Θα σας γαμηθούν τα σπίτια!



Και δεν έχω τόσο νεύρα ούτε με τους παίκτες ,ούτε με τον Φερέϊρα.
Έχω με αυτούς που παίζουν κρυφτούλι με τις μετοχές του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας.

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ Ή ΟΧΙ; ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ!

ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

ΜΕ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ..

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΖΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ!



Σχόλια

  1. alexander1051013/12/12 2:47 μ.μ.

    Δεν κατάλαβα που θίχτηκε η Ιστορία του γηπέδου???? Και το πατρικό του Πατέρα μου έχει συναισθηματική αξία αλλά δεν θα πάω να μείνω σε ένα σπίτι που δεν έχει τα στοιχειώδη ,ούτε αν αποφασίσω να το γκρεμίσω και να κάνω στη θέση του ένα σύγχρονο να φιλοξενήσει εμένα και την οικογενειά μου είναι έλλειψη σεβασμού στην ιστορία του!!! Καλώς ή κακώς ο κόσμος προχωρά ....δεν είναι υγεία να κλαις πάνω από τα μεγαλεία του Παρελθόντος....μη γίνουμε σαν την Ελλάδα που ζητάμε τον σεβασμό όλων των άλλων για πράγματα που κάναμε πριν 2,000 χρόνια.....αγνοώντας πως μεταλλαχτήκαμε σε αμερικανάκια!!! Πάντως δική μου πρόθεση δεν ήταν να θίξω το γήπεδο αλλά να κάνω σαφή την θέση μου πως δεν είναι δυνατόν να συζητάμε μεσοβέζικες λύσεις επιστροφής στη Λεωφόρο....και γνώμη μου είναι πως δεν θα επιστρέψουμε και το γηπεδικό χρησιμοποιείτε ως επικοινωνιακό τρικ αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα σοβαρά προβλήματα που έχει η ομάδα...που δεν είναι άλλο από τα διοικητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπεις , δεν ξέρεις , τι γίνεται στο εξωτερικό. Η Τσέλσυ έχει γήπεδο 100 και πλέον χρόνων και παίζει σε αυτό. Εμείς , αν μπορούμε να παίξουμε στο γήπεδο αυτό -την Λεωφόρο- με τις ελάχιστες επισκευές για μένα είναι θετικό και πολύ καλό. Στην Ελλάδα , δυστυχώς , επικρατεί το πρότυπο να γκρεμίζουμε γήπεδα , σπίτια και οτιδήποτε άλλο παλαιό κτίσμα υπάρχει , με την λογική που γράφεις εσύ. Δεν έχουμε κουλτούρα ευρωπαϊκού λαού που συντηρεί τα παλιά σπίτια , έστω με τις ελάχιστες επισκευές , και σε δεδομένη καλή οικονομική συγκυρία τα αναβαθμίζει ενεργειακά.


    Έχω πάει στη Γερμανία και έχω δει πόλεις που έχουν μείνει αιώνες ολόκληρες όπως ήταν. Οι άνθρωποι εκεί δεν τα κατεδαφίζουν , όπως κάνουμε εμείς κατά κόρον στην Ελλάδα , και δη στην Αθήνα , αλλά κάνουν ενεργειακή αναβάθμιση και τα φτιάχνουν από μέσα σύγχρονα.
    Είμαι Πολ/κος Μηχ/κος & Ενερ. Επιθεωρητής , σε παρακαλώ πολύ δεν ξέρω τι επαγγέλλεσαι , αλλά όταν κάποιος δεν ξέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο καλόν είναι να μην γράφει χωρίς να ξέρει.


    Η Λεωφόρος είναι κατά κόρον είναι κτίσμα της δεκαετίας 50-60 , λίγα τμήματα είναι από την δεκαετία του 40 , ότι υπήρχε από πριν, ανατινάχθηκε την περίοδο του πολέμου από τους Γερμανούς κατακτητές. Επιπλέον στην Ελλάδα έχουμε σεισμούς και από παλιά υπολογίζαμε τα κτήρια για σεισμούς , επομένως οι διατομές των περισσότερων κτηρίων όπως και της Λεωφόρου είναι ενισχυμένες.


    Το μόνο πρόβλημα είναι η διάβρωση των οπλισμών που ουσιαστικά εκεί θα πάνε τα 1.5 εκατομμύρια της επισκευής της Λεωφόρου. Δεν ξέρω εσύ τι θα κάνεις με το πατρικό σου , για μένα η Λεωφόρος είναι ιστορικό και ένδοξο γήπεδο που το συντηρεί εξαιρετικά καλά στο εσωτερικό του ο κ. Αχιλλέας , και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κατεδαφιστεί , θέλω να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό ακόμη και όταν βρεθούν τα απαραίτητα κεφάλαια να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμη : Εγώ είμαι 45 χρονών , θυμάμαι τι γήπεδο ήταν και τι νίκες κάναμε εκεί. Το ότι χάσαμε 1-4 από τον Ολυμπιακό το 2001 , δεν σημαίνει ότι είναι γήπεδο που κάναμε εξευτελιστικές ήττες , του εναντίον μάλιστα. Για μένα είναι ντροπή να μιλάμε έτσι , όπως μιλάς εσύ , για ένα τόσο ένδοξο και σπουδαίο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως η Λεωφόρος , έστω και έτσι όπως είναι , με επισκευή που θα γίνει φαντάζομαι στις επόμενες μέρες , είναι πολύ καλύτερη από το ΟΑΚΑ , που εγώ προσωπικά δεν βλέπω καλά-καλά τους παίκτες. Πάντως σε όλα τα υπόλοιπα που λες για την παλαιότητα της Λεωφόρου έχω κάνει ανάρτηση για το πως μπορεί να αναβαθμιστεί. Το θέμα είναι να θέλει και ο Δήμος να βάλουμε κανένα τουβλάκι και να αυξήσουμε την χωρητικότητά της. Σε όλα τα υπόλοιπα που έθεσες με κάλυψε ο Πρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγάλε εκείνο το σάιτ που κατακρίνατε τους πάντες τί έγινε, το κλείσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. alexander1051013/12/12 2:47 μ.μ.

    Αυτή η και καλά άποψη πως η έδρα παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα είναι πολύ φούσκα αδερφέ!!! Τα χρόνια που έπαιζες στη Λεωφόρο πήρες κανένα πρωτάθλημα αήττητος??Μήπως έκανες την πιο εξευτελιστική ήττα εντός έδρας από τους μούλους?? Ο φίδις έχει πάρει πολλά πρωταθλήματα που παίζει σε κλουβί??? Οι μεγάλες ομάδες θέλουν μεγάλα γήπεδα και σύγχρονα...είναι ΝΤΡΟΠΗ το 2012 να μιλάμε να παίξουμε στη Λεωφόρο.....καλό το επικοινωνιακό τρικ να μαζέψουν τις αντιδράσεις των οργανωμένων και του κόσμου λόγω των κακών εμφανίσεων και τις παλινωδίες των ΑΜΚ........αλλά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι πάνω από επικοινωνιακά τεχνάσματα ,μούφες προέδρους και αεριτζήδες εκπροσώπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw gia tin fouska oti einai kai kala edra i leoforos apantisa.


    sta alla simfwnoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. alexander1051013/12/12 2:47 μ.μ.

    Ναι έχεις δίκιο δεν το έθεσα σωστά...ήθελα να πω πως δεν αρκεί να έχεις μόνο καυτή έδρα και γήπεδο κλουβί για να κατακτήσεις τίτλους ή να παίζεις έστω καλό ποδόσφαιρο......για αυτό ανέφερα πως υπάρχουν ομάδες με γήπεδα στυλ Λεωφόρου που δεν κατάφεραν ποτέ τίποτα!!!! Ο συνδυασμός στιβαρής διοίκησης ,καυτής έδρας ,ενότητας κόσμου ,καλοί ποδοσφαιριστές ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. alexander1051013/12/12 2:47 μ.μ.

    Αν μιλάμε για την Λεωφόρο που είχε καταθέσει πρόταση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και πρόσφατα είχατε εδώ αναρτήσει ΝΑΙ συμφωνώ.....αν μιλάμε για τη Λεωφόρο των 2-3 επιδιορθώσεων που κοστίζουν 1,3 εκατομμύρια ευρώ και θα χωράνε μόνο οι κάτοχοι διαρκείας....είμαι κάθετα αντίθετος., Σε ένα σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο δεν μπορεί να πει κανείς οχι εκτός από αυτούς που έχουν συμφέροντα να γίνει αλλου...... αλλά μην βολευτούμε με ένα γήπεδο που κοντεύει να φτάσει τα χρόνια του Παναθηναϊκού με ένα απλό ρετουσάρισμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. alexander1051013/12/12 2:47 μ.μ.

    Έχοντας ζήσει ένα διάστημα Αγγλία ,είδα γήπεδα των 50 και 60.000 θεατών να είναι δυνατές έδρες......αυτό το κάνει η κοντινή απόσταση των εξεδρών ,όχι όμως για να ρίχνουμε φάπες και φτυσιές ,αλλά για να νιώθει την ανάσα της φωνής μας όταν τραγουδάμε. Αν το ΟΑΚΑ δεν είχε στίβο...μια χαρά γήπεδο θα ήταν για μια ομάδα που έφτασε τα 33000 διαρκείας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Alexandre katholou fouska den einai.
    I Leoforos einai edra kai malista ftiaxnetai kai sxetiki anartisi me arithmus pou kanun bam gia ti trela pososta epityxias se sigrisi me to oaka milame.


    oti den epairnes prwtathlima den euthinotan kamia leoforos.
    euthinotan oti gia na kontrareis ton gayro ,eprepe MONO na kerdizeis ,pragma paralogo se mia seira 30 agwnwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρές , θέλεις να φύγει ο Αλαφούζος; ο Βαρδινογιάννης πάλι θα έρθει στο προσκήνιο , άσε που δεν ξέρουμε αν έφυγε , μήπως είναι μαζί με τον Αλαφούζο.

    Με τον Αλαφούζο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία είμαστε καλά , δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες λύσεις , πρέπει να τον βοηθήσουμε να σηκώσει το βάρος του ονόματος του Παναθηναϊκού.

    Γενικά σαν ομάδα που κάνουμε πρωταθλητισμό , έχουμε απαιτήσεις και φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Τι φταίει δεν μπορώ να σου πω , ο προπονητής , το χαμηλό μπάτζετ , η έδρα , οι καθυστερημένες πληρωμές παικτών; Μπορεί και όλα μαζί , κάποια περισσότερο και κάποια λιγότερο.

    Δεν βοηθάει πάντα να φωνάζουμε , να τα βάζουμε με τον Αλαφούζο και την Παν. Συμ. Είναι το ανάχωμα πριν το γκρεμό , αν φύγει η πτώση θα είναι πραγματικότητα. Επαναλαμβάνω , ότι πρέπει να βάλει χρήμα , όμως στο κεφάλι του έχει πέσει το αλαλούμ της Διπλής Ανάπλασης , και το πρόβλημα του χρέους της ομάδας που δεν το δημιούργησε , αλλά καλείται να το αντιμετωπίσει.

    Θέλει να επιστέψει η ομάδα στη Λεωφόρο. Φαντάσου τη Λεωφόρο σαν το Γεντί Κουλέ της Κρήτης υπερμεγενθυμένο 2 φορές. Θα περνάει κανείς εκεί μέσα , εκτός από τα ματς ντέρμπι; Πάλι , για να επιστρέψει υπάρχουν χιλιάδες προβλήματα μεταξύ των οποίων η δυσκολία της άδειας λόγω διπλής ανάπλασης και τα χρέη της ομάδας στο ΟΑΚΑ από προηγούμενες χρήσεις. Τουλάχιστον στη Λεωφόρο θα έχει έσοδα.

    Η φετινή χρονιά θα είναι εκ των πραγμάτων δύσκολη. Πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έρχονται. Θα φωνάξουμε , θα βρίσουμε , αλλά συνάμα πρέπει να καταλάβουμε ότι , η Παν. Συμ. έχει ένα βαρύ φορτίο στους ώμους της που κληρονόμησε από προηγούμενες διοικήσεις και πρέπει να το σηκώσει. Ξέρεις δεν είναι εύκολο για κάποιον να τον κατηγορούμε συνέχεια για τα αποτελέσματα και να τον φωνάζουμε , ενώ είναι εγκλωβισμένος από λάθη του παρελθόντος. Μια ηρωική έξοδος θα είναι λύση γι αυτόν , όμως για εμάς που αγαπάμε και πονάμε την ομάδα μας θα είναι καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ,ποιοι είναι οι μουνάρες ,οι μαλάκες κτλ ,μπορείτε να φτιάξετε φανταστικά πρόσωπα και να τα αποδώσετε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giwrgo den exei na kanei toso me tin gela stin kriti ,oso me auta pou erxontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩΤΟ!!!! ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ!!!!
    ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΕΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΓΑΜΩ!!! ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ!!!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ψυχραιμία Πρές. Το Γεντί Κουλέ είναι δύσκολη έδρα , πολλοί θα χάσουν εκεί μέσα. Απλώς ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει τα παιγνίδια στην έδρα του , το ΟΑΚΑ , εκεί είναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι υγιεις δυναμεις μας προδωσαν!!αυτη ειναι η αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχα! Ωραίος ο παίκτης. Τα έγραψες και για μας. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου