O βασιλιάς της Goal News βρέθηκε!

Goal News ,11/10/2012

Κάνοντας την καθημερινή μου "βόλτα" στα αθλητικά πρωτοσέλιδα ,το μάτι μου έπεσε στο "η ώρα του βασιλιά" που είχε μοστράρει πάνω δεξιά η Goal News ,μιλώντας για την αποψινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του γαύρου που αντιμετωπίζει την Κάχα Λαμποράλ.

Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση γιατί με παραξένεψε. Ήταν too much για ελληνική αθλητική (και "αντικειμενική) εφημερίδα να κάνει τέτοια αναφορά για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα μιας ομάδας στο μπάσκετ. Έτσι ,μπήκα στην διαδικασία να κάνω μια πρόχειρη σύγκριση να δω αν είχε ξανά η Goal News κάποιον βασιλιά ή κάτι παρεμφερές (που να είχε κατακτήσει την ευρωλίγκα εννοείται). Υπάρχει καλύτερος τρόπος;

Έτσι ανέτρεξα μόλις έναν χρόνο πίσω να δω πως παρουσίαζε την δική μας ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Μάλαγα ,όταν την προηγούμενη σαιζόν είχαμε κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Goal News ,20/10/2011

Τουλάχιστον στην "Δύσκολη αρχή" ,μας ανέφερε και ως πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν είμαστε βασιλιάδες με  6 ευρωπαϊκά αλλά κάτι είναι και αυτό...


Επειδή όμως ο Παναθηναϊκός έχει ποικιλία και στα ευρωπαϊκά ,γύρισα άλλες 2 χρονιές πίσω και έψαξα να δω πως παρουσίαζε την ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα με την Armani Milano στην Ιταλία ,όντας πάλι πρωταθλητές Ευρώπης.

Goal News ,22/10/2007

Έλα όμως που στο πρωτοσέλιδο της 22ης Οκτωβρίου δεν χώραγε -όπως φαίνεται- ούτε μια μικρή αναφορά για το ξεκίνημα μας. Κάτι ρε παιδί μου .."σήμερα μάγκες παίζει και ο Παναθηναϊκός" ,έτσι για το ξεχού...

Goal News ,23/10/2009

Τουλάχιστον έκανε μια αναφορά την επομένη για την νίκη μας στο Μιλάνο. Μην τους κακολογούμε...


Μετά πήγα να ψάξω πως παρουσίαζε και το 2007 την Ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα όντας πάλι πρωταθλητές Ευρώπης (τι να κάνω ,είναι πολλά τα άτιμα τα ευρωπαϊκά που έχουμε πάρει..) και η αλήθεια είναι ότι έπεσα απο τα σύννεφα..

Goal News ,24/10/2007


"Φόρτσα ΠΑΟ" και τα μυαλά στα κάγκελα! Βέβαια ,αυτήν την φορά κάνει πρεμιέρα ο ΠΑΟ και όχι κάποιος βασιλιάς ή κάποιος που χει πάρει το Ευρωπαϊκό 4 φορές ή τέλος πάντων ρε παιδί μου ο Πρωταθλητής Ευρώπης.. τουλάχιστον η ατάκα "triple crown" μας ενημερώνει για του στόχους του ολυμπιακού που μέχρι τότε και για άλλα 3 χρόνια ,δεν είχε κατακτήσει ούτε κούπα ...καφέ!


Όπως και να χει ,είναι θετικό ότι η εφημερίδα Goal News βρήκε τον βασιλιά της ,έστω και με κάποια χρόνια καθυστέρηση. Να τον χαίρεστε!




Σχόλια

  1. να τα βλεπουν τα ΖΩΑ που τους αγοραζουν κ τους διαβαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου