Προς κάθε νέο ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ ΠΑΟ:

Οικογένεια που κρατούσε για χρόνια τις τύχες της ομάδας και μπορούσε στη κυριολεξία να την εκτοξεύσει αν ήθελε , γνωρίσαμε χαρές με αυτή, αλλά από το 2000 και μετά περισσότερη αδιαφορία.


Πολυμετοχικότητα που έδωσε
χρώμα στο όνειρο, αλλά και πολλά χρήματα μέσα σε 2 χρόνια για ένα νταμπλ απέναντι σε σκοτωμένο αντιπαλο. Και μετά έφυγαν ένας-ένας.

Διοικήσεις που πάνε κι έρχονται, αυλοκόλακες, πρόεδροι+αντιπρόεδροι= προεδρεύοντες αντιπρόεδροι, πρόεδροι γλάστρες, εσωτερικές διαμάχες, ΔΣ για γέλια και για κλάμματα, αυτοδιαφήμιση/αυτοπροβολή. Ποιός ακριβώς κάνει κουμάντο αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό; Είστε σίγουροι, ο Αλαφούζος;


Φιλοσοφία που υποδήλωνε πάντα ότι τα "πράσινα" παιδιά πρέπει να φαγωθούν, οι μεγάλοι παίκτες να φύγουν, να μην αναγνωρίζεται ο καλός και να προστατεύεται ο μέτριος.

Προπονητές που αλλάζουν σχεδόν κάθε χρόνο, που χάνουν τα αποδυτήρια, που τρώγονται από κλίκες. Λίγη μπάλα, πολλή ίντριγκα.

Παίκτες αδιάφοροι, συμβιβασμένοι χρόνια τώρα με τη 2η θέση. 

Δημοσιογράφοι, διοικουντες και οπαδοί που εντάσσονται σε στρατόπεδα και πολεμούν αδέλφια μέχρι τέλους, αντί να προτιμήσουν το καλό του Παναθηναϊκού. 

Χρέος 30.000.000 ευρώ.

Γήπεδο 1 στη Λ. Αλεξάνδρας με πολλές αναμνήσεις αλλά και πολλές ζημιές, 2 στο ΟΑΚΑ που νομίζεις ότι κρυώνεις κι ας είναι καλοκαίρι, 3 στο Βοτανικό ένα στολίδι-μακέτα που για να το τσιμεντώσεις πρέπει πρώτα να λύσεις το γόρδιο δεσμό και να βγεις από το Λαβύρινθο του Μινώταυρου ή να τετραγωνίσεις τον κύκλο. Μετά ίσως πάρεις άδεια για την ανέγερση.

Αντίπαλοι που κατεβαίνουν Καραϊσκάκη με φόβο και ΟΑΚΑ με το χαμόγελο στα χείλη. 

Κόσμος και κοσμάκης να ασελγεί πάνω στο όνομα του Παναθηναϊκού, προστασία ανύπαρκτη

Ομάδα αδύναμη με πολύ κόσμο πίσω της, να παίζει μπάλα για πολλά χρόνια σε ένα σάπιο σύστημα, όπου για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να το αγοράσεις το καλοκαίρι.

Αυτή είναι η υποθήκη της ομάδας

Σχόλια

  1. Πολύ σωστός φίλε. Το θέμα είναι όμως αν μπορεί κάπως, κάπου, κάποτε να αλλάξει αυτή η κατάσταση ή αν πρέπει να αποχαιρετήσουμε οριστικά τον Παναθηναικό όπως τον ξέραμε και να το πάρουμε απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα είπες όλα Γιώργο.


    Μόνη διαφωνία στης πολυμετοχικότητας για τον σκοτωμένο αντίπαλο. Εσύ τον έκανες σκοτωμένο ,γιατί του έκοψες τις αβάντες που είχε στο παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 2:51 μ.μ.

    Συμφωνώ και πολύ καλά έκαναν τότε, αλλά το αποτέλεσμα μένει ίδιο. Εκείνη τη χρονιά παίζαμε μπάλα μόνοι μας, μάλιστα αν ανατρέξεις σε κάποια σημεία πιο υπολογίσιμος αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ παρά ο ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου