Ψυχραιμία ,αλλά απο που θα φυτρώσουν τα λεφτά ρε Αλαφούζο;


Είμαι ο πρώτος που στηρίζω τα δόγματα περί ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης.
Είμαι ο πρώτος που καταντάω ...ανθέλληνας ,κράζοντας την ευκολία με την οποία οι πάντες στην χώρα κρίνουν τα πάντα χωρίς ελαφρυντικά ,χωρίς να κοιτάνε λίγο παραπέρα και όντας στημένοι έξω απο τον χορό.


Αλλά τώρα τι; Τι να στηρίξω και γιατί να μην αρχίζω να κράζω λέγοντας κάποια πράγματα που επιτάσσει η κοινή λογική; Επειδή ο Αλαφούζος ασχολείται 24 ώρες με την ομάδα; Μαγκιά του ,αλλά εγώ το έκανα κάποια πολλά χρόνια παραπάνω ,έχοντας δώσει τα κέρατα μου στον Σύλλογο και έχοντας φάει συνεχή στραπάτσα κάνοντας επί χρόνια τον μαλάκα στην ...χάρη της "Θεάς Στήριξης". Ε βαρέθηκα κάποια χρόνια να είμαι ο μαλάκας και πλέον ΑΠΑΙΤΩ να γνωρίζω και να λέω χωρίς αστερίσκους ,την άποψη μου.

Βαρέθηκα τις/τους ξεφτίλες της οικογένειας Βαρδινογιάννη τα τελευταία χρόνια και διεκδίκησα έναν καλύτερο Παναθηναϊκό. Τον έζησα προς στιγμήν ,αλλά ήρθαν νέες ξεφτίλες για τις οποίες θα έβαζα πλάτη δεχόμενος ότι μια τέτοια αλλαγή στην ιδιοκτησία ,θα έφερνε πολλά προβλήματα και μπορεί και χρόνια. 

Αλλά ρε μάγκες ,εδώ πέρα όχι μόνο το παρών μας είναι κατάμαυρο ,αλλά με μαθηματική ακρίβεια έρχεται ένα ακόμη χειρότερο μέλλον. Πως θα έχει λεφτά η ΠΑΕ τέλη Ιανουαρίου και τι μπάτζετ θα έχουμε το καλοκαίρι; Ποιος θα βάλει λεφτά όταν με την Συμμαχία δεν μαζεύτηκαν ούτε 2,5 μύρια ,όταν οι βασικοί μας μέτοχοι βάλανε μόλις μισό εκατομμύριο και όταν κανένας απο την ΠΑΕ δεν ψάχνει στο εξωτερικό για επενδυτή; Λεφτά θέλει η ΠΑΕ και ο Αλαφούζος πουλάει τρέλα ,νομίζοντας πως άμα έχει αβανταδόρους δημοσιογράφους να του γλύφουν τα @@ και να ομορφαίνουν τα πάντα ,ο κόσμος θα τον πιστέψει πιο εύκολα και θα τον αποθεώσει.

Στα @@ μας τι λέει το leoforos ,τα Πράσινα Νέα και κάθε άλλο ΜΜΕ. Έχουμε κρίση και βλέπουμε ότι Αλαφούζο δεν βάζεις λεφτά ,ενώ έχεις. Δε γίνεται ρε μάγκα να ζητάς και να απαιτείς πράγματα συνέχεια απο άτομα που πατάνε δεκαετίες στα γήπεδα. Καταλαβαινόμαστε έτσι; Βάλε φράγκα ή βγες στην αγορά του εξωτερικού και βρες. Ακόμη και στον Μαρινάκη 5 μύρια ζεστά έσκασες σχεδόν για να πάρεις τις μετοχές του ΣΚΑΪ που κατείχε ,την ίδια ώρα που σε εμάς έχεις βάλει λιγότερο απο 1 μύριο!

Η ΟΜΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝ; ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΙΣΗΣ ΣΑΙΖΟΝ; Ή ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ; Ή ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΕ;


ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.. ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.

Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΦΡΑΓΚΑ!!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ...ΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ,ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΕΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΤΕΡΑ ...ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!

Σχόλια

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ13/12/12 2:53 μ.μ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΖΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΖΑΝΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ .ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΟΣΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΗΝΔΥΝΑ..ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΗΣ13/12/12 2:53 μ.μ.

    Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ. ΑΥΓΑ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΤΟΣΑ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΡΕ ΛΕΦΤΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΑΛΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΓΟΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος είπε ότι αυτά που ξέρει για ποδόσφαιρο είναι ό,τι έπαιξε μικρός και συμβουλεύεται για τα υπόλοιπα γαύρους σαν το σαμαρά. Σε πρώτη φάση βαριέται να ψάξει για προπονητή ακόμα και αν ο ρότσα
    προσφερθεί αμμισθί. Θα πουλήσει λέτο και καπίνο και δανεικό κανά
    παλικάρι από τους νέους. Αφού πάρει ψίχουλα γιατί οι συμφωνίες που θα
    κάνει δε θα είναι συμφέρουσες, θα προβεί σε νέους διακανονισμούς και θα
    πάρει κανα δυο δάνεια στο όνομα της ομάδας. Μετά το δεύτερο κύμα
    βρισιδιών στη μάπα του θα ξενερώσει δηλώνοντας ότι δεν ασχολείται ξανά
    με την ομάδα και θα κρατήσει το δήθεν ποσοστό του όπως και οι άλλες οι
    παρθένες που έχουν τον Παναθηναϊκό και θα αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν
    μόνα τους. Μπορεί να ζήσουμε και επιτροπή υποδοχής του τζίγγερ με
    υπεύθυνο τύπου και πρόεδρο να κάνουν διακόσμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου