Δεν βαρεθήκατε;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ;


Πολλές φορές είναι -και πρέπει να είναι- προτιμότερο όταν κάποιος δεν έχει να πει κάτι ,να μην λέει τίποτα. Αυτό εκτιμάται απο τους αναγνώστες του και παράλληλα δεν χάνουν την αξία τα λόγια του.

Αυτό έχω σκοπό να κάνω σήμερα Κυριακή ,που και δεν έχω να πω κάτι και δεν έχω χρόνο για κάποιο άρθρο. Μόνο που θα το κάνω με μια επαναδημοσίευση ,ενός άρθρου που ανέβηκε την Πέμπτη μετά το ματς με την Λάτσιο και τα επεισόδια που έλαβαν για ακόμη μια φορά χώρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός προάγει πολιτισμό και ιδέες ,όχι χουλιγκανισμό και μάλιστα ηλίθιο. Αν νιώθετε πως το λέω ,διαβάστε και παρακάτω. Αν όχι και δικαιολογείται τα επεισόδια της Πέμπτης ,τότε αφήστε ένα σχόλιο καταθέτοντας την άποψη σας.




Δεν έχει καταντήσει κουραστικό κάθε φορά που πας στο ΟΑΚΑ να βλέπεις full face ,κράνη και ό,τι υπάρχει απέξω ανά χείρας και έτοιμο για εκσφενδονισμό;

Δεν βαρέθηκαν αυτοί που τα κάνουν κάθε φορά; Και είναι οι ίδιοι που βάζουν πανω απο όλα το μίσος για τον αντίπαλο..

Δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν κακό στην ομάδα; Ότι όσα έγιναν θα μας κλείσουν πιθανότατα την έδρα ,ότι η άφραγκη ΠΑΕ θα φάει πρόστιμα κτλ κτλ..

Κάθε φορά που πας στο ΟΑΚΑ ,είσαι έτοιμος για
πόλεμο και όχι για μπάλα. Κάθε φορά όπου κι αν κάθεσαι κοιτάς περισσότερο μην κάτσει η στραβή απο το αν μπει κάνα γκολ.

Έχει καταντήσει το ΟΑΚΑ να δέχεται όλα τα πυρομαχικά και ο καθένας να αδειάζει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε απο πάνω του. Εγκληματική οργάνωση έχει γίνει πλέον μια μερίδα του κόσμου και αντί αυτό να εκτονώνεται ,γίνεται όλο και χειρότερο.

Σήμερα πάλι ,απλοί Παναθηναϊκοί αναγκαζόντουσαν να αλλάζουν θύρες επειδή γινόταν έξω απο την 15 και την 17 της πουτάνας το κάγκελο.

Αλλά ξέχασα ...πρέπει ο κάθε γονιός με το παιδί του να ξέρει ότι παίζουν δακρυγόνα ,μολότοφ ,στυλό ,πέτρες και καδρόνια μέσα στο πρόγραμμα. Και αν δεν γουστάρει ,να μην ξαναπατήσει το πόδι του ...και στο τέλος θα μείνουν 500 μαλάκες να τα σπάνε μόνοι τους και να βρίζουν γιατί το γήπεδο δεν γεμίζει.

Έχουμε μπερδέψει τον χουλιγκανισμό και την αλλητεία με τις εγκληματικές πράξεις και την μαγκιά με την φλωριά! Πραγματικά ό,τι να ναι και δεν βλέπω και κανέναν να θέλει να αλλάξει όλο αυτό που γίνεται..

Βρείτε μου ρε πούστη μου ΜΙΑ λογική για να πετάς όλη την ώρα σε κάθε ματς με το στυλό φωτοβολίδες προς πάσα κατεύθυνση και για να σκας δυναμίτες και κροτίδες κάθε τρεις και λίγο. Που βοηθάει; Πριν 3 χρόνια μια γυναίκα έχασε τα δάχτυλα της.. για ποιο λόγο να το πάθει; Έπρεπε να ξέρει ότι θα αδειάζανε στο ταρτάν ό,τι πυρομαχικό υπήρχε;

Μαλάκες αυτό που γίνεται δεν είναι φυσιολογικό. Εμείς το έχουμε κάνει επειδή το βλέπουμε συνέχεια και επειδή κανείς δεν τους βάζει χέρι ή δεν τους πετάει απο το γήπεδο.

Ξέρω ότι μπορεί να μην αρέσουν σε πολλούς αυτά ,αλλά η κατάσταση έχει παραγίνει και δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Κάποιοι πολλοί νομίζουν ότι το γήπεδο είναι για καυλάντισμα και μπορούν να παίζουν με τις ζωές των άλλων.

Λέω μαλακίες ,ε;

Σχόλια