε ο διαχειριστής μιας πολυκατοικίας να τα έκανε πλακάκια με έναν εργολάβο για να κατεδαφίσει την πολυκατοικία που μένει , χωρίς να το ξέρουν οι υπόλοιποι ένοικοι. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Δεν γίνεται να πουλάς στο Δήμο , οικόπεδο φιλέτο , σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας , αθλητικές εγκαταστάσεις και υφιστάμενο γήπεδο χωρητικότητας 17000 θεατών και να σου δίνει ο Δήμος μαζί με τον Βωβό λειψές εγκαταστάσεις για τα ερασιτεχνικά σου τμήματα σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές , τον Βοτανικό. Αυτός που έβαλε την υπογραφή του είναι ένοχος , δεν ξεπουλιέται κατά αυτό τον τρόπο η περιουσία του Παναθηναικού , που έγινε με πολύ κόπο απο γενιές φιλάθλων της ομάδας μας.
    Τα τελευταία λόγια απαξίωσης του Βωβού για την Λεωφόρο , δείχνουν το άγχος και την αγωνία του , για να δικαιολογήσει την ενέργεια των αφεντικών του , αυτών που του έκαναν αυτή την συμφωνία. Αυτά που λέει , σας διαβεβαιώνω ότι δεν ισχύουν για την Λεωφόρο , ούτε πέτρα θα έρθει στο κεφάλι κανενός παιδιού.
    Λυπάμαι για τους Βαρδινογιάννηδες και για τον Γιαννακόπουλο γιατί υποθήκευσαν την περιουσία του Παναθηναικού , τη Λεωφόρο. Αν ήθελαν να κτίσουν γήπεδο μπορούσαν από το 2008 , πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση , τότε που υπήρχαν λεφτά και υπήρχε πολύς χρόνος μέχρι το 2011 που αρχίσαμε να την βιώνουμε στο πετσί μας.
    Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αλαφούζος , αλλά θα το ξαναπώ και αυτή είναι η άποψή μου, γιαυτήν την εποχή που ζούμε , να διαφυλάξουμε την Λεωφόρο ως κόρην οφθαλμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βγενόπουλος μπορεί και να έκανε όλα αυτά που λες , αλλά πάντως :
    1) Δεν έμπλεξε τον Παναθηναικό σε ένα φαύλο κύκλο , με εμπορικά , θυγατρικές δορυφόρους , Μπόμπολες , ΆΚΤΩΡες ...
    2) Δεν υπέγραφε χαρτιά που δεν ήξερε τι γράφανε
    3) Δεν ήταν ούτε πρόεδρος του Ερασιτέχνη , ούτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ .
    Φυσικά εσύ μην πεις κακή κουβέντα για τους Γιαννακόπουλους , α πα πα .. Ποτέ ποτέ βρε παιδί μου .
    Ο Θανάσης έχει κάνει την πιο προκλητική και αστεία δήλωση ever με τα χαρτιά που υπέγραφε και δεν ήξερε .
    Ο άλλος ο ΙΒΒ μας έβαλε σε ένα σχέδιο που το πολύ πολύ να γκρεμιστεί η Λεωφόρος .
    Εσύ το χαβά σου βέβαια ..
    Οκ .. Ο Βγενόπουλος φταίει και για το γηπεδικό . Σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια η δικαίωση του Βγενόπουλου..
    Να μας πει τι έκανε αυτός για το έργο ...Ο ίδιος που δήλωνε οτι θα κάνει οτι περνάει από το χέρι του για να γίνει ο Βοτανικός !
    Ο ίδιος που μέσω της ΜΙG ήταν ο βασικός χρηματοδότης μέσω της ονοματοδοσίας με χορηγία 23 εκατομμύρια !
    Ο ίδιος που μετά έλεγε για Παναθηναική Πολιτεία στο ΟΑΚΑ !
    Ναι είχε δίκιο ο Βγενόπουλος..το μόνο σίγουρο αυτό είναι..

    Να μην ανησυχούμε όμως θα μας φτιάξει ο Βγενόπουλος γήπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι καλα που εισαι και συ και μας ξυπνας απο την παραμυθα μας! Μας ανοιξες τα ματια παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ο Θανάσης έχει πει ότι δεν ήξερε τι υπέγραφε για το γηπεδικό . Πλάκα κάνουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. press μη μου τους κυκλους ταραττε


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου