Βάζει παντού λεφτά ο Μακρόπουλος!


Μέχρι και 36.000€ έβαλε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος για να ανακαινιστεί η αίθουσα ξιφασκίας του Συλλόγου στην Λ.Αλεξάνδρας.

Και τι δεν έχει δώσει αυτός ο άνθρωπος και πόσο δεν έχει βοηθήσει ώστε να αποκτήσει κύρος ,άποψη και πυγμή ξανά ο ερασιτέχνης.

Να του πούμε μπράβο είναι πολύ λίγο...

ΥΣ: Άλλο έναν να είχαμε σαν τον κ.Αχιλλέα... άλλον έναν!

Σχόλια

  1. Ο κυρ Αχιλλέας ενδιαφέρεται πολύ για τη Λεωφόρο. Πρέπει να πω , ότι είναι ο μόνος από όλους τους επιχειρηματίες-προέδρους που είχαν σχέση στο παρελθόν με την ομάδα μας , που έχει καταλάβει περισσότερο από κάθε άλλον , την αξία της Λεωφόρου , τόσο την αξία της γής , όσο και την αξία του κτηρίου (γηπεδικές εγκαταστάσεις).


    Να προσέξει τώρα στην περίπτωση του Στε , τον Βωβό να μην του τη φέρει για το Βοτανικό , γιατί ο κρεμασμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Το λάθος με τον Βοτανικό ο Βωβός το έκανε , αυτός ανέλαβε το ρίσκο να πάει να επενδύσει σε μια περιοχή , όπου ΘΑ γινόταν το γήπεδο του Παναθηναικού , η ομάδα μας ουδεμία ευθύνη φέρει.


    Αυτοί που είναι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν ρίσκα , μπορεί αυτό που θα κάνουν να μην πιάσει. Το γήπεδο της Λεωφόρου δεν έχει γίνει με κρατική επιχορήγηση ,έγινε από το υστέρημα των Παναθηναικών φιλάθλων και με την βοήθεια κάποιων επιχειρηματιών που κρατούσαν στα χέρια τους στο παρελθόν το τιμόνι της ΠΑΕ.


    Θέλει προσοχή να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού , δεν μας το χάρισε κανείς , και όσο και αν μας φαίνεται περίεργο δεν υπάρχουν πολλές ομάδες (Ελλάδα και Ευρώπη) που να έχουν δικά τους ιδιόκτητα γήπεδα μέσα στον αστικό ιστό. Απλώς μέσα στην παραζάλη των προηγούμενων ετών , βλέποντας τον Ολυμπιακό να κτίζει το νέο Καραισκάκη -εκεί έχουν γίνει πολλές παρανομίες - θελήσαμε και εμείς να αρπάξουμε την ευκαιρία και να κτίσουμε ένα νέο και μεγάλο γήπεδο. Θεμιτό και καλό , όμως η αλλαγή της εποχής και η οικονομική κρίση που ξέσπασε με βίαιο τρόπο , μας κάνουν να ανασκουμπωθούμε και να αισθανθούμε την αξία των υπαρχόντων μας.


    Το να κάνεις ευκαιριακά μια δουλειά πολύ γρήγορα και κοιτάζοντας την κατάλληλη στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει σε περιπέτειες , όπως π.χ. η ΑΕΚ με το γήπεδό της. Πραγματικά λυπάμαι όταν περνάω από τη Νέα Φιλαδέλφεια και βλέπω μπάζα. Θα μπορούσε -αν υπήρχε λίγο περισσότερο μυαλό- να γινόταν μία επισκευή των κερκίδων εκεί που υπήρχαν προβλήματα από τους σεισμούς. Η κατεδάφιση γηπέδου για να σηκώσεις νέο , αν δεν έχεις γερές πλάτες και δεν πατάς καλά στους υφιστάμενους νόμους εμπεριέχει ρίσκο. Καλό είναι να σκεφτόμαστε τι έγινε σε αυτή την περίπτωση και να λέμε πόσο τυχεροί είμαστε που δεν επιλέξαμε αυτή την λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ . Παρόλα αυτά μην ξεχνάμε και κάποια πράγματα . Ο Θανάσης μέχρι και τον Μάιο έταζε λεφτά για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη . Αντ' αυτού τα λεφτά αυτά ακόμα αγνοούνται . Αυτή την στιγμή ο κύριος Αχιλλέας , παλέυει ολομόναχος με μόνο σύμμαχό του τους οργανωμένους . Λοιπόν λίγη ευθιξία να υπήρχε , θα βοηθούσανε κάποιοι τον πρόεδρο . Αυτοί που τάζανε λεφτά και αυτοί που του χάλασε ο Σταθοκωστόπουλος . Φυσικά ο Α.Ο δεν έχει καλή λεζάντα οπότε δεν μας πολυνοιάζει ( τους επιχειρηματίες λεφτάδες ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι φίλε τα έχουμε ξαναπεί ο Ερασιτέχνης δεν έχει την ανάλογη δημοσιότητα για τους "λεφτάδες" γιατί σε αντίθετη περίπτωση ουρά θα κάνανε. Κάποτε οι MAD BOYS μέσα απο το περιοδικό τους καλούσαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλάβει κάποια τμήματα απο τον σύλλογο όπως ακριβώς έκαναν ο θείος και ο πατέρας του. Ακόμα και ο Βλάσης δυστυχώς τόσα λεφτά "χάλασε" και βρέθηκαν κάποιοι να τον χλευάσουν και είδαμε που έφτασε το τμήμα βόλει. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είμαι σίγουρος ότι εάν ο κυρ Αχιλλέας αναλάμβανε τον σύλλογο εκείνο το καλοκαίρι του 2009 όταν ο Θανάσης αποσύρθηκε απο την προεδρία τότε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο να χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά θα είχε βάλει μια τάξη. Αυτό που μένει είναι να προχωρήσει στον οικονομικό και λογιστικό έλεγχο για να δούμε πόσο είναι το χρέος και ποιός έχει ευθύνη για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου