Είναι μαγικός αυτός ο Τάφος ,είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αυτό το τμήμα!


Δεν θα βαρεθώ να λέω πόσο μαγικό είναι αυτό το μέρος και τι Παναθηναϊκή ενέργεια εκπέμπει μόλις περνάς τις πόρτες του ,όπως δεν θα βαρεθώ να λέω πόσο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι το τμήμα μπάσκετ γυναικών απο την στιγμή που το τρέχουν άτομα της Θύρας 13.

Η ομάδα κέρδισε άνετα με 84-49 τον Εύνικο ,έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα ,ο Τάφος τίγκαρε και τα όνειρα για κατάκτηση του πρωταθλήματος μοιάζουν πιο εφικτά απο ποτέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μάγκες!

Σχόλια

  1. Έτσι ακριβώς . Εμείς έχουμε το τεράστιο αβαντάζ του κόσμου που στηρίζει λυσαλλέα το τμήμα , αλλά και του δεσίματος των κοριστιών με την Θύρα 13 . Το τμήμα έχει πολλά να δώσει φέτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dimpao αμα το παιχνιδι παιχτει στα ισα και εντος στο γηπεδου και οχι οπως περυσι βλεπε αντικανονικη παρουσια σωτηριου σε πρωταθλημα και κυπελλο τωτε η επιστροφη στους τιτλους ειναι θεμα χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρές , για το πρόβλημα του ύψους στον τάφο του Ινδού , θα σου γράψω ένα ακόμη κομμάτι για το κοστολόγιο των εργασιών , που εκτιμώ ότι δεν είναι μεγάλο. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να το κάνω λόγω φόρτου εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε πολύ καλή ομάδα , και με τέτοια Θύρα 13 + κύριο Αχιλλέα , μπορούμε την κούπα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου