Σημεία των καιρών...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΤΙΤΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ..


Τώρα αρκείσαι που τις κόντραρες και έχασες με 3-0. Απο αυτές που δεν μπορούσαν ούτε για πλάκα να σε κοιτάξουν και είχαν την τύχη να σε κερδίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους πριν 4 χρόνια σε έναν άδειο Τάφο. Σε αυτές που μας κέρδιζαν στους τελικούς με 2-0 και ήξεραν εξαρχής ότι θα γίνει 3-2 και θα χάσουν. Τότε που οι κορίτσαροι μας συνέχιζαν σερί τίτλων.

Τώρα; Οι γαυρίνες πάνε για πρωτάθλημα και μεις ...; Απλά για να τιμήσουμε την φανέλα μας.

Σημεία των καιρών λοιπόν... να δούμε πόσο θα κρατήσει.

Σχόλια

  1. Λοιπόν να τα βάλουμε σε μια σειρά , για του Α.Ο .
    Ο Θανάσης φίλε έταξε και υποσχέθηκε 120.000 για το γυναικείο βόλλευ . Μέχρι τον Μάιο μάλιστα . Το τμήμα ακόμα περιμένει αυτά τα λεφτά . Το ποσό αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ για τα δεδομένα του γυναικείου βόλλευ στην Ελλάδα , αν δεν το γνωρίζεις . ΤΕΡΑΣΤΙΟ . Η παραμονή θα ήταν ανέκδοτο με τέτοιο ποσό .
    Στο ανδρικό ο Σταθοκωστόπουλος έχει φτιάξει ομαδάρα ( Αγκάμεζ , Ντάντε , Μαρσελινίο , Ζαγκούμνι κτλ ) , είχαμε πάει και μέχρι την τετράδα του Champions League αν θυμάσαι . Κάποιοι εντός του Ερασιτέχνη , τον ξενερώσανε του κάνανε αντιπολίτευση και έφυγε , μένοντας ο Παναθηναικός δίχως πορτοφόλι να βάζει λεφτά . Αποτέλεσμα να θεωρούμε επιτυχία τον μη υποβιβασμό ή μια άνετη παραμονή .
    Τα πραγματάκια έτσι έχουν και καλό είναι να το καταλάβουν όλοι .
    Ο Θανάσης και ο Παύλος γιγαντώσανε το μπάσκετ που είναι δικό τους δημιούργημα και μπράβο φυσικά .
    Αυτό δεν αναιρεί τα παραπάνω που ανέφερα .
    Δεν είναι τρελός ο κόσμος να τα βάλει αναίτια με ανθρώπους που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον Παναθηναικό .
    Αλλά όταν υπόσχεσαι πράγματα ( και έχει υποσχθεί και άλλα δυστυχώς ) ανεκπλήρωτα τι θες να γίνει ;
    Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές τους με κανέναν .
    Τμήματα βουλιάζουν στην κυριολεξία , και αν δεν ήταν ο κύριος Αχιλλέας και τα παιδιά της 13 δεν θα υπήρχαν .
    Δεν τρελάθηκε κανένας , να κατηγορεί αναίτια πρόσωπα σαν τον Θανάση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς φίλε αυτά τρώνε τον Παναθηναικό οι "εμφύλιες κόντρες" πρώτα ήταν ο Βλάσης με τον Πάυλο και τώρα ο Μακρόπουλος με τον Θανάση επειδή δεν τον όρισε ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο νεο ΔΣ της ΠΑΕ. Έτσι όμως την πλήρωσε το βόλει γυναικών αφού με τα λεφτά αυτά που υποσχέθηκε μετά τις εκλογές του Μαρτίου θα είχαμε έτοιμη και καλύτερη ομάδα.
    Εγώ προσωπικά δεν τους κατηγορώ αλλά τους ασκώ μια καλοπροαίτερη κριτική για δυο τρία πράγματα που δεν τα μέτρησαν σωστά όσον αφορά την "μάνα του λόχου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο δεύτερο σκέλος συμφωνώ απόλυτα.
    3-0 ήττα οι γυναίκες και οι άντρες στον πόντο μια ομάδα με το όνομα Μινως ή κάπως έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den to ekplirose logo oti oi sxeseis tou me makropoulo den einai k oi kaluteres dynates. ayta na ta vlepoun omos aytoi pou katigorousan tous gianakopoulous tosa xronia gia ton erasitexni me to pou stamatisan na ton stirizoun vouliakse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι να βρεθεί κάποιος χορηγός που θα εγγυάται ότι τα λεφτά που έχουν συμφωνήσει οι παίκτριες θα τα παίρνουν. Αυτή την δυνατότητα την έδινε ο Θανάσης φέτος με το ποσό που υποσχέθηκε αλλά δυστυχώς δεν το εκπλήρωσε.
    Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έφτασε άλλωστε ο Ερασιτέχνης να χρωστάει κάπου κοντά στα 3,5 εκατομμύρια σε όποιον μιλάει ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παναθηναικος πρεσσ με αυτο το ασχετο το χουντουμαδη παμε ολοταχως για α2 αν δεν αποκτηθει μια ακραια ειμαστε το πρωτο φαβορι για υποβιβασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου