Kωστή καρφώθηκες...


Σε λάθη ερασιτέχνη προπαγανδιστή υπέπεσε σήμερα ο Κώστας Γκόντζος ,αφού έγραψε παραπλήσια κείμενα στο onsports που δουλεύει και στο νέο του site που βγάζει τα εσώψυχα του.



Συγκεκριμένα για το αυτογκόλ του Γιούρκα έγραψε χθες στο Onsports:


Το να την πέσεις στον Γιούρκα για μια τέτοια στιγμή, θα επιβεβαιώνει απλά ότι… τον έχεις στο μάτι και βρήκες την ευκαιρία. Κι αυτό δεν είναι σωστό. Μπορείς στον Γιούρκα να προσάψεις πραγματικά πολλά, ακόμα και στην απόδοσή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα είναι ανέντιμο να κάνεις την όποια κριτική σου με αφορμή αυτή την άτυχη φάση. 
Βέβαια με την ευκαιρία και… μεταξύ μας, ευτυχώς που ένα τέτοιο αυτογκόλ το έβαλε ο Γιούρκας. Γιατί καταλαβαίνετε όλοι, πως αν παρόμοιο αυτογκόλ είχε βάλει ο… Σπυρόπουλος για παράδειγμα ή ακόμα χειρότερα ο Βύντρα ή ο… Σαριέγκι, το παιχνίδι πολύ απλά θα… τελείωνε εκεί και το ΟΑΚΑ θα είχε… πάρει φωτιά. Τόσο απλά και δεν νομίζω να υπάρχει κανένας σας που να διαφωνεί ακόμα και αν στείλει μήνυμα υποστηρίζοντας το αντίθετο.


Kαι λίγες ώρες μετά στο οικονομικών του συμφερόντων site που δυστυχώς μέχρι στιγμής πάει κατά διαόλου:


"Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Υπάρχουν και οι κακές στιγμές, υπάρχουν και οι ατυχίες. Υπάρχουν και οι φάσεις που λέμε "συμβαίνουν μια φορά στα δέκα χρόνια".

 Καμία αντίρρηση...

 Μια τέτοια φάση είδεμε το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστή τον Σεϊταρίδη.

 Ένα αυτογκόλ που θα το θυμόμαστε χρόνια.

 Μια απίστευτη ποδοσφαιρική τσαπατσουλιά που δύσκολα θα δεις ακόμα και σε τοπικές κατηγορίες.

 Μέχρι εκεί όμως...

 Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. 

 "Ατυχία", "γκαντεμία", "μαγεία του ποδοσφαίου" όταν μιλάμε για τους αγαπημένους των δημοσιογράφων και των οργανωμένων. 

 Έτοιμες οι δικαιολογίες για όλα τα αγαπημένα παιδιά της πολυμετοχικότητας.

 Zήτησε και μία "συγνώμη" ο Γιούρκας και όλα καλά.

 Μέχρι και "καλύτερο μπακ χαφ της Ευρώπης" τον είπε ο Καρνέζης, αποδεικνύοντας ότι σε αυτήν την ομάδα δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο.

 Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε.

 Τι θα είχε γίνει αν ένα τέτοιο αυτογκόλ το είχε βάλει ο Βύντρα ή ο Σπυρόπουλος;"



Εγώ αυτό που έχω να του προτείνω είναι απλό. Να κάνει μια διαφήμιση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του (γιατί αν το γράψει μέσα τι να του κάνουν 300 επισκέψεις;) ,να το δει κόσμος και να μπει. Για να μην στεναχωριέται κιόλας ότι μετά την εφημερίδα του ,ο απλός κόσμος του Συλλόγου δεν ενδιαφέρεται και για το site και τις απόψεις του.

ΥΣ: Να μας πει ,γιατί θεωρεί τον Καραγκούνη ,πως μαζί με τον Μόρις και τον Παπαδόπουλο ξέρουν πράγματα για τα στημένα του 2008!

Θα χει πολύ ενδιαφέρον ,αυτό που ανέβασε και κατέβασε μετά απο λίγο...

Σχόλια

  1. Καλά κάνεις και δεν βάζεις το link αδερφέ... το θέμα είναι ότι δεν τον νοιάζει και να καρφωθεί, κι αυτό φαίνεται και από τον τίτλο "media watch" εκεί που έχει τα πρωτοσέλιδα!

    Η μπόχα που αναδύει το συγκεκριμένο "σάιτ" είναι ενδεικτική των προθέσεων του τύπου, και του πόσο πολύ τον πόνεσε η πολυμετοχικότητα (στην τσέπη του προφανώς...) Ο αθεόφοβος έχει κάνει 3 (!) άρθρα για τον γαύρο, και όλα τα υπόλοιπα (πάνω από 100) για τους πολυμετοχικούς!
    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκόντζος=to megalytero skoulikh ths dimosiografias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου