Kαι επίσημα πλέον "πόλεμος" μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου!



Την Κυριακή είχαμε τις πρώτες ενδείξεις ,σήμερα έχουμε και τις αποδείξεις. Σύμφωνα με το site του Δ.Γιαννακόπουλου ,ο Γ.Αλαφούζος κάνει πόλεμο μέσω του ΣΚΑΪ στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία.

Δεν βαριέσαι ποτέ τελικά στον Παναθηναϊκό...

ΥΣ: Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο που έχει τον αστείο τίτλο "Προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού" ..

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού η συνεχιζόμενη πολιτική στοχοποίησης των επιχειρήσεων της οικογένειας Γιαννακόπουλου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχει ο Γιάννης Αλαφούζος.


Την ώρα που η Ελλάδα δέχεται απίστευτα χτυπήματα και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών υποθηκεύεται και ξεπουλιέται στους ξένους, θα περίμενε κανείς από τον ΣΚΑΪ και την «Καθημερινή» να συνταχθούν στον αγώνα που καθημερινά δίνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις να κρατηθούν όρθιες και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους στους δοκιμαζόμενους από τον καταιγισμό των μέτρων που επιβάλλει το ΔΝΤ, πολίτες αυτής της χώρας.

Και όμως... Τα Μέσα που ελέγχει ο πρόεδρος, πλέον, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κρατούν την πλέον ανθελληνική στάση στο θέμα των φαρμάκων. ΣΚΑΪ και «Καθημερινή» επιδίδονται καθημερινά σε ένα πρωτοφανή «πόλεμο» κατά των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών, ο οποίος μόνο προβληματισμό προκαλεί στους Ελληνες ασφαλισμένους και φυσικά τους οπαδούς του «τριφυλλιού», που διαπιστώνουν μια άνευ προηγουμένου κορύφωση αυτού του «πολέμου». Και αναρωτιούνται...

Τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή τη στάση που κρατούν οι «ναυαρχίδες» του Ομίλου Αλαφούζου;

Λεπτομέρειες προσεχώς...

Σχόλια

  1. Ντρέπομαι που κάποτε πίστευα ότι θα γίνεις ο νέος ηγέτης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ γενικά .
    Ντροπή σου και τίποτε άλλο , η ιστορία επαναλμβάνεται ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συνεχίζει ο Γιαννακόπουλος :
    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/242721/i-anthelliniki-stasi-ton-mme-toy-gianni-alafoyzoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου