Παναθηναϊκός να τραβάς τα μαλλιά σου..Φερέιρα


Εκεί που κερδίζουμε την Ξάνθη και σκέφτομαι ..άντε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία μήπως γίνει κανένα θαύμα και βελτιωθούμε ( αν και με όσα έχει κάνει ο Φερέιρα φέτος..η αλήθεια είναι ότι δε το πίστευα....) ! Εκεί που ο Λάζαρος με αυτό το μαλλί  μπιπ..με την Ξάνθη σήμερα εγώ τραβούσα τα μαλλιά μου με αυτά που έβλεπα.. Αθλιότατη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο..Αδιαφορία του κερατά , φάσεις μηδέν επιθετικό πλάνο μηδέν..πάρε τη μπάλα Κουίνσι ή Λάζαρε και τρέχα...και μπροστά ο Τοτσέ να τριγυρίζει..


Στο δεύτερο ημίχρονο γίνεται μια φάση που ήταν μάλλον πέναλτι και δε μας δίνεται ..Σκέφτομαι ο Αλαφούζος θα βρει πάλι την δικαιολογία του θα βγάλει ανακοίνωση και όλα καλά..Αλλά τελικά πήραμε το πέναλτι σε άλλη φάση και ο Άρης έμεινε με 10 παίχτες στο 76 ! Προηγούμαστε λοιπόν με 1-0.. Έτσι διαλύθηκε και αυτή η δικαιολογία..Και εκεί που λέω άντε τουλάχιστον πήραμε τους τρεις βαθμούς...δόξα τον θεό, η ομάδα δε μπορεί να διαχειριστεί ούτε για 15 λεπτά που απομένουν το υπέρ της σκορ και ενώ ο Άρης έπαιζε με δέκα παίχτες από το 76 !! Τελικό σκορ λοιπόν 1-1 !!!!

Για να μη ξεχνιόμαστε 4η εντός έδρα ισοπαλία !! Δεν έχουμε καν νίκη ακόμα στην έδρα μας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 - 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 - 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0 - 0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ - ΑΡΗΣ 1 - 1

Αυτά στο πρωτάθλημα..για να μη θυμηθούμε πάλι το Μάριμπορ..Ακόμα προσπαθώ να το ξεχάσω..

Δείτε τις δηλώσεις του Φερέιρα...

«Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα στη συνέχεια άρχισε να χάνει αυτοπεποίθηση και να φοβάται να παίξει. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε!!, τις αλλαγές που έπρεπε και κυνηγήσαμε το γκολ. Αλλά παρ’ όλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Μία ομάδα σαν τη δική μας δεν μπορεί να δέχεται γκολ δύο με τρία λεπτά πριν τη λήξη», δήλωσε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στη Nova, μετά την ισοπαλία (1-1) του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

  • Μας λένε οτι ο Φερέιρα εμπιστεύεται τα νεαρά παιδιά...Πέρα από τον Τριανταφυλλόπουλο που έπαιξε λόγο ανάγκης..ποιους άλλους εμπιστεύτηκε ?? Μόνο σε φωτογραφίες τους βλέπουμε..Έχουμε δει τον Φουρλάνο τον Λαγό τον Δώνη και άλλους πολλούς που έχουνε υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια σε αυτό το ελλειπέστατο κέντρο ;;;
  • Σήμερα πάλι επέμενε με τον Μαρίνο να κάνει το αμυντικό χαφ..ενώ το παλικάρι φιλότιμο αλλά δε την έχει τη θέση...
  • Και στην επίθεση τα δικά του τα παιδιά τον Φορναρόλι και τον Τοτσέ βέβαια !!Ο Τοτσέ ανύπαρκτος και σήμερα..ενώ συνολικά έχει βάλει ένα γκολ με πέναλτι..Ενώ σήμερα σκοράραμε πάλι με πέναλτι( Λάζαρος ) ! Θυμίζω οτι οι μεταγραφές και όλος ο σχεδιασμός φέτος είναι του Φερέιρα..
  • Επιμονή και στον Κουίνσι που είναι φανερά αδιάφορος...έναντι του Μαυρία που μπήκε αλλαγή και βοήθησε την ομάδα !
  • Ιδιαίτερα αμυντικό σχήμα με τον χειρότερο Άρη όλων των εποχών..αφού παίζαμε με Βιτόλο Ζεκά και Μαρίνο που δεν χαρακτηρίζονται κιόλας από επιθετικές αρετές...

Όλα αυτά με τον Άρη που έφαγε 4άρα από τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε Ανετα ο ..ποιος...ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ !! και μέσα στο Χαριλάου !!

YΓ :68 ματς προπονητής ο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό  έφτασε λέει τον Χουάν Ραμόν Ρότσα..σε χρόνο παραμονής στον πάγκο και τι έχει άραγε να προσφέρει ?? Κάποιο τίτλο ? ? Έστω το Κύπελλο ?? Ευρωπαϊκή πορεία ?? ΤΙ ??

Και ξαναρωτώ...τι άλλο πρέπει να γίνει για να απολυθεί ο Φερέιρα ....;; Απόλυσε τον , γιατι και οι δικές σας καρέκλες τρίζουν...Έρχονται και εκλογές στη Συμμαχία....

Σχόλια

  1. ναπολιτανος13/12/12 2:49 μ.μ.

    εσυ που εγραψες το κειμενο εισαι τελειος ακυρος αδερφε........μα τελειως ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα με τον φετινό Παναθηναικό έρχεται το σημερινό παιχνίδι για να σε εκθέσει ακόμα περισσότερο. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι που γίνεται για πολλοστή φορά στο φετινό πρωτάθλημα στον άξονα να υπάρχουν μαζί Ζέκα,Μαρίνο και Βιτόλο, να το κάνει αυτό σε ευρωπαικά παιχνίδια το καταλαβαίνω αλλά με τον Άρη στο ΟΑΚΑ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
    Εν τω μεταξύ τι "κόλλημα" έχει φάει ο Φερείρα με τον Μαρίνο στο κέντρο και έτσι όπως πάει θα καταντήσει ανέκδοτο. Έχουμε που έχουμε τα προβλήματα ποιότητας στο ρόστερ κανείς απο τους τρείς δεν απειλεί και δεν μπορεί να προωθήσει σωστά την μπάλα μπροστά.
    Σου δίνει το πέναλντι που για μένα προσωπικά το κερδίζει ο Σισοκό παρά το ότι είναι παράβαση, και στην συνέχεια αντιμετωπίζουν το ματς με μιά χαλαρότητα λες και κερδίζουν 3-0. Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικές φάσεις όπου βγαίνει η αντεπίθεση στην μία ο Χριστοδουλόπουλος και στην άλλη ο Σειταρίδης αντί να κάνουν την πάσα προσπαθούν να ντριμπλάρουν.
    Νομίζω ότι έτσι και αλλιώς τσάμπα χαλιόμαστε απο την αρχή έδειχνε προς τα που θα κινούταν η φετινή περίοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρώτα βρωμάει ο αλαφούζος και μετά ο σχεδιασμός του φερέιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου