Κωνσταντίνου: "Ο Παναγόπουλος είναι Ολυμπιακός!"


Σύμφωνα με τον sentra ,o Bασίλης Κωνσταντίνου στην ανάπαυλα του ματς με τον γαύρο ,δήλωσε πως ο αντιπρόεδρος και επιλογή του Γ.Αλαφούζου που ορίστηκε με ΠΑΡΑΝΟΜΟ τρόπο στην ΠΑΕ ,Χρήστος Παναγόπουλος έχει Ολυμπιακά αισθήματα! Κι όμως κανείς δεν έχει βγάλει τσιμουδιά.. κανείς δεν λέει για τα διαρκείας που είχε στο Καραϊσκάκη!

Κάποτε είχαμε έναν Αεκτζή να μας χωρίζει ,τώρα έχουμε έναν γαύρο να διοικεί!

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;

Σχόλια

  1. Πολλές φήμες και "άρθρα" επιβεβαιώνονται από πλάγιους δρόμους. Ο ερτολόγος είναι γαυρόσκυλο δηλωμένο με διαρκείας. Ο τασούλης στη γκέι ζέτα προδιαθέτει για πώληση παίκτη, που παίζει να είναι και ο καπίνο πλην άλλων, όπως ο ίδιος περίπου προετοίμασε το έδαφος στην τελευταία του μίνι συνέντευξη και ο αλαφούμος είναι ντιξάν με πράσινους κόκκους. Ο παλαίμαχος εκεί που θέλει ξέρει τί λέει και τί τάχα δε λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Stefanos Ampelokipoi13/12/12 2:48 μ.μ.

    Καλα αν ισχυει εννοειται πως δεν το δεχομαι και ουτε κανενας Παναθηναικος νομιζω να το δεχεται.Εγω το εγραψα γιατι βγηκε ο ιδιος ο Κωνσταντινου και τα διεψευσε.Τελοσπαντων, στην τελικη ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο.Οχι πως θα μαθουμε ποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ma δεν είναι να μάθεις κάτι.
    Ο τύπος είχε διαρκείας στο Καραϊσκάκη. Τα λέει όλα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέφανε ,δεν χαλάω τίποτα ή τουλάχιστον δεν γράφω μαλακίες εν γνώση μου.
    Αυτά για τον Φερέϊρα ,ο Βασίλης δεν ξέρω αν τα είπε ,αλλά για τον Παναγόπουλο δε νομίζω να μην τα χει πει.
    Και η ουσία στο συγκεκριμένο είναι ότι ο Αλαφούζος έχει βάλει έναν γαύρο μέσα στην ΠΑΕ. Σόρρυ αλλά εμένα μου γυρίζουν τα άντερα με αυτά.


    Η χρεωκοπημένη ΠΑΕ πληρώνει έναν σκατόγαυρο. Ε όχι ρε φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Stefanos Ampelokipoi13/12/12 2:48 μ.μ.

    press τελεταια βιαζεσαι με τα αρθρα σου..επιβεβαιωνε πρωτα και μετα βγαζε τα στην φορα.ασχετο με ποιους παμε ή οχι πανω απ ολα ο παναθηναικος.παλια οτι εβγαζες ητανε ευαγγελιο,μην τα χαλας τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπήκα στο λινκ που έβαλες..και αν ισχύουν αυτά που λέει ο Κωσταντίνου τότε ο Αλαφούζος..μας έχει καταστρέψει ..και θα μας καταστρέψει και άλλο...

    Λέει οτι θα πουλήσουν τον Καπίνο και οτι είναι σαν να έχει ήδη φύγει..με 2 εκατομμύρια το χειμώνα !! Και οτι πάνε και για άλλες πωλήσεις παικτών..στο ήδη έτσι και αλλιώς κάκιστο ρόστερ που έφτιαξε ο Φερέιρα..

    Λέει οτι είχαν κλείσει τον Δώνη και αργότερα τον Ματέους και ο Αλαφούζος επέμενε στον Φερέιρα..

    Για τον Παναγόπουλο ανέκδοτο αν είναι γαύρος...και διοικεί τον Παναθηναικό αλλά λέει και άλλα σε αυτό το θέμα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου