Kέρδισε ο Παναθηναϊκός (σ)την Κυψέλη!


Μπορεί μέσα στο γήπεδο ,η ομάδα της Αλεξανδρούπολης να έδειξε πιο έτοιμη απο την ομάδα μας και να πήρε το ματς με 0-3 ,αλλά ο Παναθηναϊκός σαν Σύλλογος σήμερα θα πρέπει να νιώθει νικητής και να γεμίσει αισιοδοξία. Το κλειστό του Πανελληνίου και τα γύρω στενά πρασίνισαν και αυτό είναι μια εικόνα που θα γίνει συνήθεια απο δω και στο εξής.

Σχεδόν 1.000 Παναθηναϊκοί έκαναν ποδαρικό στην Κυψέλη και "εγκαινίασαν" την νέα έδρα του βόλεϊ γυναικών σε αγώνα των αντρών ,δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Βέβαια τα οφέλη θα γίνουν πολύ περισσότερα ,εάν η διοίκηση του ερασιτέχνη καταφέρει να εξασφαλίσει το κλειστό και για έδρα του βόλεϊ αντρών. Είναι ευκαιρία να ζωντανέψει μνήμες Τάφου η Κυψέλη (έστω και στο μισό) και δεσίματος που υπήρχε με τα τμήματα του βόλεϊ. Είναι ευκαιρία επίσης ,οι πιτσιρικάδες να έρθουν πιο κοντά στον Ερασιτέχνη και να αντιληφθούν πως ο Παναθηναϊκός δεν περιορίζεται μόνο στην μπάλα ,το μπάσκετ και τον Τάφο. Τέλος ,είναι ιστορική ευκαιρία να κάτσει μια και καλή η μπίλια της Κυψέλη στο πράσινο. Κανονικά όταν μιλάμε για Αθήνα αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα ,αλλά σημεία των καιρών κόντεψαν να αλλοιώσουν ιστορικές περιοχές.

Στα του ματς ,οι παίκτες προσπάθησαν ,ήταν άτυχοι στο δεύτερο σετ που το χάσανε και με 38-40 και άφησαν την εντύπωση πως έχουν τον χρόνο σύμμαχο τους ,καθώς με δουλειά και μέχρι να μάθουν ο ένας τον άλλον ,θα μπορέσουν να παρουσιάσουν σίγουρα ένα καλύτερο πρόσωπο απο πέρυσι.

Μακάρι λοιπόν να έρθει το τμήμα Κυψέλη και να γίνεται πάρτι κάθε εβδομάδα!

Σχόλια

  1. Γιατί η Κυψέλη δεν ήταν αρχικά επιλογή της ομάδας , μιας και ανήκει στον φιλολυμπιακό σωματείο του Πανελληνίου . Δηλώθηκε εξ αρχής η έδρα της Γλυφάδας , για να φύγει το τμήμα από το Μετς που είχε κόσμο στα 2-3 τελευταία παιχνίδια πέρυσι . Σωστή η κίνηση αυτή να φύγουμε από το Μετς . Και στη Γλυφάδα θα μπορούσαμε να έχουμε στανταρ κόσμο , αλλά δεν τίθεται σύγκριση Γλυφάδας με την Παναθηναική περιοχή της Κυψέλης .
    Το γυναικείο τμήμα του βόλλευ , θα παίζει όπως έμαθα στην Κυψέλη την εφετινή περίοδο , και από όσο ξέρω η πίεση της Θύρας 13 ώστε να πάει και το αντρικό στην Κυψέλη , έχει βάλει σοβαρές σκέψεις στο Τ.Α.Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και θεμα ενοικιου ειναι απο οτι εχω ακουσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παναθηναικο πρεσσ πως το βλεπεις θα παει το ανδρικο βολει στην κυψελη τι λενε οι πληροφοριες σου και την δοιηκηση του πανελληνιου δεν νομιζω να την χαλασει καθολου ολες οι εισπραξεις απο τα εντος εδρας στα ταμεια του θα πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. panathinaikos press με το τμημα πολο τι γινεται υπιοτιθεται οτι ο πλυτας ειχε βρει χορηγους τι εγιναν αυτοι οι χορηγοι εξαφανιστηκαν στο δρομο? και εδω διαβαζουμε για 3 βδομαδες αποχη απο τις προπονησεις επειδη δεν υπιογραφονται τα συμβολαια τι εγιναν αυτοι οι χορηγοι ηταν φουμαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για ποιον λογο δεν ειναι ηδη το αντρικο στην κυψελη? ποιος ο λογος να μην το εγκρινουν και να παιζουμε στη γλυφαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου