Η ανάσταση του Λάζαρου έφερε το διπλό στην Ξάνθη!


Τρία λεπτά χρειάστηκαν για να κάνει δύο ατομικές ενέργειες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και η ομάδα να γυρίσει το εις βάρος της 1-0 και να πάρει το διπλό στην Ξάνθη. Μετά απο ένα μήνα ,οι παίκτες κατάφεραν να γευτούν την χαρά της νίκης και ελπίζουμε να ανεβάζουν σιγά σιγά στροφές. Μοιραία ,MVP ο Λάζαρος ,χειρότερος ο Σπυρόπουλος.

Τελικά ,η ισοπαλία και το καλό δεύτερο ημίχρονο με την Τότεναμ είχε συνέχεια για ακόμη ένα ημίχρονο -το πρώτο- ,με τους παίκτες μας να βγάζουν πιο πολύ ενέργεια ,να μην αφήνουν συχνά ανοικτούς χώρους και να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν ένα ματς απο το 1-0 και με ένα χαμένο πέναλτι ,του Τοτσέ. Το δεύτερο ημίχρονο ,ήταν σαν να παίζαμε με την φωτιά όσο περισσότερο πέρναγε η ώρα και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε με τις δύο ευκαιρίες που έχασε στο τέλος η ομάδα του Νίκου Κωνστένογλου.

Για ακόμη μια φορά ,τα συμπεράσματα που βγαίνουν για την ομάδα μας κινούνται στα ίδια επίπεδα. Δηλαδή ,ότι ο Τοτσέ είναι ένας επιθετικός που μπορεί να τραβάει κάνα παίκτη πάνω του ,αλλά δεν κάνει. Απόδειξη το δεύτερο σερί κάκιστο πέναλτι που βάρεσε και αυτήν την φορά δεν βρήκε δίχτυα και η αδυναμία του να κάνει κάτι με την μπάλα στα πόδια του. Ο Σπυρόπουλος ήταν κάκιστος για ακόμη μια φορά ,τρώγοντας τρίπλες ,χωρίς να έχει τρεξίματα και δίχως να συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να μην παίζει ο Λαγός ή κάποιο άλλο παιδί στην θέση του. Ο Σισόκο απο την άλλη ,πάλι ήταν η μόνη πηγή κινδύνου ,έχοντας στο παλμαρέ του αρκετές ατομικές ενέργειες ,όμως κάνοντας και αυτός κάποια λάθη. Ο Πίντο σήμερα μου έκανε αρνητική εντύπωση ,αφού μαζί με τον Σπυρόπουλο έχουν ευθύνη για το γκολ που φάγαμε και γενικά ήταν αργός και ασταθής. Τέλος ,ο Καρνέζης σταθερά καλός και βελτιωμένος.

Εντύπωση μου προκάλεσε ,η αλλαγή θέσης του Βύντρα στα αμυντικά χαφ. Και εδώ θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Αν υπάρχει αυτός ο άγραφος κανόνας και για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα σχετικά με την αναγκαστική παρουσία του Λουκά στην ενδεκάδα ,τότε πιστεύω πως σε αυτήν την θέση έχει και μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα. Σε σημείο μάλιστα ,που μπορεί να βγει και κάνας κρυφός άσος μέσα απο το ρόστερ. Δεν ξέρω ,αλλά μου άρεσε πολύ σαν προοπτική που τον είδα σε αυτήν την θέση. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως όταν τον είχαμε αποκτήσει το 2004 απο τον Πανηλειακό ,έπαιζε στην συγκεκριμένη θέση.

Όσον αφορά τον ΓΕΛΟΙΟ πανηγυρισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ,θα υπάρξει σχετική ανάρτηση.

Tώρα ,υπάρχει μια διακοπή δύο εβδομάδων και με επόμενο ματς το εύκολο με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Είναι ευκαιρία για την ομάδα να ξεκουμπώσει και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΥΣ: Ο Φορναρόλι μπήκε αλλά πάλι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο ,αν και όταν έγινε αλλαγή όλη η ομάδα είχε κατεβάσει απόδοση. Δεν πειράζει ,next time...

Σχόλια

  1. Αρχίζει και δουλεύει σιγά-σιγά η ομάδα. Διαφωνώ μαζί σας , θεωρώ ότι , αν ο Λάζαρος θέλει να παίξει μπάλα είναι πραγματικά μεγάλος παίκτης.
    Σημαντικό είναι , ότι σε μια δύσκολη έδρα , που σε παλαιότερες χρονιές ο Παναθηναϊκός έφευγε ηττημένος , σήμερα γύρισε το ματς , από 0-1 σε 2-1 και κέρδισε. Κακό είναι που ακόμη δεν παίζει την μπάλα που όλοι θέλουμε , όμως είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπράβο στον Λάζαρο για τα δύο γκολ ειδικά για το δεύτερο που κάνει φοβερή κίνηση..

    Μολίς είδα τον Βύντρα ΑΜΥΝΤΙΚΟ χαφ ΤΡΟΜΑΞΑ ..Περίεργη κίνηση του Φερέιρα που αντι να εμπιστευτεί τον Λάγο ή τον Φουρλάνο ή τελοσπαντων κάποιον που να ξέρει τη θέση ..έβαλε τον Βυντρα στα 30 του να κάνει και το αμυντικό χαφ..Ευτυχώς ήταν σχετικά καλός..Μανία έχει ο Φερέιρα να βάζει αμυντικά χαφ να κάνουν τα μπακ...και τα μπακ να κάνουν τα αμυντικά χαφ !
    Βελτιωμένος ο Ζέκα..
    Πολύ καλός ο Σισόκο
    Ο Φερέιρα μέχρι τώρα δεν έχει παρουσίασει μια δυνατή ομάδα ούτε για 60 λεπτά..
    Ο Φορναρόλι αν τον θέλει τόσο πολύ ο προπονητής..τουλάχιστον να μη τον βάζει Φορ..είναι σαν να μην παίζει..
    Ο Σπύροπουλος όντως ήταν κακός ..Να δούμε εκεί τον Χουχούμη...!

    Συμπερασματικά κερδίσαμε μια πολύ μέτρια ομάδα , είχε να κερδίσει για 4 ματς όπως νομίζω και εμείς , οι ευκαιρίες που κάναμε με την Ξάνθη ήταν ίσες ! Και αν δεν ήταν ο Καρνέζης Πάλι να σώσει την ομάδα..σε δύο φάσεις τώρα θα είχαμε 2-2..

    Τεσπα..διακοπή για την ωρα τα προβλήματα της ομάδας και οι ενστάσεις για Φερέιρα θα μπουν κάτω από το χαλί...Αλλά αν η ομάδα δε παρουσιαστεί καλή για 90 λεπτά στα ερχόμενα παιχνίδια τότε θα πρέπει να κοιτάξουν και για άλλες αλλαγές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου